Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
problem düzeltildi artık geri tuşuna basınca kanal listesine dönüyor ve kanala tıklayınca otomatik başlatıyor oynatmayıGuzel düşünülmüş fakat daha geliştirilmesi gerekiyor. Box ' a kurdum. Geri tuşuna basıyorum. Liste çıkmıyor. Uygulamadan çıkıyor. Kanala tıklıyorum. İlk tıklamada acmiyor
problem çözüldü uygulamayı arka plandan kapatıp tekrar açınXiaomi mi tv box da geri tuşuna basınca, uygulamadan komple çıkıyor. Ana sayfa ya dönmüyor.
Kablo tv de mor paket yok, yani eklenemezböyle devam ederse güzel olmuş. Buna mor paket ekleme imkanı var mı acaba?
bunun yanına eklerim ama sonra telifle uğraşmak zorunda kalırım elimizdeki listede gider şimdilik bu yeter bize mor kanallar için farklı kişilerin yaptığı linklere bakabilirsinizböyle devam ederse güzel olmuş. Buna mor paket ekleme imkanı var mı acaba?
maalesef izin vermiyor VPN kullanmanız lazımSlm. Kablo wep tv yurddişinda çalışıyormu?
Eyvallah nacizane birşeyler yapmaya çalışıyoruz birde şevki kıracak kişiler olmasa neyse..Eline Saglik Kardesim
yani şikayet vb şeyler olmaz ise devam ederEline emeğine sağlık kanallar hep güncel kalıcak mı ilerde patlama şansı var mı
senin söylediğin gibi şimdilik olmuyor android kodlama bilmiyorum öğrenirsem android studio ile yapmam lazım şimdilik uygulama simgesi ana ekrana gelmiyor launcher kullamak gerekli bende kendi televizyonumda bu şekilde kullanıyorumEmeğine sağlık inşallah dediğim gibi olmuştur
Emeğine sağlık teşekkürlersenin söylediğin gibi şimdilik olmuyor android kodlama bilmiyorum öğrenirsem android studio ile yapmam lazım şimdilik uygulama simgesi ana ekrana gelmiyor launcher kullamak gerekli bende kendi televizyonumda bu şekilde kullanıyorum
hayır uygulamayı kur keyfine bak zaten arka planda otomatik hallediyortoken degisince yeniden yukleyecezmi yoksa otomatikmi degişir
Bu uygulamayı son güncellemeden sonra TV için ayarlamıştım ama mobil için ayrı bir uygulama yapacağımMobil içinde uyumlu olsa süper olur mesela tam ekran olmuyor player uygun olsa