M3u Kombo Tarama Programı

Combo Dosyası içinde tekrar eden satırları silmek için​

Combo Güncellenmesi Yapıldı. Size vermiş olduğum linkte ki tekCombo.zip adlı zip dosyasını indirip içinde yer alan tekCombo.txt dosyasını programın içinde yer alan Combo klasörü içine atın ve tarama yaparken bu kombo listesini kullanın.

İlk başta verdiğim kombo 1 ve kombo 2 dosyalarının birleşmiş ve tekrar eden user pass silinmiş halidir az önce temizledim ve birleştirdim.

valla aklımdan bunu geçiriyordum
2 kere tarama yapmak gerekiyordu
çok yaşa @patr0n 😁🫡

Merhabalar 64 Tane hit buluyor ama dosyanın hits kısmına girince hiçbiri gozukmuyor nedeni ne olabilir

Merhabalar 64 Tane hit buluyor ama dosyanın hits kısmına girince hiçbiri gozukmuyor nedeni ne olabilir
Bi yanlışlık olmalı hit klasörüne girince taradiginiz paneli bulup onu açıyorsunuz değil mi

Bi yanlışlık olmalı hit klasörüne girince taradiginiz paneli bulup onu açıyorsunuz değil mi
Taradığım Panel bu ve çıkmıyor yuzde 100 olunca atıyo ordan o dosyaya yeniden girdiğimde çıkmıyor ismi

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-05 215057.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-05 215057.png
    31.2 KB · Görüntüleme: 11
Balık almayı değil balık tutmayı öğrendik sayende 😁 teşekkürler patron eline emeğine sağlık

Taradığım Panel bu ve çıkmıyor yuzde 100 olunca atıyo ordan o dosyaya yeniden girdiğimde çıkmıyor ismi
Sorun neyden kaynaklı anlamadım kimse sorun yaşamadı sizde sorun çıktı maalesef nedenini bilmiyorum.
Balık almayı değil balık tutmayı öğrendik sayende 😁 teşekkürler patron eline emeğine sağlık
Hahaha teşekkür ederim 😅💪
Teşekkürler programlar güzel sorunsuz çalışıyor.
Rica ederim kolay gelsin :)

Kod:
╭─➤  𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ #####
├🔸  𝗺3𝘂𝗟𝗶𝗻𝗸  ##### 𝗫
├🔸Host ➤ http://01rmz.ramx34.win:8080
├🔸 Real ➤ http://01rmz.ramx34.win:8080
├🔸Port ➤ 8080
├♦️ User ➤ tlt3366
├♦️Pass ➤ 1305202227
├🔸📆 Exp ➤ 2025-05-26 19:40:43
├🔸 Act Con ➤ 1
├🔸Max Con ➤ 1
├🔸Status ➤ Active
├🔸⏰ TimeZone ➤ Europe/Berlin
╰─➤  𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ #####
╭➤🎬 Kanal Sayısı ➤ 5528
├●🎬 Film Sayısı ➤ 8161
├●🎬 Dizi Sayısı ➤ 1091
╰─➤️✅ contact: #######(#########)
├✨ ✨ Kategori ➤
 ✨ [{ ✨ TR: ULUSAL ✨ TR: HABER ✨ TR: BEIN SPOR ✨ TR: TABII SPOR ✨ TR: EXXEN SPOR ✨ TR: S-SPOR DSMART - TIVIBU SPOR
✨ TR: SPOR ✨ TR: SINEMA ✨ TR: BELGESEL ✨ TR: COCUK ✨ TR: MUZIK ✨ TR: DINI ✨ TR: YEREL ✨ DE: NATIONAL ✨ DE: CINEMA
 ✨ DE: SPORTS ✨ DE: DOKU NEWS ✨ DE: SKY SELECTT ✨ DE: KIDS ✨ DE: KULTUR ✨ AT: AUSTRIA ✨ DE: MUSIC ✨ FR: NATIONAL
✨ FR: CINEMA ✨ FR: SPORTS ✨ DN: DENMARK ✨ CZ: CZECH REPUBLIC ✨ BG: BULGARIA ✨ AL: ALBANIA ✨ AM: ARMENIA ✨ AZ: AZERBAYCAN ✨ RO: ROMANIA ✨ RO: CINEMA ✨ RO: SPORTS ✨ IT: ITALY ✨ IT: CINEMA ✨ IT: SPORTS ✨ PL: POLAND ✨ PL: CINEMA ✨ PL: SPORTS ✨ UK: NATIONAL ✨ UK: CINEMA ✨ UK: SPORTS ✨ UK:  DOCUMENTARY ✨ UK: KIDS ✨ AR: ARABIC ✨ AR: ARABIC SPORTS ✨ IR: IRAN ✨ IRQ: IRAQ ✨ RU: RUSSIA ✨ XXX: ADULT LIVE ✨ KRD: KURTCE ✨ RU: CINEMA ✨ RU: SPORTS ✨ EX: EX-YU ✨ EX: EX-YU CINEMA ✨ EX: EX-YU SPORTS ✨ NL: NEDERLAND ✨ NL: CINEMA ✨ NL: SPORTS ✨ USA: AMERIKA ✨ USA: CINEMA ✨ USA: SPORTS ✨ BE: BELGIUM ✨ BG: CINEMA ✨ BG: SPORTS ✨ PT: PORTUGAL ✨ PT: CINEMA ✨ GR: GRECEE ✨ GR: CINEMA ✨ GR: SPORTS ✨ ES: SPAIN ✨ ES: CINEMA ✨ ES: SPORTS ✨ CH: SWITZERLAND ✨ SE: SWEDEN ✨ SL: SLOVENIA ✨ NO: NORWAY ✨ IRL: IRELAND ✨ HU: HUNGARY ✨ MK: MAKEDONIA ✨ BX: BOX SPORTS ✨ GLF: GOLF ✨ AF: AFRICA ✨ IN: INDIA ✨ PK: PAKISTAN

sırf siz problem var dediğiniz için indirdim test ettim, iyide çalışıyor bir sorun yok @patr0n arkadaşımızın verdiği araç ,bence biraz gayret,biraz sabır edin

Son düzenleme:
Kod:
╭─➤  𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ #####
├🔸  𝗺3𝘂𝗟𝗶𝗻𝗸  ##### 𝗫  
├🔸Host ➤ http://01rmz.ramx34.win:8080
├🔸 Real ➤ http://01rmz.ramx34.win:8080
├🔸Port ➤ 8080
├♦️ User ➤ tlt3366
├♦️Pass ➤ 1305202227
├🔸📆 Exp ➤ 2025-05-26 19:40:43
├🔸 Act Con ➤ 1
├🔸Max Con ➤ 1
├🔸Status ➤ Active
├🔸⏰ TimeZone ➤ Europe/Berlin
╰─➤  𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ #####
╭➤🎬 Kanal Sayısı ➤ 5528
├●🎬 Film Sayısı ➤ 8161
├●🎬 Dizi Sayısı ➤ 1091
╰─➤️✅ contact: #######(#########)
├✨ ✨ Kategori ➤
 ✨ [{ ✨ TR: ULUSAL ✨ TR: HABER ✨ TR: BEIN SPOR ✨ TR: TABII SPOR ✨ TR: EXXEN SPOR ✨ TR: S-SPOR DSMART - TIVIBU SPOR ✨ TR: SPOR ✨ TR: SINEMA ✨ TR: BELGESEL ✨ TR: COCUK ✨ TR: MUZIK ✨ TR: DINI ✨ TR: YEREL ✨ DE: NATIONAL ✨ DE: CINEMA ✨ DE: SPORTS ✨ DE: DOKU NEWS ✨ DE: SKY SELECTT ✨ DE: KIDS ✨ DE: KULTUR ✨ AT: AUSTRIA ✨ DE: MUSIC ✨ FR: NATIONAL ✨ FR: CINEMA ✨ FR: SPORTS ✨ DN: DENMARK ✨ CZ: CZECH REPUBLIC ✨ BG: BULGARIA ✨ AL: ALBANIA ✨ AM: ARMENIA ✨ AZ: AZERBAYCAN ✨ RO: ROMANIA ✨ RO: CINEMA ✨ RO: SPORTS ✨ IT: ITALY ✨ IT: CINEMA ✨ IT: SPORTS ✨ PL: POLAND ✨ PL: CINEMA ✨ PL: SPORTS ✨ UK: NATIONAL ✨ UK: CINEMA ✨ UK: SPORTS ✨ UK:  DOCUMENTARY ✨ UK: KIDS ✨ AR: ARABIC ✨ AR: ARABIC SPORTS ✨ IR: IRAN ✨ IRQ: IRAQ ✨ RU: RUSSIA ✨ XXX: ADULT LIVE ✨ KRD: KURTCE ✨ RU: CINEMA ✨ RU: SPORTS ✨ EX: EX-YU ✨ EX: EX-YU CINEMA ✨ EX: EX-YU SPORTS ✨ NL: NEDERLAND ✨ NL: CINEMA ✨ NL: SPORTS ✨ USA: AMERIKA ✨ USA: CINEMA ✨ USA: SPORTS ✨ BE: BELGIUM ✨ BG: CINEMA ✨ BG: SPORTS ✨ PT: PORTUGAL ✨ PT: CINEMA ✨ GR: GRECEE ✨ GR: CINEMA ✨ GR: SPORTS ✨ ES: SPAIN ✨ ES: CINEMA ✨ ES: SPORTS ✨ CH: SWITZERLAND ✨ SE: SWEDEN ✨ SL: SLOVENIA ✨ NO: NORWAY ✨ IRL: IRELAND ✨ HU: HUNGARY ✨ MK: MAKEDONIA ✨ BX: BOX SPORTS ✨ GLF: GOLF ✨ AF: AFRICA ✨ IN: INDIA ✨ PK: PAKISTAN

iyide çalışıyor @patr0n verdiği araç ,bence biraz gatret,biraz sabır edin
kolay gelsin :)

hocam bu aramaları bir yere kaydediyormuydu %100 olunca

hit klasörü içine otomatik olarak txt klasörü oluşturur oraya kaydeder yüzde yüz olmasada oto yazar oraya hocam
1738787761705
bunlar görünüyor bunlarda içinde gelmişti benim arattığım adres görümyor hocam %100 de olmuştu

Ekli dosyayı görüntüle 4109
bunlar görünüyor bunlarda içinde gelmişti benim arattığım adres görümyor hocam %100 de olmuştu
sizdede mi aynı sorun var 2 kişi oldunuz hocam :) şöyle bir çözüme kavuşturalım yüzde 100 olmasını beklemeden tarama yaparken hit çıkarsa orayı kontrol edin birde oradaki txt dosyalarını silebilirsiniz boşa durmasına gerek yok

sizdede mi aynı sorun var 2 kişi oldunuz hocam :) şöyle bir çözüme kavuşturalım yüzde 100 olmasını beklemeden tarama yaparken hit çıkarsa orayı kontrol edin birde oradaki txt dosyalarını silebilirsiniz boşa durmasına gerek yok
yok hocam yine çıkmıyor sil yükle yapıp deneyeyim birde

Bide öyle dene hocam dahada dediğin gibi olursa aklıma çözüm gelmiyor.
denedim yine olmyor dosyanın adını değiştim yönetici olarak açtım comboları değiştim hiçbirinde bi etkileşim alamadım bir çözüm bulabilrsen haberdar edersin big boss iyi geceler

denedim yine olmyor dosyanın adını değiştim yönetici olarak açtım comboları değiştim hiçbirinde bi etkileşim alamadım bir çözüm bulabilrsen haberdar edersin big boss iyi geceler
Bu zamana kadar hiç öyle bir sorun yaşamadım 2 kişi aynı sorunu yaşadınız sebebi ne bilmiyorum maalesef.

Konuyu görüntüleyenler

Geri