Kenidini güncelleyen M3U listesi.

Thanos

Paylaşımcı
Konular
53
İyi geceler.
Bir yerden elime geçti; Palylaşayım belki bir alternatif olur. Liste benim değil, ne kadar sürer veya kalıcı olur mu bilemem ama güzel listeye benziyor. Bildiğim kadarıyla kendini güncelliyormuş.

İçinde mor kanallar da var ulusal kanallar da var. Bende sorunsuz çalıştı.

( )
( Yönlendirme sayfasıyla uğraşmayın diye (parantez) içine aldım. ) :)

Edit; Bu listeyi eklediğim zaman'' Alternatif olsun'' diye ekledim ama biraz talep gördü; Yine de diyorum bu listeye bel bağlayıp maç falan izlmeyin sorun çıkarabilir; sadece bir köşede alternatif olarak dursun.

Bu listelerin bir handikapı var; arada server bir uyarı yazısı veriyor; o zaman bilin ki; geçici bir süreliğine banlanmışsınızdır.
O yüzden; Birkaç URL daha ekliyorum ki; biri banlanınca diğerine bakın!

( Umarım aynı anda banlanmaz)
( )

( )
( )

Son düzenleme:
Teşekkürler ama Malesef hiç bir kanal açmıyor

İyi geceler.
Bir yerden alime geçti, palylaşayım belki bir alternatif olur. Liste benim değil ne kadar sürer veya kalıcı olur mu bilemem, ama güzel listeye benziyor. Bildiğim kadarıyla kendini güncelliyormuş.
İçinde mor kanallar da var ulusal kanallar da var. Bende sorunsuz çalıştı.
( )
( Yönlendirme sayfasıyla uğraşmayın diye (parantez) içine aldım. ) :)
Paylaşım için teşekkürler. Tr dışında da kanallar olduğu için biraz uzun bir liste ama büyük çoğunluğun amacı olan mor paket çok net görüntüde ,gayet güzeldi. Tekrar teşekkürler. 🌹

Teşekkür ederim,bende çalışıyor,Vip Drive ...gibi ,ayda 1 $ lık listelere benziyor!

Maalesef açmıyor

Eline sağlık

Bende vpn ile açıyor fakat çok karışık listesi var.

Tivimate üzerinde çok bekliyor ama televizo üzerinde çok akıcı , sizde nasıl ?

Bu M3U listelerini oynatmak için hangi PC de türkçe İPTV oynatıcı program öneririsiniz nereden yükleyebilirim

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri