Ben de aynı sorunun cevabını arıyorum.Premium nasıl açılıyor telegram sohpet bölümünü atıyor
Ben de aynı sorunun cevabını arıyorum.Premium nasıl açılıyor telegram sohpet bölümünü atıyor
Verileri silip tekrar giriş yapınca düzeliyor arkadaşlar aynı sorun olan varsaEklentiler görünmüyor son güncellemeden sonra
Veriler silinince düzeliyor .Verileri silip tekrar giriş yapınca düzeliyor arkadaşlar aynı sorun olan varsa
Yeni güncelleme ile düzeldi arkadaşlar.watchbuddy v1. 2.89 güncellemesi gelmiş Playstore dan Tv box a indiriyorum daha sonra yükle diyorum ancak yükle butonuna bir türlü basılmıyor ne yaptıysam olmadı. Hiremco Rock tek gx1 tv box kullanıyorum. APK olarak indirip kurayım dedim ancak internette de watchbuddy v1. 2.89 apk dosyasını bulamadım.
Hocam nacizane fikrim olmamış ama claudstream ve Nuvio yu bilmeyenler Muhtemelen beğenecekler .. ikonlar çok büyük, Bir çok klavye ile yazma yerine tıklama ile klavye bölümüne giriş yapılmıyor., Reklamda ekran yan dönüyor, mause la bile kontrol zor. Ben sildim ilerde geliştirilir. Emeklerine sağlık... Ama Prof olarak Şu anda bu işin TVBOX ta klası maalesef NUVIOarkadaşlar hepinizin ilgisine teşekkür ederiz. 1.3.15 sürümüyle birlikte TV oynatıcısının bilinen performans sorunları giderilmiştir..
Google Play :Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Apple Store :Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Marketler üzerinden güncelleme yapabilirsiniz..
Aklımdakilere tam tercüme olmuş. Rec yada cloudstream varken buna şans verdim zorladım kendimi ama yok çok yorucu ve karışık hissiyatı yüksek.Hocam nacizane fikrim olmamış ama claudstream ve Nuvio yu bilmeyenler Muhtemelen beğenecekler .. ikonlar çok büyük, Bir çok klavye ile yazma yerine tıklama ile klavye bölümüne giriş yapılmıyor., Reklamda ekran yan dönüyor, mause la bile kontrol zor. Ben sildim ilerde geliştirilir. Emeklerine sağlık... Ama Prof olarak Şu anda bu işin TVBOX ta klası maalesef NUVIO
aynen ben de sildim akıcılığı çok kötü kasıyor sürekli gezinirken reklam zaten çok can sıkıcı geçemiyorum illa google playe yönlendiriyorAklımdakilere tam tercüme olmuş. Rec yada cloudstream varken buna şans verdim zorladım kendimi ama yok çok yorucu ve karışık hissiyatı yüksek.
Bende sildim maalesef. Her zaman işlevselliği yüksek sadelikten ödün vermeyen uygulamalar kullanıcıların tercihi olmaya devam edecek şahsımca.
Deneyip görün, ben beğenmem belki bir başkası beğenir.Bu uygulama nasıl iyimi yoksa iyi değilmi?
Hocam bir de NUVIO deneyimleseniz olayı bitirmişler ilk kurulum biraz meşekkatli ama sonrası Son noktaAklımdakilere tam tercüme olmuş. Rec yada cloudstream varken buna şans verdim zorladım kendimi ama yok çok yorucu ve karışık hissiyatı yüksek.
Bende sildim maalesef. Her zaman işlevselliği yüksek sadelikten ödün vermeyen uygulamalar kullanıcıların tercihi olmaya devam edecek şahsımca.
Ücretli ve çok aşırı reklam varArkadaşlar KekikAkademi yeni bir uygulaması var.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ben yeni kurdum. Zor değil değil kurulumu aslında kurulum video suda var emek veren herkese de tekrardan teşekkürler.Hocam bir de NUVIO deneyimleseniz olayı bitirmişler ilk kurulum biraz meşekkatli ama sonrası Son nokta