Kenidini güncelleyen M3U listesi.

rica ederim evet proxy li olanı web olarak paylaşmamıştim sadece m3u bağlantı olarak paylaşmıştım web olarak ta paylaşayım onuda

rica ederim evet proxy li olanı web olarak paylaşmamıştim sadece m3u bağlantı olarak paylaşmıştım web olarak ta paylaşayım onuda
Eğer VPN kullandırtmadan Proxy Web sayfası üzerinden açabiliyorsan; hiç bu liste ile uğraşma sana Vavoo listesi vereyim; bunu insanlara VPN'siz açtır; Be lagend! :) Al sana vavoo listesi( ) ama bende denettirme, ben zaten VPN'siz girebiliyorum :)

Vavoo kanallarını kategoriler halinde çeken m3u php var usta bende web arayüzü de yapabilirim ama vavoo bu konudaki paylaştığımız iptv bağlantısında olduğu gibi proxy ile çalışmaz türkiye içinde vpn kullanılması gerekir

Bu konu ile alakası yoktur belki ama madem buradan sözü açıldı vavoo nun da m3u ve web ara yüzünü paylaşayım tabi dediğim gibi vpn siz kullanılmayabilir m3u bağlantısının https de boşluk bırakıyorum kopyalayınca boşluğu siliniz ve m3u bağlantısında seçtiğiniz ülkeler yüklensin istiyorsanız ülke kategori aralarına &ekleyerek seçtiğiniz kategorileri yükleyebilirsiniz sadece yada seçtiğiniz tek bir ülkeyi örnekler olarak ekleyeceğim
Bu haliyle tüm kategoriler
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/app4/vavoo/?kategori=All.m3u
Bu haliyle sadece Türkiye
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/app4/vavoo/?kategori=Turkey.m3u
Bu haliyle türkiye ve Almanya
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/app4/vavoo/?kategori=Turkey&Germany.m3u
ve buda tüm kategorileri gösterecek şekilde web arayüzü

Son düzenleme:
izleyemiyorum diyen arkadaşlar vereceğim bağlantı üzerinden tarayıcı ile tüm cihazlar da izleyebilirsiniz diye düşünüyorum @

Thanos arkadaşın paylaştığı birinci listeyi html üzerinden tarayıcı üzerinden izlenebilir bir sistem oluşturdum Thanos kardeşim konuna müdahele etmiş gibi oldum ise kusuruma bakma lütfen​

linki şoyle calustirdim reis roket tv ye ekledim tarayici kismins harici player ac yaptim bende mx player kurulu cihazimda yanniz vpn olmadan acmadi ama tum yayinlar ok

linki şoyle calustirdim reis roket tv ye ekledim tarayici kismins harici player ac yaptim bende mx player kurulu cihazimda yanniz vpn olmadan acmadi ama tum yayinlar ok
Kardeşim daha sonraki paylaşımım var sanırım sayfa 3 te o m3u da hem uzantı düzenlemesi yaptım hem proxy ekledim ve player farketmeksizin çalışır

tşk ler fakat nedense bende açmadı kanallar
elinize sağlık

VLC player ile denedim liste geliyor fakat kanallar acmıyor

M3U checker siteleri gibi MAC checker sitesi var mı bildiğiniz ya da olabilir mi

Geri