Emekleriniz için teşekkürlerTrt haberi düzelttim kaynak raw oldu
Emekleriniz için teşekkürler kardeş...Trt haberi düzelttim kaynak raw oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Emekleriniz için teşekkürlerTrt haberi düzelttim kaynak raw oldu
Emekleriniz için teşekkürler kardeş...Trt haberi düzelttim kaynak raw oldu
Çözüm basit ott player kullanma.ottplayer kullanıyorum kanalların yarısında ses yok.
xtream m3u değil çünkü username password u yok herkes izleyebilirÖncelikle emeğinize sağlık M3U File Dosyanın (bir programla Panel Url, User nam ve Password'unu almak istadim ama hata verdi) undefined/get.php?username=undefined&password=undefined&type=m3u_plus
Tamam teşekkür ederimxtream m3u değil çünkü username password u yok herkes izleyebilir
Tabii çocuk çok ilginç hiç bi yerde yok formda bi iki kişi apk uygulamasına koymuş linkini vermiyorlar özel sunucularına eklemişler öyle çalıştırmışlartabii çocuk hiç bir yerde yok sanırım, bir de bein movies premier, Türk, stars gibi film kanalları olsa güzel olur, hotbird deki love nature 4K, hotbirdeki diğer 4K kanallar olabilir.
aynen belgesel kanalları mükemmelTeşekkür ederim elinize sağlık bu sosyal medya çağında belgesel kanalları ilaç gibi geliyor
“HABER KANALLARI” kategorisinde “TGRT EU”kanalı aktif.tgrt eu yok geriye sararak tgrt eu paylaşmanız mümkün mü çünkü tgrt haber mesela 45 dk kadar geri sarılabiliyor
haber ve tgrt eu farklı kanallar“HABER KANALLARI” kategorisinde “TGRT EU”kanalı aktif.