Thanos
Paylaşımcı
- Konular
- 53
İyi geceler.
Bir yerden elime geçti; Palylaşayım belki bir alternatif olur. Liste benim değil, ne kadar sürer veya kalıcı olur mu bilemem ama güzel listeye benziyor. Bildiğim kadarıyla kendini güncelliyormuş.
İçinde mor kanallar da var ulusal kanallar da var. Bende sorunsuz çalıştı.
(
( Yönlendirme sayfasıyla uğraşmayın diye (parantez) içine aldım. )
Edit; Bu listeyi eklediğim zaman'' Alternatif olsun'' diye ekledim ama biraz talep gördü; Yine de diyorum bu listeye bel bağlayıp maç falan izlmeyin sorun çıkarabilir; sadece bir köşede alternatif olarak dursun.
Bu listelerin bir handikapı var; arada server bir uyarı yazısı veriyor; o zaman bilin ki; geçici bir süreliğine banlanmışsınızdır.
O yüzden; Birkaç URL daha ekliyorum ki; biri banlanınca diğerine bakın!
( Umarım aynı anda banlanmaz)
(
(
(
Bir yerden elime geçti; Palylaşayım belki bir alternatif olur. Liste benim değil, ne kadar sürer veya kalıcı olur mu bilemem ama güzel listeye benziyor. Bildiğim kadarıyla kendini güncelliyormuş.
İçinde mor kanallar da var ulusal kanallar da var. Bende sorunsuz çalıştı.
(
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
)( Yönlendirme sayfasıyla uğraşmayın diye (parantez) içine aldım. )
Edit; Bu listeyi eklediğim zaman'' Alternatif olsun'' diye ekledim ama biraz talep gördü; Yine de diyorum bu listeye bel bağlayıp maç falan izlmeyin sorun çıkarabilir; sadece bir köşede alternatif olarak dursun.
Bu listelerin bir handikapı var; arada server bir uyarı yazısı veriyor; o zaman bilin ki; geçici bir süreliğine banlanmışsınızdır.
O yüzden; Birkaç URL daha ekliyorum ki; biri banlanınca diğerine bakın!
( Umarım aynı anda banlanmaz)
(
Giriş yap veya üye ol.
)(
Giriş yap veya üye ol.
)(
Giriş yap veya üye ol.
)
Son düzenleme: