KekikAkademi'den yeni uygulama

Eklentiler görünmüyor son güncellemeden sonra

Mi box da kumanda hala takılıyor
Eklentide gezinirken yukarı ve aşağı tuşu ara ara takılıyor
Exit ile çıkış yapıp tekrar girmek gerekiyor
Playerde ileri ve geri sarma özelliği çok stabil değil
kumanda hareketini ekranda tam görünmüyor,bazen kayboluyor

watchbuddy v1. 2.89 güncellemesi gelmiş Playstore dan Tv box a indiriyorum daha sonra yükle diyorum ancak yükle butonuna bir türlü basılmıyor ne yaptıysam olmadı. Hiremco Rock tek gx1 tv box kullanıyorum. APK olarak indirip kurayım dedim ancak internette de watchbuddy v1. 2.89 apk dosyasını bulamadım.
Yeni güncelleme ile düzeldi arkadaşlar.

Oynatmiyor,durmadan reklam cikiyor

Son düzenleme:
Kekikakademi emeklerinize saglik.gercekden emek vermissiniz uygulama genel olarak guzel.ama reklam olayi baya sorun nerdeyse her iki tiklamada reklama cikiyor reklamdan cikip tekrar programa girmek gercekten eziyet okuyor.emekleriniz icin tekrar teşekkürler.ben suan tekrar cloudstreme dönuyorum.ilerde program stabil omur ve reklama olayina bir duzenleme gelirse tekrar kurmayi dusunurum.tekrardan emeklerinize sağlık.basarilar dilerim.

elinize sağlık.

arkadaşlar hepinizin ilgisine teşekkür ederiz. 1.3.15 sürümüyle birlikte TV oynatıcısının bilinen performans sorunları giderilmiştir..

Google Play :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Apple Store :

Marketler üzerinden güncelleme yapabilirsiniz..

arkadaşlar hepinizin ilgisine teşekkür ederiz. 1.3.15 sürümüyle birlikte TV oynatıcısının bilinen performans sorunları giderilmiştir..

Google Play :

Apple Store :

Marketler üzerinden güncelleme yapabilirsiniz..
Hocam nacizane fikrim olmamış ama claudstream ve Nuvio yu bilmeyenler Muhtemelen beğenecekler .. ikonlar çok büyük, Bir çok klavye ile yazma yerine tıklama ile klavye bölümüne giriş yapılmıyor., Reklamda ekran yan dönüyor, mause la bile kontrol zor. Ben sildim ilerde geliştirilir. Emeklerine sağlık... Ama Prof olarak Şu anda bu işin TVBOX ta klası maalesef NUVIO

Hocam nacizane fikrim olmamış ama claudstream ve Nuvio yu bilmeyenler Muhtemelen beğenecekler .. ikonlar çok büyük, Bir çok klavye ile yazma yerine tıklama ile klavye bölümüne giriş yapılmıyor., Reklamda ekran yan dönüyor, mause la bile kontrol zor. Ben sildim ilerde geliştirilir. Emeklerine sağlık... Ama Prof olarak Şu anda bu işin TVBOX ta klası maalesef NUVIO
Aklımdakilere tam tercüme olmuş. Rec yada cloudstream varken buna şans verdim zorladım kendimi ama yok çok yorucu ve karışık hissiyatı yüksek.
Bende sildim maalesef. Her zaman işlevselliği yüksek sadelikten ödün vermeyen uygulamalar kullanıcıların tercihi olmaya devam edecek şahsımca.

Aklımdakilere tam tercüme olmuş. Rec yada cloudstream varken buna şans verdim zorladım kendimi ama yok çok yorucu ve karışık hissiyatı yüksek.
Bende sildim maalesef. Her zaman işlevselliği yüksek sadelikten ödün vermeyen uygulamalar kullanıcıların tercihi olmaya devam edecek şahsımca.
aynen ben de sildim akıcılığı çok kötü kasıyor sürekli gezinirken reklam zaten çok can sıkıcı geçemiyorum illa google playe yönlendiriyor

Bu uygulama nasıl iyimi yoksa iyi değilmi?

Hocam bir de NUVIO deneyimleseniz olayı bitirmişler ilk kurulum biraz meşekkatli ama sonrası Son nokta

Hocam bir de NUVIO deneyimleseniz olayı bitirmişler ilk kurulum biraz meşekkatli ama sonrası Son nokta
Ben yeni kurdum. Zor değil değil kurulumu aslında kurulum video suda var emek veren herkese de tekrardan teşekkürler.
Bence en iyi Couldsteam ve Nuvio şuan.

Yav arkadaşlar, bırakın şu iyi bu kötü kıyaslamasını. Uygulamayı beğendiysen, teşekkür et geç. Beğenmediysen, sesini çıkarma devam et. Gelişmesini istiyorsan, eksiklerini yaz gelişsin. Yok olmamış sildim gitti. Yok şöyle, yok böyle. Ben de nuvio, cs den nefret ediyorum. Hatta tiksiniyorum bu kadar abartıldığı için. Birkaç yerde de dile getirdim bunu şimdi olduğu gibi. Ama gidip cs, nuvio konularında tek bir kelime yazmadım.

Geri