Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 248 76.1%
  • Gerek yok

Oy: 24 7.4%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 102 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    326
evet son 3 sürümü denedim hepsi aynı şekilde görünmedi. diğer ayarları da kontrol ettim kendimce, çok teşekkür ederim biraz daha kurcalayayım, belki düzelir.
Emülatörde bu sorun olduğunda sebebi dosya erişim izni olmaması oluyor. Yani deploy edildiğinde ekranda görünmemesinin nedeni.
Android ayarlarından uygulama ayarlarına girip dosya erişim izinlerine bakın ve her zamanı seçin eğer öyle değilse. Fakat öyle ise;

@patr0n 'un yazdığı gibi Cloudstream'de Ayarlar/Sağlayıcılar/Tercih edilen medya menüsüne girip hepsini işaretlemelisiniz. Kurulum sırasında dil/ülke/tercih edilen medya kısımlarını es geçip otomatik kurulum derseniz olabiliyor bu sorunlar.

YTCanlıTv Eklentisi Güncellemesi
Kurtlar Vadisi 7/24 Canlı eklendi
Adanlı 7/24 Canlı eklendi
Kemal Sunal 7/24 Canlı 2. seçenek eklendi

Eklentileri ayarlara girip güncellemeler ve yedekleme kısmına girerek eklentiler güncelle seçeneğine tıklarsanız tüm eklentiler güncellenir.
Hmm, canlı tv eklentisini kaldıracağım muhtemelen 😂emeğinize sağlık yine de

Daddylive ekliyorum ama gözükmüyor bende sebebi nedir

Daddylive ekliyorum ama gözükmüyor bende sebebi nedir
Latte olarak eklediğiniz depo için soruyorsanız bir problem yok aslında.

Tercih edilen medya türü olarak Live seçili ise görünür.
10000475371000047536

Hocam malum kanal 1 i hiç bir alternatif den açamadım. Vpn mi gerekiyor acaba?
Evet daddylive'de VPN gerekmiyordu ama iki hafta önceki yurtdışı baskını sonrası VPN mecbur hale geldi.

Bu akşamki maçta daddy içine eklediğim ve togrubu kanalların hepsini aynı VPN ve ülke ile açıp izledim. Tek tek hepsindeki mor 1 kanallara baktım ve açıldılar. Mi Stick 4K'da express vpn ve Danimarka seçiliydi.

Evet daddylive'de VPN gerekmiyordu ama iki hafta önceki yurtdışı baskını sonrası VPN mecbur hale geldi.

Bu akşamki maçta daddy içine eklediğim ve togrubu kanalların hepsini aynı VPN ve ülke ile açıp izledim. Tek tek hepsindeki mor 1 kanallara baktım ve açıldılar. Mi Stick 4K'da express vpn ve Danimarka seçiliydi.
Anladım hocam teşekkürler.

Değişiklik Günlüğü
26 Nisan, 2025

Depo adresi çeşitlendirildi iki alternatifli olarak yazılması halinde de eklenebilir durumdadır.
Depo eklerken kullanabileceğiniz Depo URL kısaltmaları:
  • Latte (L harfi büyük)
  • sinetech (tamamı küçük harflerle)

Üstad eline emeğine sağlık, sayenizde çok güzel yayınlar izliyoruz. Tekrar tekrar teşekkürler.

Üstat (KekikAkademi)ve(Kekikdevam) ,tamamen iptal mi?
KekikAkademi'yi yapan kardeşimiz arşive almış onu. Yani onu unutmak gerekiyor.
Diğer repolar onun bıraktıklarını güncelleyerek ve üzerine yenilerini ekleyerek ilerliyor.

kekikdevam'ın durumunu bilmiyorum işin doğrusu. En son 2 hafta önce müdahele etmiş @patr0n kardeşim. Fakat forumdan gördüğüm kadarıyla nikstream, feroxxcs3, makoto ve kekikan gibi depolar devam ettiriliyor kekikakademi'nin bıraktığı yerden. Tabi bazısı kodları paylaşmadan sadece cs3 dosyalarıyla ilerlediği için tek başına sürdürüyordur ama diğerleri benim repom gibi açık halde gidiyor.

KekikAkademi'yi yapan kardeşimiz arşive almış onu. Yani onu unutmak gerekiyor.
Diğer repolar onun bıraktıklarını güncelleyerek ve üzerine yenilerini ekleyerek ilerliyor.

kekikdevam'ın durumunu bilmiyorum işin doğrusu. En son 2 hafta önce müdahele etmiş @patr0n kardeşim. Fakat forumdan gördüğüm kadarıyla nikstream, feroxxcs3, makoto ve kekikan gibi depolar devam ettiriliyor kekikakademi'nin bıraktığı yerden. Tabi bazısı kodları paylaşmadan sadece cs3 dosyalarıyla ilerlediği için tek başına sürdürüyordur ama diğerleri benim repom gibi açık halde gidiyor.
Anladım üstad açıklama için çok teşekkürler 👍

Filmlerin yanında cozunurlugude cok ıyı olacak fılımı acınca yazıyor ama tanıtımda yazarsa super olur.amator fılmını actım sanırım sinema cekımj

Filmlerin yanında cozunurlugude cok ıyı olacak fılımı acınca yazıyor ama tanıtımda yazarsa super olur.amator fılmını actım sanırım sinema cekımj
Eğer içeriğin orijinal sayfasında bu bilgi yazmıyorsa direkt video içerisinden alıp göstermek uygulamayı daha da ağırlaştırır her bir içerik için bunu yapacağından dolayı.
ExtractorLink fonksiyonu bunu yapıyor ama söylediğiniz şekilde olabilmesinin en basit ve kullanıcıyı zora sokmayacak yolu içeriğin çekildiği sayfalarda da bu bildirimin olması.
Fakat bahsettiğiniz eklenti powerSinema ise onda yapacak bir şey yok. Binlerce film var tek tek düzenlemesi gerekir yapacak kişinin ve yaparsa muhtemelen film ismine ilave yapmak zorunda kalır bu sefer de film bilgilerinin alınmasında sorun yaşanabilir.

Eğer içeriğin orijinal sayfasında bu bilgi yazmıyorsa direkt video içerisinden alıp göstermek uygulamayı daha da ağırlaştırır her bir içerik için bunu yapacağından dolayı.
ExtractorLink fonksiyonu bunu yapıyor ama söylediğiniz şekilde olabilmesinin en basit ve kullanıcıyı zora sokmayacak yolu içeriğin çekildiği sayfalarda da bu bildirimin olması.
Fakat bahsettiğiniz eklenti powerSinema ise onda yapacak bir şey yok. Binlerce film var tek tek düzenlemesi gerekir yapacak kişinin ve yaparsa muhtemelen film ismine ilave yapmak zorunda kalır bu sefer de film bilgilerinin alınmasında sorun yaşanabilir.bu
Bu çoğunlukla 2025 filimlerinde cıkıyot

Fakat bahsettiğiniz eklenti powerSinema ise onda yapacak bir şey yok. Binlerce film var tek tek düzenlemesi gerekir yapacak kişinin ve yaparsa muhtemelen film ismine ilave yapmak zorunda kalır bu sefer de film bilgilerinin alınmasında sorun yaşanabilir.
dizifun eklermisin

Az önce YouTube ları denedim, açılmadı hocam, ama şimdi bakmayınız lütfen, uyku saati geldi 🤤

Az önce YouTube ları denedim, açılmadı hocam, ama şimdi bakmayınız lütfen, uyku saati geldi 🤤
Şimdi baktım. Hem emulatör ile hem de normal uygulama ile ikisinde de canlı tv ve eğlence olanlar açılıp listeledi içerikleri. Acaba içerikler mi açılmıyor dediniz diye tıkladığımda açıldılar.

Soldaki eklentileri test ettiğim emülatör üzerindeki canlı tv'lerden biri sağdaki eğlencedeki içeriklerden biri:

1745704993151

Konuyu görüntüleyenler

Geri