Kırmızı olan sürüm olarak farklı. Mavide çalışmayanlar kırmızıda çalışıyorBense Latte ekli ama dizifun yok nasıl cıkarabılırım cloudstream rengi mavi olanı kullanıyorum birde kırmızı olan var farklımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kırmızı olan sürüm olarak farklı. Mavide çalışmayanlar kırmızıda çalışıyorBense Latte ekli ama dizifun yok nasıl cıkarabılırım cloudstream rengi mavi olanı kullanıyorum birde kırmızı olan var farklımı
Süper güzel. Elinize sağlık desem az gelir, sağlıklı bir ömür diliyorum.Listeleri kendi IPTV uygulamalarında kullanmak isteyenler için @powerboard 'un da bilgisine ve onayına sunarak:
Power Yabancı Dizi kısaltılmış URL adresi:
HTTP:https://tinyurl.com/power-yabanci-dizi
Power Sinema kısaltılmış URL adresi:
HTTP:https://tinyurl.com/power-cinema
Ben bırını mağazadan bırını sınetechten kurdum hangisi kırmızı acabaKırmızı olan sürüm olarak farklı. Mavide çalışmayanlar kırmızıda çalışıyor
logo hangi renkBen bırını mağazadan bırını sınetechten kurdum hangisi kırmızı acaba
4.5.2 kırmızı en günceliBen bırını mağazadan bırını sınetechten kurdum hangisi kırmızı acaba
Mavibi
logo hangi renk
Mağazada olmaz ki cs. Apk olarak yüklenirBen bırını mağazadan bırını sınetechten kurdum hangisi kırmızı acaba
Doğru kurulum yapmadın büyük ihtimal. Bunlar seçili olmalıMerhaba verilen url eklentilerden ikisinide yazdım depo olarak açtım indirdim. Ama ana ekranda sağ üst köşeye tıkladığımda canlı yayın kanallarını bulamadım. İçeriğe girince de verilen alt sutünlarında canlı yayın sekmeside yok yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim yaptım. Peki mavi spor kanalı var mıydı ben bulamadım daDoğru kurulum yapmadın büyük ihtimal. Bunlar seçili olmalı
Pardon mağaza degılde İnternet'e yuklemısımMağazada olmaz ki cs. Apk olarak yüklenir
Mor kanal demek istedin sanırım. Onlar varTeşekkür ederim yaptım. Peki mavi spor kanalı var mıydı ben bulamadım da
4 5.2 kırmızı değil bende, mavi4.5.2 kırmızı en günceli
yoo isteğe bağlı@Latte bu cs programındaki ince detay güncellemerini illa güncellemek gerekir mi ya?
Sayın @fsozkan bende çalışıyorDizifun çökmüş
O şöyle bir şey aslında, adamlar sürekli cloudstream üzerinde oynuyorlar. Olmasını istedikleri özellikleri entegre ediyorlar yaptıkları eklentiler için veya cloudstream kullanırken çalışmayan şeyleri düzeltmek için.@Latte bu cs programındaki ince detay güncellemerini illa güncellemek gerekir mi ya?
O kadar güncelleme yapıyorlar bir senkronizasyon özelliği getirmiyorlar hocamO şöyle bir şey aslında, adamlar sürekli cloudstream üzerinde oynuyorlar. Olmasını istedikleri özellikleri entegre ediyorlar yaptıkları eklentiler için veya cloudstream kullanırken çalışmayan şeyleri düzeltmek için.
Mesela dizi veya film sayfalarından içerik çekmek tek düze işlem yaptırmıyor hepsi için.
Her sayfa kendi oynatıcı sağlayıcı gibi özelliklerini aktif ediyor ve cloudstream bunu tanımıyorsa istediğin kadar diğerini kopyala çalıştıramıyorsun.
Diğer bir örnekle son eklediğim iki eklenti gibi WebdramaTurkey ve DiziFun.
Birinin video bağlantıları gizli diğerinin cloudstreamde tanımlı bir extractoru yok. Kendim yeni kod eklemek zorundaydım çalıştırmak için ve eğer aynı yapıyı kullanan başkaları varsa onlar için bu yaptıklarımı direkt cloudstream kodlarına eklemem herkesin işine yarar ya da kullanacak olanlar eklenti kodlarını yaparken benim depomdaki extractorları import etmeleri gerekir.
Bunun dışında da tabi daha stabil çalışması ya da yeni özellikler kazandırmak için güncellemeler olabiliyor. Yeni stabil sürüm öncesi hepimiz birer tester oluyoruz yani kullanıcılar olarak.
Peki yapmalıyız? Neden olmasın. İstediğiniz an sorun yaşarsanız önceki sürümü kurabiliyorsunuz.