Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ellerine sağlık müthiş olmuş tek eksisi geri tuşuna basınca komple uygulama dan çıkıyor telefon danArkadaşlar merhaba yeni bir uygulama yaptım sade arayüz ile kullanışlı android tv kumanda desteğine sahip ve arka planda sürekli güncellenen listesi ile hiçbir liste girmenize gerek yok program hallediyor uygulamayı deneyenler hata ve eksiklikleri yazarsa düzeltmeye çalışırım
Arkadaşlar uygulamayı güncelledim artık video izleme ekranındayken
kanal listesine erişebiliyorsunuz kumandanızıntuşuna basıp kanal listesi sol tarafta şeffaf bir şekilde çıkıyor ve
basınca kanal listesi kapanır
ve
tuşlarını kullanarak kanal listesinde gezinebiliyorsunuz kumandanızın
veya
️ Orta tuşuna basıyorsunuz kanalı seçip izliyorsunuz
Yalnız bir püf nokta var ana kanal listesine ulaşmak için kumandada geri tuşuna basmıyoruz sadeceyani orta tuşa bir kere basıp ulaşıyorsunuz
Geri tuşu için çok uğraştım ama olmadı diğer ayarları bozuyor ancak böyle bir çözüm buldum umarım hoşunuza gider
Ekli dosyayı görüntüle 10326
Ekli dosyayı görüntüle 10327
Ekli dosyayı görüntüle 10266
Ekli dosyayı görüntüle 10265
İndirme Linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Geri tuşuna basma olayı çözülmedi onun kumanda nın orta tuşuna basıp çıkabilirsiniz ilk mesajda ayrıntılı anlatmıştımDostum eline sağlık bendeki geriye basınca tüm programdan çıkma olayı devam ediyor televizyon philips marka android
ana ekranda görmeniz için sideload launcher veya diğer launcher ları yüklemeniz gerekiyor mobil uygulama olarak gördüğü için tv ana ekranda simgesi gözükmüyorEllerinize sağlık güzel olmuş
Tablette güzel izliyorum tv yüklediğimde ana sayfada uygulamayı göremiyorum uygulamalara girdiğimde görüyorum
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Evet o problemi çözmeye çalışınca diğer kodlar bozuluyor ancak böyle bir çözüm buldum burayı okursan sevinirimEllerine sağlık müthiş olmuş tek eksisi geri tuşuna basınca komple uygulama dan çıkıyor telefon dan