Kenidini güncelleyen M3U listesi.

Bu m3u yu paylaşan kardeşim paylaştıktan sonra kategorili gözükmüyor diye ben php ile kategorili çektirmiştim m3u olarak çoğu medya player ler de çalışıyor bende vlc mx wuffy televizio isterseniz birde bu bağlantıyı deneyebilirsiniz arkadaşlar bağlantı daki https deki boşluğu silin bağlantı yı kopyaladıktan sonra
h ttps://koprulu1.global.ssl.fastly.net/app3/guncellenen.m3u
usta eline saglik guzel olmus bu ruslarin efsane platformu edem tv yillardir bilirim gqyet guzel yayinlari var

İkinci bir liste daha ekledim, lütfen birinci saydan bakın ve açıklmayı okuyun.

izleyemiyorum diyen arkadaşlar vereceğim bağlantı üzerinden tarayıcı ile tüm cihazlar da izleyebilirsiniz diye düşünüyorum @

Thanos arkadaşın paylaştığı birinci listeyi html üzerinden tarayıcı üzerinden izlenebilir bir sistem oluşturdum Thanos kardeşim konuna müdahele etmiş gibi oldum ise kusuruma bakma lütfen​

izleyemiyorum diyen arkadaşlar vereceğim bağlantı üzerinden tarayıcı ile tüm cihazlar da izleyebilirsiniz diye düşünüyorum @

Thanos arkadaşın paylaştığı birinci listeyi html üzerinden tarayıcı üzerinden izlenebilir bir sistem oluşturdum Thanos kardeşim konuna müdahele etmiş gibi oldum ise kusuruma bakma lütfen​

Niye kızayım?! Eline sağlık güzel olmuş ama Chroma hangi eklentiyi kurulacağını da açıklarsan güzel olur. Ben biliyorum da sen yaz. :)

Niye kızayım?! Eline sağlık güzel olmuş ama Chroma hangi eklentiyi kurulacağını da açıklarsan güzel olur. Ben biliyorum da sen yaz. :)
Kardeşim açıkçası ben pc den değil mobil üzerinden düzenledim mobil üzerinden tarayıcılar da test ettim bir eklenti gerekmeden çalıştı ama doğrusunu söylemek gerekirse hangi eklenti kullanılması gerekiyor bilemiyorum 😀 eğer sen açıklar san onuda güzel olur kardeşim

Kardeşim açıkçası ben pc den değil mobil üzerinden düzenledim mobil üzerinden tarayıcılar da test ettim bir eklenti gerekmeden çalıştı ama doğrusunu söylemek gerekirse hangi eklenti kullanılması gerekiyor bilemiyorum 😀 eğer sen açıklar san onuda güzel olur kardeşim
Şu anda ben de bir sürü eklenti denedim Chrome'da ama açmadı. Dosyayı görüyor ama açmıyor . Sadece indiriyor. Sanırım uzantısını M3U değil, M3u8 yapman lazım.

Şu anda ben de bir sürü eklenti denedim Chrome'da ama açmadı. Dosyayı görüyor ama açmıyor . Sadece indiriyor. Sanırım uzantısını M3U değil, M3u8 yapman lazım.
html dosyadan mı bahsediyorsun bir önceki paylaştığım m3u bağlantısından mı kardeşim

FetchV-M3u8/HLS video indirici de olabilir.
HLS Player- M3U8 Streaming player de olabilir.
Chorme mağazasında bunlara benzer çok uygulama var.
Seni yanıltmak gibi olmasın ama tek akış uzantısı M3U olmayacak- M3U8 olması lazım, yoksa akış sağlanmıyor.

Evet şimdi anladım ben doğrudan paylaştığın bağlantıyı çektirdim m3u bağlantısında ki içerik bağlantılarının uzantısı na dikkat etmemiştim sağlayıcı onları da m3u olarak yapmış onun için php de tekrar bir düzenleme yapmam gerekiyor o halde en kısa zamanda onunla ilgilenirim kardeşim

Evet şimdi anladım ben doğrudan paylaştığın bağlantıyı çektirdim m3u bağlantısında ki içerik bağlantılarının uzantısı na dikkat etmemiştim sağlayıcı onları da m3u olarak yapmış onun için php de tekrar bir düzenleme yapmam gerekiyor o halde en kısa zamanda onunla ilgilenirim kardeşim
Evet bak, Chrome'da HLS player yüklüyken uzantı da M3U8 olunca açar.
Bu tek kanal mesela ( ) Tarayıcıya attın mı çalışıyor. Öteki türlü M3U olunca indiriyor.

php düzenlemesi yaptım kardeşim hem m3u olarak paylaştığım bağlantı hem html olarak paylaştığım bağlantı şu anda çektiği içeriklerin uzantısını otomatik olarak m3u8 çevirip öyle çekiyor şu anda sorun kalmamış olması lazım tekrar test edebilir misin

php düzenlemesi yaptım kardeşim hem m3u olarak paylaştığım bağlantı hem html olarak paylaştığım bağlantı şu anda çektiği içeriklerin uzantısını otomatik olarak m3u8 çevirip öyle çekiyor şu anda sorun kalmamış olması lazım tekrar test edebilir misin
Eline sağlık, olmuş. Şimdi bunu güzel bir başlık ve açıklayıcı bir metinle kendin paylaş. Senin emeğin, senin konun olsun.

Estağfurullah kardeşim senin konu na müdahele etmiş bulunduk nasıl bir başlık ile paylaşılması gerekiyor ise sen paylaş yapılması gereken başka bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Estağfurullah kardeşim senin konu na müdahele etmiş bulunduk nasıl bir başlık ile paylaşılması gerekiyor ise sen paylaş yapılması gereken başka bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Hayır. Ben sana un verdim, sen de baklava yaptın. Benden çıktı artık . :)

İzleyemeyenler VPN olmadan izlemek istedikleri için izleyemiyorlardır muhtemelen zira web üzerinden izlemek isteyince de neredeyse her kanal aidiyet.esb.org.tr adresine yönlendiriyor.

VPN açınca oynatıcıda da web tarayıcısında da açılıyor kanallar.

Yani çalışmıyor diyenler VPN açtıktan sonra listeyi oynatıcıda da rahatça açabilirler.

Anladım kardeşim o zaman farklı bir php daha ekleyeyim buraya m3u bağlantısı olarak bağlantı başındaki https deki boşluğu kaldırmayı unutmayın bu düzenleme de php hem içerik bağlantılarının uzantısını m3u8 yapar hemde içerik bağlantılarının başına bir proxy ekleyerek vpn gereksinimini ortadan kaldırır fakat proxy siz olana oran ile proxy ile çalışan belki kanalları daha yavaş yükleyebilir ve zaman zaman proxy adresi çalışmama gibi durumlar gösterebilir
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/app4/guncellenen2.m3u

Son düzenleme:
Anladım kardeşim o zaman farklı bir php daha ekleyeyim buraya m3u bağlantısı olarak bağlantı başındaki https deki boşluğu kaldırmayı unutmayın bu düzenleme de php hem içerik bağlantılarının uzantısını m3u8 yapar hemde içerik bağlantılarının başına bir proxy ekleyerek vpn gereksinimini ortadan kaldırır fakat proxy siz olana oran ile proxy ile çalışan belki kanalları daha yavaş yükleyebilir ve zaman zaman proxy adresi çalışmama gibi durumlar gösterebilir
h ttps://koprulu1.global.ssl.fastly.net/app4/guncellenen2.m3u
Teşekkürler benim ihtiyacım yok. Sadece durumu açıkladım kullanamayanların ihtiyacı web sitesi değil VPN olabilir en fazla diye ;)

Bu arada son paylaştığınız bağlantı web sitesi olarak değil m3u dosyası indirme şeklinde çalışıyor.

Kolay gelsin🖐️

Geri