Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 251 76.3%
  • Gerek yok

Oy: 24 7.3%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 103 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    329
ankaranın dikmeni olmaz di mi? çünkü tüm bölümlerini bulmak zor gibi. bulunsa bile kalite kötü olur
Kanal D arşivini eklersem oynatma listesinden ulaşılabilir. İlk sayfada olduğu için ilk 30 oynatma listesi içinde yer alıyor. 16 bölümün tamamı var.

Başka dizilerin de oynatma listeleri var Geniş Aile gibi. Eğlence içeriği sayabiliriz o yüzden kanal d arşivini de ekliyorum. Oynatma listelerinde tüm bölümleri ekledikleri için dizi veya programların bu şekilde bulmak daha kolay olabilir.

Ekledim ve yolladım birkaç dakika sonra aktif olur.
Kanal D Arşiv başlığındaki oynatma listelerine girdiğinizde bulabilirsiniz.

Ellerinize sağlık hocam.
Daha önce bu kadar dikkat etmemiştim mükemmel eklenti yapmışsın @Latte teşekkürler. İyiki varsınız.

Çok teşekkür ederim.

Merhaba @Latte öncelikle ellerine sağlık eklenti çok güzel olmuş, teşekkür ederiz. Merak ettiğim şey herhangi film/dizi sitesi veya canlı yayın yapan siteler cloudstream için eklenti haline getirilebilir mi? örneğin şu site mesela

Çoğunlukla geliştirilebilir. Bazısı çok zahmetli olabiliyor bazısı daha kolay.
WebDramaTurkey gibi içeriklerin videolarını site kodlarında vermediklerinde çok daha zor olabiliyor ama site kullanıcısını taklit eder gibi geliştirdim eklentiyi o yüzden eklenti site üzerindeki bir kullanıcı gibi işlem yaparak tüm bağlantıları çıkartıyor ve içerik adreslerini alıyor.
Keşke bu şekilde olmak zorunda kalmasaydı ama bazısı bu kadar zorlasa da sonuca erdirilebiliyor ama bazıları için daha yetenekli olmak gerekiyor eğer CS sistemine kesinlikle uygunsuzluk gibi bir durumu yoksa kaynak kodlarının.

Kanal D arşivini eklersem oynatma listesinden ulaşılabilir. İlk sayfada olduğu için ilk 30 oynatma listesi içinde yer alıyor. 16 bölümün tamamı var.

Başka dizilerin de oynatma listeleri var Geniş Aile gibi. Eğlence içeriği sayabiliriz o yüzden kanal d arşivini de ekliyorum. Oynatma listelerinde tüm bölümleri ekledikleri için dizi veya programların bu şekilde bulmak daha kolay olabilir.

Ekledim ve yolladım birkaç dakika sonra aktif olur.
Kanal D Arşiv başlığındaki oynatma listelerine girdiğinizde bulabilirsiniz.
Allah Razı Olsun. Ne Kadar Tebrik Ve Teşekkür Etsem az kalır. Helal Olsun. çok beğendim ben

Allah Razı Olsun. Ne Kadar Tebrik Ve Teşekkür Etsem az kalır. Helal Olsun. çok beğendim ben
Çok teşekkürler amin cümlemize.

Şimdi bana müsaade. Dinlenmeye geçmeliyim.
İstekleri olanları mümkün olduğunca okuyup değerlendirmeye çalışacağımı hatırlatırım.

Herkese iyi eğlenceler 🤟

Arkadaşlar merhaba.
Daha öncesinde @patr0n kardeşim @powerboard 'un film ve dizi arşivi listelerini kendi reposuna ve kekikdevam, nikstream gibi repolara eklemişti fakat;

Ben biraz daha geliştirip daha önce hiçbir cloudstream eklentisinde olmayan bir şekilde bir film veya dizi sitesinden bilgi alır gibi göstermek istedim.
Bunun için birkaç gün önce asıl konu altında konuştuğumuz @mooncrown 'un mesajı etkili oldu.
Elbette @powerboard 'un listeleri hazırlarken gösterdiği özen ve bölüm/sezon gibi bilgiler uyarlama yapmamı oldukça kolaylaştırdı.

Aşağıda reponun özellikleri yazıyor ama kısaca anlatmam gerekirse:

- Film veya dizi sayfalarının eklenti haline getirilmiş versiyonları gibi Devam Et özelliği eklendi. Böylece kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz izlediğiniz film veya dizileri.
- Film ve Dizi bilgi alanları eklendi. themoviedb.org sitesinden veriler çekilerek eğer bulunabiliyorsa her bir film ve dizi için konu, yapım yılı, yönetmen, oyuncular, orijinal dil vb görmeyi isteyebileceğiniz her seçenek eklendi. (Bu özelliğin sebebi @nedirne 'nin talebi ve @tıngırmıngır 'ın ilgisi, teşekkürler)
- Dizi bilgi sayfalarında her sezon ve bölüm eklendi. powerboard sezon ve bölüm olarak eklemişse istenilen sezon seçilip o sezona ait bölümler listelenebilir ve izlenebilir. Ayrıca TMDB üzerinden toplam kaç sezon olduğu bilgisi de ayrıca eklendi.

Dahası aşağıdaki bilgilerde ve eklentinin kendisinde ;)

Depoyu eklemek için Depo Url alanına Latte yazmanız yeterlidir.

PowerDizi (WARP veya VPN gerektiren bir liste) Artık VPN gerekmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 6146
Ekli dosyayı görüntüle 6147

PowerDizi, yabancı dizileri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, dizileri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde diziler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için dizilerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Dizileri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Dizileri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: TV Dizileri.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak diziler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında dizinin konusu, yayın tarihi, oyuncular ve daha fazlası bulunmaktadır.

PowerSinema​

Ekli dosyayı görüntüle 6148

PowerSinema, filmleri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, filmleri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde filmler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için filmlerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Filmleri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Filmleri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: Filmler.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak filmler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında filmin konusu, yapım yılı, yönetmen ve daha fazlası bulunmaktadır.

Ortak Özellikler​

Film ve Dizilere ait themoviedb.org bilgileri:​

• Slogan
  • Konu
  • Oyuncular
  • Yönetmen
  • Yapım yılı
  • Video süresü
  • Türleri
  • Ülke
  • Orjinial Dili
  • TMDB puanı

Avantajlar​

• Kullanıcı dostu arayüz.
  • TMDB entegrasyonu sayesinde detaylı içerik bilgisi.

Mevcut Eklentiler:
Eklenti AdıKullanım Amacı:Aktiflik Durumu
powerDizi@powerboard güncel dizi listesi (m3u)Çalışma Durumu :
powerSinema@powerboard güncel film listesi (m3u)Çalışma Durumu :
TvBahcesiTv Garden sitesinin canlı yayınlarıÇalışma Durumu :
DDiziDdizi web site içerikleriÇalışma Durumu :
DaddyLiveMor spor amaçlı spor listesi (m3u)Çalışma Durumu :
ToGrupVavoo ve diğer .to grubu site içerikleri (m3u)Çalışma Durumu :
WebDramaTurkey 🆕WebDramaTurkey web site içerikleriÇalışma Durumu :
YTCanliTV 🆕Youtube üzerindeki canlı yayın yapan kanallarÇalışma Durumu :
YTEglence 🆕Youtube üzerindeki eğlence içerikli kanallarÇalışma Durumu :

Liste sahipleri​

• @powerboard (Dizi listesi direkt kendisine ait linkten alınmaktadır. Yani güncellendi mesajını orijinal konusuna bıraktığında Cloudstream eklentisinde de anında güncellenir. Fakat film listesi github depomdan alınıyor. Zipli dosya yerine dizi listesi gibi bir bağlantı adresi ayarlar veya kendisi github vb bir yerden listesini güncellerse ona göre değiştirilebilir.)

Depoyu eklemek için:​

• Depo ekle kısmında depo url adresi alanına Latte yazmanız yeterli olacaktır.
Ustam fazla eklerinin takibi güncellemesi zor olmazmı

Ustam fazla eklerinin takibi güncellemesi zor olmazmı
Okumayı sevmeyenler için: Cevap son paragrafta 😅

Takibini yapacak pek bir eklenti yok aslında bende. TOGrup kanallar ve DaddyLive kanalları otomatik güncelleniyor. TVBahcesi de TVGarden kanallarını ayıklayıp güncelliyor sürekli.

powerDizi ve powerSinema sağolsun listeleri yapan kişi tarafından güncelleniyor sürekli. Eklentilerim o listeleri websitesi gibi gösterip film/dizi bilgilerini API ile çekip yansıtıyor.

DDizi eklentisini sadece düzenledim aslında @patr0n kardeşimin ilgilendiği bir eklenti.

Bugün eklediğim 3 eklentiden WebdramaTurkey direkt web sitesinden içerikleri çektiği için umarım site yapısını değiştirmezler ve onların her eklediği içerik anında eklentide de yansımaya devam edecektir.

YouTube videolarıyla kullandığım canlı tv ve eğlence içerikleri ise arada bir bakım gerektiriyor. Yeni kanal ekleme veya canlı yayını iptal olanları varsa yenileriyle değiştirmek gibi ya da yeni eğlence içerikleri olan kanalları eğlence eklentisini eklemek.

Depo Latte olarak eklense de deponun adı Sinetech ve eklendiğinde Latte - Sinetech.TR olarak geçiyor. Yani ben geliştiriyor olsam da amacı Sinetech.tr adının sürekli görünüyor olması. Ne benim buradan ne de buranın bende bir çıkarı veya beklentisi/anlaşması yok. O yüzden kendime saklamadım depoyu ve forumdaki arkadaşların içerik veya isteklerini de depoya taşımaya çalışıyorum. Yapabildiğim sürece destek vermeye devam da ederim.

Yalnız gözüm arkada değil. @patr0n gibi bir kardeşim var. İşleri olabildiğince net ve basitleştirilmiş yapmaya çalışıyorum ki ona iş düşerse yardım ederken zorlanmasın çok zaman harcamasın. Sadece ekle/değiştir gibi konularda el atması gereksin. Zaten kendi işleriyle ve diğer depolarla da oldukça meşgul oluyor. Her ne kadar sevgi ve saygısından zerre şüphem olmasa da asla ona yük bindirmek istemem.

Her zamanki gibi uzattıkça uzatıp yazdıktan sonra kısaca söylemem gerekirse "İşleri otomatiğe bağlayıp kolayladıktan ve destek verecek birilerine sahip olduktan sonra hayır çok zor değil." ;))

Telefonda cloudstream kullanırken diğer uygulamalarla beraber oynatabilmek güzel.

Bu arada YouTube Canlı TV eklentisine eklediğim 7/24 metal kanalı gayet moda sokan şarkılar çalışıyormuş 🤟

Sesi açın 😅

Arkadaşlar düşündüğünüz gibi bir gelir söz konusu değil, 3 kuruştan bahsediyoruz. Yıllardır insanlar Youtube kanalımız sayesinde iyi ya da kötü bilgi sahibi oluyor, Youtube kanalımız sayesinde bu forum sürdürülüyor, benim Youtube kanalından elde ettiğim gelir (o kadar sakız oldu ki bazılarının ağzında, inanamıyorum) kendi işimde 2 günde kazandığım kadar bir tutar.

Youtube herkese açık, isteyen bir kanal açarak ne kadar gelir elde edebileceğini görebilir. Konunun kirletilmemesi için bu üstteki kullanıcıların (nedirne, reco3) yaptığı konu ile alakasız yorumlara izin vermeyeceğimi şimdiden söylemiş olayım. Tertemiz konu kirleniyor....
Çok haklısınız , ben şahsen sizin Youtube kanalınızı tesadüfen görüp , seyrettikten sonra foruma geldim ve hiç bilmediğim konularda fikir sahibi oluyorum. Tam tersi olsaydı , ilk önce burayı bulup , forumdaki konulardan Youtube sayfasına yönlenmek ve böyle bir hesap olduğunu öğrenmek çok zor.

Selam.emegıne sağlık ama dadylive mor kanalları acamadım

Değişiklik Günlüğü
26 Nisan, 2025
Değişiklikleri görmek için uygulamayı kapatıp açtığınızda yeni eklentileri görüp kurabilirsiniz.
Depoyu ilk defa kuracak olanların depo url alanına Latte yazmaları yeterlidir. "L" harfi büyük olmalıdır.

Eklentileri tamamladım. Defalarca test ettim paylaşmadan önce. Umarım sorunsuzca kullanırsınız. Şimdiden iyi eğlenceler.
Genelde kalıpların biraz dışına çıkmaya çalışıyorum yapabilir miyim diye. O yüzden biraz uzun sürebiliyor yapmaya çalıştıklarım.
Bu 3 eklenti için epeydir uğraşıyorum o yüzden bir süre kafamı dinlemem gerekiyor. Yaşça çok ileride olmasam da 40'lar kulübünün bir üyesi olarak yılların götürdüklerini geri alamıyorum ve yoruluyorum haliyle ;)) Konuya sorularınız olursa hemen cevap veremezsem anlayış gösterin lütfen.

En önemli kısım ve sorun youtube'un sürekli olarak api güncellemesi ve end-point olarak veren sistemlerin de buna uyum sağlamak için kendilerini geliştirmesi. Yani yayınlarda bağlantı bulunamadı yerine "error loading" türü hatalar aldığınızda bu muhtemelen geçici bir sorun teşkil ediyor demek olacaktır ve bir süre sonra kendiliğinden düzelecektir. Eklenti değiştirip yeniden aynı eklentiye dönün ya da bağlantıları yenile demeye çalışın.

• WebDramaTurkey: Webdramaturkey web sitesine ait programlar, filmler, diziler, animeler eklenmiştir. Bir kaç gündür bununla uğraşıyordum çünkü alternatifli kaynakları ajax methoduyla alınabiliyordu sadece. Diğer sitelerin aksine video bağlantıları sunucu tarafında saklandığı ve post/get methodlarıyla alınabildiği için oldukça uğraştırdı ama nihayete kavuşturdum 😅 Şu anda her kategorideki program, dizi, film ve animeleri çekip izleyebiliyorum. Tüm sayfalarındaki tüm eklenen içeriklerine kadar listeleyebiliyorum. Asya dizi ve filmlerini bu kadar seven birisi olarak özellikle bu site ve içerikleri için uğraşıyordum. Aynı sevgili @powerboard 'un eklentilerini yemek yerken film ve dizileri izlemek için değerlendirdiğim gibi mevcutta kekikakademi'den kalan Dizikorea ve Koreanturk eklentilerini kullanıyordum ama bana yetmediği için ve az bir içerik sergiledikleri için bu siteye niyetlenmiştim. Anlayış gösterirsiniz ki kendi kullanmak istediklerimize önem vermemiz normal bir durum.
  1. İçeriklerin yayınlanma tarihleri bilgi sayfalarında yıl olarak gösteriliyor: 2024, 2025 vb.
  2. İçeriklerin "Genel Bakış" bilgisi (açıklama) bilgi sayfalarında gösteriliyor.
  3. Eklentiyi her içerik türüne göre ayrı ayrı gösterim sağlayabilmesi şeklinde geliştirdim. Bu yüzden eklenti 4 farklı şekilde çalıştığı için eğer bir dizi ise Asya Dizisi, film ise Film, program ise Podcast, anime ise Animeler olarak bilgi sayfalarında görünüyorlar.
  4. Web sitesi oyuncuları dizilere eklememiş. Bu yüzden oyuncular kısmında web sitesinin logosu ve adı gösterilecek şekilde düzenledim.
  5. İçerik için etiketler eklenmiş ise etiketler de gösteriliyor.
  6. Tüm içerikler listelenirken yeni eklenenden en son eklenen doğru sıralanmıştır.
  7. Bölüm videoları olmadığı için her bölüm için içeriğin kendi görseli mini player üzerinde gösterilmiştir.
  8. Asya Dizileri ve Programlar sezon ve bölüm mantığında düzenlendikleri için izlerken oynatıcı üzerinden Sonraki bölüm butonuyla diğer bölüme geçiş yapılabiliyor.
  9. Web sitesi üzerindeki tüm kaynakları ve ses bilgilerini alabiliyorum o yüzden oynatıcı üzerindeki kaynak sekmesiyle kaynak ve alt yazı dili seçilebiliyor. Ayrıca altyazı senkronizasyonunda kayma varsa oynatıcı üzerinde Altyazı senkronizasyonu butonu da göründüğü için oradan düzenleyebilirsiniz. Bu durum alt yazı seçeneği olan içerikler için geçerli bir durumdur.

• ▶️ Youtube Canlı TV: Televizyon kanallarının youtube üzerindeki canlı yayınlarını izleyebilmek için bir Canlı TV eklentisi olarak düzenledim. Invidious sayesinde bir end-point olarak onları kullanıyorum. Tüm kanalların bir arada olduğu Tüm Canlı Yayınlar grubu ve kendi gruplarında olduğu şekillerde listelenme yapılıyor. Ben veya @patr0n kanalları hangi isimde ve hangi kategoride eklersek o kategori altında kanallar ayrıca görünecektir. @patr0n diyorum çünkü kendisine eklentileri yaparken ya da düzenlerken zahmet vermesem ve kendi başıma halletsem de repolarımdaki yetkisinden dolayı yardımcı olabileceğini düşünüyor ve biliyorum. Bu yüzden buradaki taleplere er ya da geç o da kesinlikle cevap verecektir.
  1. Örneğin 📺Haber Kanalları başlığında haber kanalları,🏃🏻‍♂️⛹🏾‍♀️🏌🏾‍♂️🚴🏻🏇 Spor Kanalları başlığında spor kanalları vb. bulunuyor. Şu anda eklediğim kanal grupları : Haber, spor, belgesel, Eğlence, Ulusal, Yaşam/Günlük, Yerel, Çocuk, Müzik, Yabancı Müzik, 7/24 Manzara ve 7/24 Spor kanalları.
  2. Ayrıca önerilen kanallara sadece listeye ekli kanallar eklenmiş olup açık olan kanal listeden çıkartıldığı için önerilenler arasından diğer kanallara geçiş de yapılabilecektir. Bu şu demek oluyor herhangi bir kanalı tıkladığınızda açılacak bilgi ekranında altta ya da kullandığınız cloudstream düzenine göre önerilenler butonuna basıldığında diğer kanalları da görebilirsiniz.
  3. Forumda sıkça istenen ve adı geçen kanalları eklemeye çalıştım eğer youtube üzerinde canlı yayın yapıyorlarsa. Ayrıca Turkcell Tv+ içerisindeki kategorilere bakıp tüm kanalları tek tek arayarak olanları ekledim. Benim eklemediğim ve sürekli olarak canlı yayın yapan kanallar varsa ve genel olarak rahatsızlık duyulabilecek kanallar değilse lütfen konu altına isimlerini ekleyin. Eklemeye çalışırız kesinlikle.
  4. Talepte bulunurken uzun zamandır canlı tv olarak devam eden kanalların isimlerini vermenizi rica ederim. Bazı kanallar her canlı yayını devam ettirmiyor sadece canlı yayın başlığı altında arşivleyip tutabiliyor çünkü.
  • (▷) Youtube Eğlence İçerikleri : @Samsun5555 'in ricasıyla sadece Güldür Güldür ve ÇGHB youtube kanallarına ait canlı yayın, son videolar ve oynatma listeleri ekleyerek başladım fakat son anda Arkadaşım Hoşgeldin ve Olacak O kadar kanallarını da ekledim. Kanallardaki değişiklikler anlık olarak yansıyacaktır; son eklenen videolar ve oynatma listeleri.
  1. Bu bilgileri yazarken istek eğlence içeriklerine bir göz gezdirdim. Eğer mümkünse onları da eklemeye çalışacağım. Bu konuya yazarım ama eklenmişlerse eklentileri güncelle dediğiniz zaman otomatik görüneceklerdir zaten.

Önemli Bilgi: Oynatılamayan videolarla ilgili kesinlikle eklenti bazlı sorun olmayacaktır. Sebebi youtube içerikleri için kullandığım sunucunun youtube ile yaşadığı kodlama/erişim sorunlarıdır ya da WDT sitesiyle ilgilidir. Örneğin bazı içerikler var fakat bölümleri eklenmediği için videoları oynatılamıyor olarak görünebiliyor. Denk geldiklerime web sitesinden baktığımda bunu gördüm.

Eklentilerin şu anki durumları için "Sneak Peaks" :

WebDramaTurkey:

Ekli dosyayı görüntüle 7183
Ekli dosyayı görüntüle 7185

▶️ Youtube Canlı TV:

Ekli dosyayı görüntüle 7186

Ekli dosyayı görüntüle 7187

(▷) Youtube Eğlence İçerikleri :

Ekli dosyayı görüntüle 7188

Ekli dosyayı görüntüle 7189
Teşekkürler.

Son düzenleme:
YTCanlıTv Eklentisi Güncellemesi
Kurtlar Vadisi 7/24 Canlı eklendi
Adanlı 7/24 Canlı eklendi
Kemal Sunal 7/24 Canlı 2. seçenek eklendi

Eklentileri ayarlara girip güncellemeler ve yedekleme kısmına girerek eklentiler güncelle seçeneğine tıklarsanız tüm eklentiler güncellenir.

YTCanlıTv Eklentisi Güncellemesi
Kurtlar Vadisi 7/24 Canlı eklendi
Adanlı 7/24 Canlı eklendi
Kemal Sunal 7/24 Canlı 2. seçenek eklendi

Eklentileri ayarlara girip güncellemeler ve yedekleme kısmına girerek eklentiler güncelle seçeneğine tıklarsanız tüm eklentiler güncellenir.
dizifun istiyorum

Merhaba arkadaşlar, cloudstreami yeni bir telefona yükledim. Eklentileri de yükledim ama ana sayfada none bölümüne tıklayınca eklentiler görünmüyor. Arama yapınca aradığım filmi buluyor ama direk bir siteye girmek istersem ana sayfada göremiyorum. Neyi yanlış yapmış olabilirim. Şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, cloudstreami yeni bir telefona yükledim. Eklentileri de yükledim ama ana sayfada none bölümüne tıklayınca eklentiler görünmüyor. Arama yapınca aradığım filmi buluyor ama direk bir siteye girmek istersem ana sayfada göremiyorum. Neyi yanlış yapmış olabilirim. Şimdiden teşekkürler
none tıklayınca altta yer alan içerikleri seçin film dizi canlı yayın vb.

İşte o filtreleme bölümü görünmüyor.
son sürüm kurulu mu 4.5.2 sürümü ?Ek olarak ayarlar sağlayıcılar tercih edilen medya seçeneğine göz atın oradan da gerekli işaretlemeleri yapın

son sürüm kurulu mu 4.5.2 sürümü ?Ek olarak ayarlar sağlayıcılar tercih edilen medya seçeneğine göz atın oradan da gerekli işaretlemeleri yapın
evet son 3 sürümü denedim hepsi aynı şekilde görünmedi. diğer ayarları da kontrol ettim kendimce, çok teşekkür ederim biraz daha kurcalayayım, belki düzelir. üstad haklıymışsın tercih edilen medya bölümünden çözüldü problem.🙏🙏

Konuyu görüntüleyenler

Geri