Öneri KabloWEB TV Yayında (Güncellendi)

atakan1983

Üye
Konular
10
Arkadaşlar merhaba yeni bir uygulama yaptım sade arayüz ile kullanışlı android tv kumanda desteğine sahip ve arka planda sürekli güncellenen listesi ile hiçbir liste girmenize gerek yok program hallediyor uygulamayı deneyenler hata ve eksiklikleri yazarsa düzeltmeye çalışırım

Arkadaşlar uygulamayı güncelledim artık video izleme ekranındayken
kanal listesine erişebiliyorsunuz kumandanızın ⬅️ tuşuna basıp kanal listesi sol tarafta şeffaf bir şekilde çıkıyor ve ➡️ basınca kanal listesi kapanır
⬆️ ve ⬇️ tuşlarını kullanarak kanal listesinde gezinebiliyorsunuz kumandanızın 🔘 veya ⭕️ Orta tuşuna basıyorsunuz kanalı seçip izliyorsunuz
Yalnız bir püf nokta var ana kanal listesine ulaşmak için kumandada geri tuşuna basmıyoruz sadece 🔘 yani orta tuşa bir kere basıp ulaşıyorsunuz
Geri tuşu için çok uğraştım ama olmadı diğer ayarları bozuyor ancak böyle bir çözüm buldum umarım hoşunuza gider

Adsz1
Adsz2

Adsz2
Adsz1

İndirme Linki

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba yeni bir uygulama yaptım sade arayüz ile kullanışlı android tv kumanda desteğine sahip ve arka planda sürekli güncellenen listesi ile hiçbir liste girmenize gerek yok program hallediyor uygulamayı deneyenler hata ve eksiklikleri yazarsa düzeltmeye çalışırım
Ekli dosyayı görüntüle 10266
Ekli dosyayı görüntüle 10265

İndirme Linki
Teşekkürler

İndirme Linki
Link patlamış maalesef

güncelledim linki tekrar deneyin
Link indi hocam eline sağlık.Sizden ricam ana ekrana eklenmiyor.bununla ilgili bir çalışma yapabilirmisiniz.Birde kanal degistirmek icin geri çıkıp tekrar kanal degistirmek yerine kumanda tuşlarıyla kanal degistirmek mümkün olsa nacizane daha iyi olur.

Hocam ellerine sağlık emeğine sağlık

Link indi hocam eline sağlık.Sizden ricam ana ekrana eklenmiyor.bununla ilgili bir çalışma yapabilirmisiniz.Birde kanal degistirmek icin geri çıkıp tekrar kanal degistirmek yerine kumanda tuşlarıyla kanal degistirmek mümkün olsa nacizane daha iyi olur.
teşekkürler onu denemiştim fakat bu sefer diğer ayarlar bozuluyor ama yinede bir deneme yapacağım eğer stabil hale gelirse değiştiririm

İndirme Linki
Launcher kullalanarak bulunuyor uygulama Louncher kullanmadan uygulamar icinde görsek yine ellerinize sağlık ileriki güncellemelerde olursa sevinirim en sevdiğim yanı da reklamsız

Launcher kullalanarak bulunuyor uygulama Louncher kullanmadan uygulamar icinde görsek yine ellerinize sağlık ileriki güncellemelerde olursa sevinirim en sevdiğim yanı da reklamsız
uygulamayı appcreator24 ile yapıyor o da maalesef mobil uygulama gibi görüyor android tv ana ekranına atmıyor ama bir çözüm bulursam güncelleme yapacağım

uygulama içeriğini güncelledim şimdi artık video oynatıcı açıkken kumanda tuşu ile aşağı yukarı yapınca kanal değiştirme yapıyor deneyip bilgi verirseniz

uygulamayı appcreator24 ile yapıyor o da maalesef mobil uygulama gibi görüyor android tv ana ekranına atmıyor ama bir çözüm bulursam güncelleme yapacağım
Emeğine sağlık burada bahsettiğim gibi yapan arkadaşlar var onlardan destek alabilirsin @Xbyte bahsettiğim gibi en güzeli reklamsız ellerine sağlık

uygulama tv icin kullanisli olmus hocam emeginize saglik acaba telefonda kullanirken ekranin acilista yatay gelmemesi icin ne yapabilirim

Emeğine sağlık burada bahsettiğim gibi yapan arkadaşlar var onlardan destek alabilirsin @Xbyte bahsettiğim gibi en güzeli reklamsız ellerine sağlık
onlar android studio ile yapıyor uygulamayı ve ücretli sunucuda dosyalarını barındırıyorlar benim şu an böyle bir imkanım yok acemi şekilde takılıyorum

İndirme Linki
Sanırım kullandığınız Liste sadece TR de Çalışıyor yani Yurt dışında çalışmıyor

ben uygulamayı ayarlarken yatay zorlması için ayarladım bir ayarları yapayım bakalım televizyonlarda bozulacak mı
Merhabalar uygulamayı kendi yazılım bilginiz ile mi yaptınız yoksa yapay zeka dan yardım mı aldınız?
uygulama içeriğini güncelledim şimdi artık video oynatıcı açıkken kumanda tuşu ile aşağı yukarı yapınca kanal değiştirme yapıyor deneyip bilgi verirseniz
Birde bunu nasıl yaptınız söyleyebilir misiniz? Kendi uygulama ma da böyle bir fonksiyon eklemek isterim yapabilirsem

Merhabalar uygulamayı kendi yazılım bilginiz ile mi yaptınız yoksa yapay zeka dan yardım mı aldınız?

Birde bunu nasıl yaptınız söyleyebilir misiniz? Kendi uygulama ma da böyle bir fonksiyon eklemek isterim yapabilirsem
Yapay zeka yardımı ile yaptım yani html dosyası haline getirdim ve appcreator ile uygulama yaptım

Televizyonda kullanacak kişiler deneyip geri dönüş yaparsa sevinirim

Geri