hirbeta
Üye
izlediğim filmlerde 4k seçeneği çıkmıyorVar zaten
izlediğim filmlerde 4k seçeneği çıkmıyorVar zaten
Hiriluk kaynagı bazı dizi/filmlerde 4kizlediğim filmlerde 4k seçeneği çıkmıyor
Hangi dizi hocamTürk dizileri kaynağında içerikler başlangıçta 360 p kalitede çalışıyor ve bu şekilde devam ediyor. Sonradan en kaliteli alternatif olan 4k veya 1080 p ye geçişte yapmıyor. Bizde zaten kalite seçemiyoruz Nuvioda şimdilik böyle bir özellik yok sanırım.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Oynatma içerisinde Stream Selection İle Regex Deseni kullanıyorum. Fakat bu özelliği açık bırakıyorum. Kendiliğinden kapalı konuma geliyor.
Sizde durum nedir.
Üstteki yorum alanindaki regex deseni yerinden 4K icerik secerseniz ilk 4K içerikleri getirir ama kaynaklarda 4K sağlayıcı ekli olması gerek.4k filmler de olsaydı Süper olurdu
Sanırım hepsinde yapıyor. Ama özellikle test ettiğim dizi Hile dizisi. Belki de sadece bende oluyordur bilemiyorum.Hangi dizi hocam
Bu şekilde buluyor bendede burada sorun yok. Ama videoyu oynattığımda player içerisinden video detaylarına giriyorum oynatma kalitesini 360p gösteriyor.
Hocam bende video detayları diye bir yer yok ama bir bakarım kaynağa bir ara bende bir sıkıntı yok gibi kalitedeBu şekilde buluyor bendede burada sorun yok. Ama videoyu oynattığımda player içerisinden video detaylarına giriyorum oynatma kalitesini 360p gösteriyor.
Bak hocam bunu diyorum.Hocam bende video detayları diye bir yer yok ama bir bakarım kaynağa bir ara bende bir sıkıntı yok gibi kalitede
Hocam ben mobilden ve bilgisayardan denemiştim kalite 1080p idi. Mobilde deneyip kalite farkı varsa sorun oynatıcıdandırBak hocam bunu diyorum.
Yukarda yazmis gelistiricisi zatenizlediğim filmlerde 4k seçeneği çıkmıyor
Hayırlı akşamlar üstadHayırlı aksamlar hocam