Öneri KabloWEB TV Yayında (Güncellendi)

uygulamayı appcreator24 ile yapıyor o da maalesef mobil uygulama gibi görüyor android tv ana ekranına atmıyor ama bir çözüm bulursam güncelleme yapacağım
Eline Saglik Kardesim Guzel Paylasim Home Tv Launcher Var Google Playde Onu Kursalar Tum Uygulmalari Gosteriyor Hem Kullanimi Rahat Basit yer kaplamiyor kullanisli

Nextstart 4k pro da donma yok kanal geciş up down tuşundan kanallar ilerliyor.ilk girişte sinema1 secimine basılınca aktif olmuyor tekrar aynı secimi tekrarlayınca giriyor

bunuda deneyebilirler ben nvidia shield tv de kullanıyorum

screen-0.webp

Arkadaşlar merhaba yeni bir uygulama yaptım sade arayüz ile kullanışlı android tv kumanda desteğine sahip ve arka planda sürekli güncellenen listesi ile hiçbir liste girmenize gerek yok program hallediyor uygulamayı deneyenler hata ve eksiklikleri yazarsa düzeltmeye çalışırım
Ekli dosyayı görüntüle 10266
Ekli dosyayı görüntüle 10265

İndirme Linki
Çok teşekkür ediyorum. Gayet güzel çalışıyor

Usta mor kanal eklemeyi veya film-dizi düşünüyormusun hulu yabancı platformlar yerli platformlar

Ben tv ye yükledim ama çözünürlük çok düşük

@atakan1983 merhaba ,
Uygulama telefonda gayet güzel ve stabilize çalışıyor, fakat tanix case4u tvbox ta siyah ekran geliyor.Tüm kanallar haricinde birsey yok.
Ama gayet güzel olmus telefonda sıkıntı yok.

Ekli dosyalar

• 17522458892224797150607528697517.jpg
    17522458892224797150607528697517.jpg
    3.6 MB · Görüntüleme: 12
Ben tv ye yükledim ama çözünürlük çok düşük
çözünürlüğü otomatik kendisi ayarlıyor ona ben müdahalede bulunamıyorum
@atakan1983 merhaba ,
Uygulama telefonda gayet güzel ve stabilize çalışıyor, fakat tanix case4u tvbox ta siyah ekran geliyor.Tüm kanallar haricinde birsey yok.
Ama gayet güzel olmus telefonda sıkıntı yok.
kanal listesi tam yüklenmemiş olabilir programı arka plandan kapatıp yeniden açın bir daha deneyin

Arkadaşlar merhaba yeni bir uygulama yaptım sade arayüz ile kullanışlı android tv kumanda desteğine sahip ve arka planda sürekli güncellenen listesi ile hiçbir liste girmenize gerek yok program hallediyor uygulamayı deneyenler hata ve eksiklikleri yazarsa düzeltmeye çalışırım
Ekli dosyayı görüntüle 10266
Ekli dosyayı görüntüle 10265

İndirme Linki
Harika eline sağlık

Guzel düşünülmüş fakat daha geliştirilmesi gerekiyor. Box ' a kurdum. Geri tuşuna basıyorum. Liste çıkmıyor. Uygulamadan çıkıyor. Kanala tıklıyorum. İlk tıklamada acmiyor

Guzel düşünülmüş fakat daha geliştirilmesi gerekiyor. Box ' a kurdum. Geri tuşuna basıyorum. Liste çıkmıyor. Uygulamadan çıkıyor. Kanala tıklıyorum. İlk tıklamada acmiyor
Xiaomi mi tv box da geri tuşuna basınca, uygulamadan komple çıkıyor. Ana sayfa ya dönmüyor.

Geri