patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
https://forum.sinetech.tr/konu/combo-listesi-tekrar-edenleri-temizleyici.2563/Combo Dosyası içinde tekrar eden satırları silmek için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
valla aklımdan bunu geçiriyordumCombo Güncellenmesi Yapıldı. Size vermiş olduğum linkte ki tekCombo.zip adlı zip dosyasını indirip içinde yer alan tekCombo.txt dosyasını programın içinde yer alan Combo klasörü içine atın ve tarama yaparken bu kombo listesini kullanın.
İlk başta verdiğim kombo 1 ve kombo 2 dosyalarının birleşmiş ve tekrar eden user pass silinmiş halidir az önce temizledim ve birleştirdim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kolay gelsin
Bi yanlışlık olmalı hit klasörüne girince taradiginiz paneli bulup onu açıyorsunuz değil miMerhabalar 64 Tane hit buluyor ama dosyanın hits kısmına girince hiçbiri gozukmuyor nedeni ne olabilir
Taradığım PanelBi yanlışlık olmalı hit klasörüne girince taradiginiz paneli bulup onu açıyorsunuz değil mi
Sorun neyden kaynaklı anlamadım kimse sorun yaşamadı sizde sorun çıktı maalesef nedenini bilmiyorum.Taradığım PanelZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu ve çıkmıyor yuzde 100 olunca atıyo ordan o dosyaya yeniden girdiğimde çıkmıyor ismi
Hahaha teşekkür ederimBalık almayı değil balık tutmayı öğrendik sayendeteşekkürler patron eline emeğine sağlık
Rica ederim kolay gelsinTeşekkürler programlar güzel sorunsuz çalışıyor.
Taradığım PanelZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu ve çıkmıyor yuzde 100 olunca atıyo ordan o dosyaya yeniden girdiğimde çıkmıyor ismi
╭─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ #####
├🔸 𝗺3𝘂𝗟𝗶𝗻𝗸 ##### 𝗫
├🔸Host ➤ http://01rmz.ramx34.win:8080
├🔸 Real ➤ http://01rmz.ramx34.win:8080
├🔸Port ➤ 8080
├♦️ User ➤ tlt3366
├♦️Pass ➤ 1305202227
├🔸📆 Exp ➤ 2025-05-26 19:40:43
├🔸 Act Con ➤ 1
├🔸Max Con ➤ 1
├🔸Status ➤ Active
├🔸⏰ TimeZone ➤ Europe/Berlin
╰─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ #####
╭➤🎬 Kanal Sayısı ➤ 5528
├●🎬 Film Sayısı ➤ 8161
├●🎬 Dizi Sayısı ➤ 1091
╰─➤️✅ contact: #######(#########)
├✨ ✨ Kategori ➤
✨ [{ ✨ TR: ULUSAL ✨ TR: HABER ✨ TR: BEIN SPOR ✨ TR: TABII SPOR ✨ TR: EXXEN SPOR ✨ TR: S-SPOR DSMART - TIVIBU SPOR
✨ TR: SPOR ✨ TR: SINEMA ✨ TR: BELGESEL ✨ TR: COCUK ✨ TR: MUZIK ✨ TR: DINI ✨ TR: YEREL ✨ DE: NATIONAL ✨ DE: CINEMA
✨ DE: SPORTS ✨ DE: DOKU NEWS ✨ DE: SKY SELECTT ✨ DE: KIDS ✨ DE: KULTUR ✨ AT: AUSTRIA ✨ DE: MUSIC ✨ FR: NATIONAL
✨ FR: CINEMA ✨ FR: SPORTS ✨ DN: DENMARK ✨ CZ: CZECH REPUBLIC ✨ BG: BULGARIA ✨ AL: ALBANIA ✨ AM: ARMENIA ✨ AZ: AZERBAYCAN ✨ RO: ROMANIA ✨ RO: CINEMA ✨ RO: SPORTS ✨ IT: ITALY ✨ IT: CINEMA ✨ IT: SPORTS ✨ PL: POLAND ✨ PL: CINEMA ✨ PL: SPORTS ✨ UK: NATIONAL ✨ UK: CINEMA ✨ UK: SPORTS ✨ UK: DOCUMENTARY ✨ UK: KIDS ✨ AR: ARABIC ✨ AR: ARABIC SPORTS ✨ IR: IRAN ✨ IRQ: IRAQ ✨ RU: RUSSIA ✨ XXX: ADULT LIVE ✨ KRD: KURTCE ✨ RU: CINEMA ✨ RU: SPORTS ✨ EX: EX-YU ✨ EX: EX-YU CINEMA ✨ EX: EX-YU SPORTS ✨ NL: NEDERLAND ✨ NL: CINEMA ✨ NL: SPORTS ✨ USA: AMERIKA ✨ USA: CINEMA ✨ USA: SPORTS ✨ BE: BELGIUM ✨ BG: CINEMA ✨ BG: SPORTS ✨ PT: PORTUGAL ✨ PT: CINEMA ✨ GR: GRECEE ✨ GR: CINEMA ✨ GR: SPORTS ✨ ES: SPAIN ✨ ES: CINEMA ✨ ES: SPORTS ✨ CH: SWITZERLAND ✨ SE: SWEDEN ✨ SL: SLOVENIA ✨ NO: NORWAY ✨ IRL: IRELAND ✨ HU: HUNGARY ✨ MK: MAKEDONIA ✨ BX: BOX SPORTS ✨ GLF: GOLF ✨ AF: AFRICA ✨ IN: INDIA ✨ PK: PAKISTAN
kolay gelsinKod:╭─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ ##### ├🔸 𝗺3𝘂𝗟𝗶𝗻𝗸 ##### 𝗫 ├🔸Host ➤ http://01rmz.ramx34.win:8080 ├🔸 Real ➤ http://01rmz.ramx34.win:8080 ├🔸Port ➤ 8080 ├♦️ User ➤ tlt3366 ├♦️Pass ➤ 1305202227 ├🔸📆 Exp ➤ 2025-05-26 19:40:43 ├🔸 Act Con ➤ 1 ├🔸Max Con ➤ 1 ├🔸Status ➤ Active ├🔸⏰ TimeZone ➤ Europe/Berlin ╰─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ ##### ╭➤🎬 Kanal Sayısı ➤ 5528 ├●🎬 Film Sayısı ➤ 8161 ├●🎬 Dizi Sayısı ➤ 1091 ╰─➤️✅ contact: #######(#########) ______________________________________ ├●🔗m3u_Url ➤ http://01rmz.ramx34.win:8080/get.php?username=tlt3366&password=1305202227&type=m3u_plus ▰▰Editted ᵇʸ ##### ______________________________________ ├✨ ✨ Kategori ➤ ✨ [{ ✨ TR: ULUSAL ✨ TR: HABER ✨ TR: BEIN SPOR ✨ TR: TABII SPOR ✨ TR: EXXEN SPOR ✨ TR: S-SPOR DSMART - TIVIBU SPOR ✨ TR: SPOR ✨ TR: SINEMA ✨ TR: BELGESEL ✨ TR: COCUK ✨ TR: MUZIK ✨ TR: DINI ✨ TR: YEREL ✨ DE: NATIONAL ✨ DE: CINEMA ✨ DE: SPORTS ✨ DE: DOKU NEWS ✨ DE: SKY SELECTT ✨ DE: KIDS ✨ DE: KULTUR ✨ AT: AUSTRIA ✨ DE: MUSIC ✨ FR: NATIONAL ✨ FR: CINEMA ✨ FR: SPORTS ✨ DN: DENMARK ✨ CZ: CZECH REPUBLIC ✨ BG: BULGARIA ✨ AL: ALBANIA ✨ AM: ARMENIA ✨ AZ: AZERBAYCAN ✨ RO: ROMANIA ✨ RO: CINEMA ✨ RO: SPORTS ✨ IT: ITALY ✨ IT: CINEMA ✨ IT: SPORTS ✨ PL: POLAND ✨ PL: CINEMA ✨ PL: SPORTS ✨ UK: NATIONAL ✨ UK: CINEMA ✨ UK: SPORTS ✨ UK: DOCUMENTARY ✨ UK: KIDS ✨ AR: ARABIC ✨ AR: ARABIC SPORTS ✨ IR: IRAN ✨ IRQ: IRAQ ✨ RU: RUSSIA ✨ XXX: ADULT LIVE ✨ KRD: KURTCE ✨ RU: CINEMA ✨ RU: SPORTS ✨ EX: EX-YU ✨ EX: EX-YU CINEMA ✨ EX: EX-YU SPORTS ✨ NL: NEDERLAND ✨ NL: CINEMA ✨ NL: SPORTS ✨ USA: AMERIKA ✨ USA: CINEMA ✨ USA: SPORTS ✨ BE: BELGIUM ✨ BG: CINEMA ✨ BG: SPORTS ✨ PT: PORTUGAL ✨ PT: CINEMA ✨ GR: GRECEE ✨ GR: CINEMA ✨ GR: SPORTS ✨ ES: SPAIN ✨ ES: CINEMA ✨ ES: SPORTS ✨ CH: SWITZERLAND ✨ SE: SWEDEN ✨ SL: SLOVENIA ✨ NO: NORWAY ✨ IRL: IRELAND ✨ HU: HUNGARY ✨ MK: MAKEDONIA ✨ BX: BOX SPORTS ✨ GLF: GOLF ✨ AF: AFRICA ✨ IN: INDIA ✨ PK: PAKISTAN
iyide çalışıyor @patr0n verdiği araç ,bence biraz gatret,biraz sabır edin
hit klasörü içine otomatik olarak txt klasörü oluşturur oraya kaydeder yüzde yüz olmasada oto yazar oraya hocamhocam bu aramaları bir yere kaydediyormuydu %100 olunca
sizdede mi aynı sorun var 2 kişi oldunuz hocamEkli dosyayı görüntüle 4109
bunlar görünüyor bunlarda içinde gelmişti benim arattığım adres görümyor hocam %100 de olmuştu
verin arattığınız paneli birde biz taratalım buluyomu hatamı veriyor bir bakalımbunlar görünüyor bunlarda içinde gelmişti benim arattığım adres görümyor hocam %100 de olmuştu
yok hocam yine çıkmıyor sil yükle yapıp deneyeyim birdesizdede mi aynı sorun var 2 kişi oldunuz hocamşöyle bir çözüme kavuşturalım yüzde 100 olmasını beklemeden tarama yaparken hit çıkarsa orayı kontrol edin birde oradaki txt dosyalarını silebilirsiniz boşa durmasına gerek yok
Bide öyle dene hocam dahada dediğin gibi olursa aklıma çözüm gelmiyor.yok hocam yine çıkmıyor sil yükle yapıp deneyeyim birde
denedim yine olmyor dosyanın adını değiştim yönetici olarak açtım comboları değiştim hiçbirinde bi etkileşim alamadım bir çözüm bulabilrsen haberdar edersin big boss iyi gecelerBide öyle dene hocam dahada dediğin gibi olursa aklıma çözüm gelmiyor.
Bu zamana kadar hiç öyle bir sorun yaşamadım 2 kişi aynı sorunu yaşadınız sebebi ne bilmiyorum maalesef.denedim yine olmyor dosyanın adını değiştim yönetici olarak açtım comboları değiştim hiçbirinde bi etkileşim alamadım bir çözüm bulabilrsen haberdar edersin big boss iyi geceler