M3u Kombo Tarama Programı

Bir ara Open Bullet ile bunlara iyi kafa patlatmıştım. Artık uğraşmıyorum. Kurdum Tv programlarını keyfime bakıyorum
Open bullet ve silver bullet programlarında config kullanmak zorundasınız diğer türlü ne taramak istiyorsanız zor oluyo.

Hocam eline sağlık.Yalnız bu tür programlarda combo kadar bu comboya uygun dns adresi olması lazım.Yoksa hit vermez
Teşekkür ederim, evet hocam konu altında ki mesajlarda benzer bir şekilde uyarıda bulundum. Bu yüzden kombo dosyasını değiştirip büyütülebileceğini söyledim. :)

Eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Şimdi sorulara hazır ol sanada soru kombosu yapıcaklar :) Okumadan.
Malesef okuma alışkanlığımız yok.
Uygulamalarda bile ara yerine yazmadan forma yazıyorlar halbuki oraya yazsa kanalları bulacaklar.
Sana kolay gelsin ilk kombo benden sana :)

Eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Şimdi sorulara hazır ol sanada soru kombosu yapıcaklar :) Okumadan.
Malesef okuma alışkanlığımız yok.
Uygulamalarda bile ara yerine yazmadan forma yazıyorlar halbuki oraya yazsa kanalları bulacaklar.
Sana kolay gelsin ilk kombo benden sana :)
Teşekkür ederim, her ne kadar konu içinde açıklama yapsamda pek okunmuyo okuyanlar elbet var hakkını yememek lazım ama okumadan soru soran sayısı çok fazla oluyor alıştım artık her yere konuyu okuyun diye not bırakıyorum.:)

1

Dün gece ve sabah hiç bir sorun yoktu ama birden böyle yapmaya başladı. Burada bana ne demek istiyor acaba :D

Ekli dosyayı görüntüle 3999

Dün gece ve sabah hiç bir sorun yoktu ama birden böyle yapmaya başladı. Burada bana ne demek istiyor acaba :D
Arkadaşın birine hastanede rastladım hayırdır geçmiş olsun ne oldu dedim. Yukardan bir mesaj geldi. Ben mesajı çözemedim. Mesajın anlamını doktora soracağım demişti. O hesap Sizde proğramın mesajını patr0na sorun bakalım. :D:D

Siz:
Bu web sayfasını özetle:

Aria:
M3u Link Taraması Hakkında Bilgilendirme

Bu forumda, M3u link taraması ile ilgili bir programın kullanımı detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Program, İspanyol bir geliştirici tarafından kodlanmış olup, kullanıcıların kullanımına sunulmuştur. Yazar, programda bazı Türkçe düzenlemeler yapmış ancak bazı yerlerin gözden kaçtığını belirtmektedir.

Programın Windows işletim sistemi için uygun olduğu, virüs uyarıları verebileceği ve zip dosyası olarak paylaşıldığı ifade edilmektedir. Kullanıcıların, tarama sürecinde hangi bot sayısını belirleyecekleri ve tarama yapılacak panel ile port bilgilerini girmeleri gerektiği açıklanmıştır. Ayrıca, işlem sırasında proxy kullanımı da vurgulanmıştır. Kullanıcıların dikkatli olması ve açıklamaları okumaları önemle tavsiye edilmektedir.

Arkadaşın birine hastanede rastladım hayırdır geçmiş olsun ne oldu dedim. Yukardan bir mesaj geldi. Ben mesajı çözemedim. Mesajın anlamını doktora soracağım demişti. O hesap Sizde proğramın mesajını patr0na sorun bakalım. :D:D
Aynen öyle :D
Anlamadığımız dil olduğu için @patr0n kardeşe tercümanlık yaptırıyoruz.
O da sağolsun cevapsız bırakmıyor bizi hakkı ödenmez.

hocam tarama yapmayı biliyom ben bi abimiz öğretmişti. Ancak taranacak paneli nerelerden bulabiliriz. Gods panel titan panel nerelerden bulabiliriz onları.

hocam tarama yapmayı biliyom ben bi abimiz öğretmişti. Ancak taranacak paneli nerelerden bulabiliriz. Gods panel titan panel nerelerden bulabiliriz onları.
aktif m3u linklerinin başında yer alan linkleri tarayın hocam

An itibarıyla tarama yaptım başarılı py 5 dakika gibi kısa bir sürede birinde 72 . birinde 29 hit bulduTarrrrr

An itibarıyla tarama yaptım başarılı py 5 dakika gibi kısa bir sürede birinde 72 . birinde 29 hit bulduEkli dosyayı görüntüle 4062
Dediğim gibi hocam bana ait değil elin ispanyolu yazmış herkes bana ait diye zıplıyor yani piyasada gezen bir program ben sadece ufak bi çeviri yaptım ve herkes kullanabilsin diye exe paketi haline getirdim iş görüyor yani :)

Selam @patr0n yine ben :D

proxy hakkında bir sorum olacaktı

Quieres Proxys? (Y/N): sorusuna Y diyorum

1

sonra burada da senin proxy dosyaların çıkıyor. rastgele 1 den 4 e kadar olan dosyalardan birini seçiyorum.
Buraya kadar bir sorun yok.

2

Ama bu sonraki adımda buraya ne yazacağımı anlayamadım.
Rastgele bir şey yazıyorum taramaya başlıyor, boş bırakıyorum yine taramaya başlıyor.
Bir hata ile karşılaşmıyorum ama tam olarak ne yapmam gerektiğini de öğrenmek istedim.
Oraya ne yazmam gerekiyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri