rica ederim evet proxy li olanı web olarak paylaşmamıştim sadece m3u bağlantı olarak paylaşmıştım web olarak ta paylaşayım onuda
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eğer VPN kullandırtmadan Proxy Web sayfası üzerinden açabiliyorsan; hiç bu liste ile uğraşma sana Vavoo listesi vereyim; bunu insanlara VPN'siz açtır; Be lagend!rica ederim evet proxy li olanı web olarak paylaşmamıştim sadece m3u bağlantı olarak paylaşmıştım web olarak ta paylaşayım onuda
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
linki şoyle calustirdim reis roket tv ye ekledim tarayici kismins harici player ac yaptim bende mx player kurulu cihazimda yanniz vpn olmadan acmadi ama tum yayinlar okizleyemiyorum diyen arkadaşlar vereceğim bağlantı üzerinden tarayıcı ile tüm cihazlar da izleyebilirsiniz diye düşünüyorum @
Thanos arkadaşın paylaştığı birinci listeyi html üzerinden tarayıcı üzerinden izlenebilir bir sistem oluşturdum Thanos kardeşim konuna müdahele etmiş gibi oldum ise kusuruma bakma lütfen
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim daha sonraki paylaşımım var sanırım sayfa 3 te o m3u da hem uzantı düzenlemesi yaptım hem proxy ekledim ve player farketmeksizin çalışırlinki şoyle calustirdim reis roket tv ye ekledim tarayici kismins harici player ac yaptim bende mx player kurulu cihazimda yanniz vpn olmadan acmadi ama tum yayinlar ok
Rica ederim.tşk ler fakat nedense bende açmadı kanallar
Farklı kanalları deneyin, öteki listeleri deneyin, VPN ile deneyin.VLC player ile denedim liste geliyor fakat kanallar acmıyor
reis kullanim sureniz doldu yaziyo ekranda ondan oynatmazFarklı kanalları deneyin, öteki listeleri deneyin, VPN ile deneyin.![]()
Öyle bir'' checker var'' diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Bildiğim yok.M3U checker siteleri gibi MAC checker sitesi var mı bildiğiniz ya da olabilir mi
Rusça yazıyor, Google translate ile baktım. 2 kişiden fazla kişi kullanılıyor yöneticiyle iletişime geçin diyor. geçici banlıyor dediğin gibi muhtemelen.Dostum, bu yazıyı en başa boşuna sabitlemedim. Seni kast etmiyorum ama yazı da burada!
Ekli dosyayı görüntüle 6683