camgozbursa
Üye
- Konular
- 10
tivimate.comBu M3U listelerini oynatmak için hangi türkçe İPTV oynatıcı program öneririsiniz nereden yükleyebilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tivimate.comBu M3U listelerini oynatmak için hangi türkçe İPTV oynatıcı program öneririsiniz nereden yükleyebilirim
PC için mi bu yoksa apk herhaldetivimate.com
Windows için microsoft store dan tivimate yazıp indirebilirsin.PC için mi bu yoksa apk herhalde
VLC player (ortam, ağ akışı aç ) kullanıyorum. Kötü diyemem. En azından elime geçen listeleri çok hızlı bir şekilde test edebiliyorum.Bu M3U listelerini oynatmak için hangi PC de türkçe İPTV oynatıcı program öneririsiniz nereden yükleyebilirim
İyi aksamlar emginize saglik extream icin sadece turk kanallar olan uzun sureli bir listeniz varmi mor pake olmasada problem degil tesekurlerİyi geceler.
Bir yerden alime geçti, palylaşayım belki bir alternatif olur. Liste benim değil ne kadar sürer veya kalıcı olur mu bilemem, ama güzel listeye benziyor. Bildiğim kadarıyla kendini güncelliyormuş.
İçinde mor kanallar da var ulusal kanallar da var. Bende sorunsuz çalıştı.
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
( Yönlendirme sayfasıyla uğraşmayın diye (parantez) içine aldım. )![]()
VLC'de deneyin.Bu M3U listelerini oynatmak için hangi PC de türkçe İPTV oynatıcı program öneririsiniz nereden yükleyebilirim
Teşekkür ederim, bende yok ama forum içinde vardır. Bu kısma göz gezdirin; M3u Listeleriİyi aksamlar emginize saglik extream icin sadece turk kanallar olan uzun sureli bir listeniz varmi mor pake olmasada problem degil tesekurler
Bu M3U listelerini oynatmak için hangi PC de türkçe İPTV oynatıcı program öneririsiniz nereden yükleyebilirim
İyi geceler.
Bir yerden alime geçti, palylaşayım belki bir alternatif olur. Liste benim değil ne kadar sürer veya kalıcı olur mu bilemem, ama güzel listeye benziyor. Bildiğim kadarıyla kendini güncelliyormuş.
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
VLC ya da PotplayerBu M3U listelerini oynatmak için hangi PC de türkçe İPTV oynatıcı program öneririsiniz nereden yükleyebilirim
Teşekkürler sağolunİyi geceler.
indirdik tşk ler fakat üyelik nereden alacağız giriş yapamıyoruzZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
tşkİyi geceler.
Hangi uygulama ile açılır kodu ile açılır miİyi geceler.
Kodi ayarlarına hakimseniz oradan da açılır. PC'de VLC, Android'de Televizo; Televizo full türkçe 1.9.4.0 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.). Ya da deneme/yanılma yöntemi ile diğer players da kullanabilirsiniz.Hangi uygulama ile açılır kodu ile açılır mi
Olmaz. M3U; M3U8'lerden oluşan bir oynatma klasörüdür.televizo uygulamada sonu m3u açmıyor m3u8 yazsam acarmi acaba ?