Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@myway usta,
Bi yanlışım varsa kusura bakma ama ben o 3 kanalın youtube linklerini göremedim sizin sinetech listenizde.
A Para ve TGRT EU hiç yok zaten sinetech listesinde.
Eğer link olarak varsa buradan yazmanız mümkün mü?
Eğer myway06 diye farklı bir m3u listesi varsa , onun indirme linkini alırsam oradan bakayım
ülke myway06 listesinde kaynak linki oldugu için youtubeye eklememışdım@myway usta, çok teşekkürler güncel dosya için
Dediğiniz gibi TGRT EU nun şu an canlı yayını yok , kesmişler ama birkaç hafta önce vardı.
Bir sonraki güncelleme için eğer mümkünse, Ülke TV ;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Tamamen yasal m3u8 listesi
Televizio ve Tivimate m3u İptv listesi
04.12.2025 liste günceleme yapıldı
Pofidix Yerli Film
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Pofidix Kids Animasyon Kanalımız Yayına Girmiştir
Pofidix Sinema Kanalı Yayına Girmişdir
Youtube Yayınları ğüncel indirme linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.PHP uzantılı satırı nasıl açabiliriz![]()
@myway usta,ülke myway06 listesinde kaynak linki oldugu için youtubeye eklememışdım