izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Çok önemli değil ama
Posterin içine bolüm açıklamalarına girildiğinde fragman otomatik oynamıyor,sanırım yeni güncelleme de bozulmuş

Emeklerinize saglik.tvboxa ekledim nuvio gothubdan yuklenmisdi.ama film ve dizi bulmuyor ayrica ayarlar bolumunde ekledigim halde gorunmuyor.

Deo eklendiye bolume yaİyorum depo eklemedi failed parse reposty diye hata veriyor

Hocam selamlar eklentiniz harika, ellerinize sağlık. Bir şey merak ediyorum ama bilgileri parse ederken cloudflare challenge'a takılmıyor musunuz ? Workers'tan istek yolladığınız için mi takılmıyor yoksa?

Hocam selamlar eklentiniz harika, ellerinize sağlık. Bir şey merak ediyorum ama bilgileri parse ederken cloudflare challenge'a takılmıyor musunuz ? Workers'tan istek yolladığınız için mi takılmıyor yoksa?
Hocam workersi barındırma gibi düşünün sadece kodları barındırıyorum. İstekler ise nuvioya inen kodlar tarafından sizin kendi ağınızdan istek atıyor.

İlk sayfadaki linki kopyalayip yapisdiriyorum ama olmuyor..
Hocam mobil veri veya wifi de deneyin belki güvenli ağ ile alakalı bir problemdir veyahut ilk sayfadaki linke gitmeye çalışın gidiyor mu gitmiyor mu? SS atabilirseniz de sevirim

Hocam workersi barındırma gibi düşünün sadece kodları barındırıyorum. İstekler ise nuvioya inen kodlar tarafından sizin kendi ağınızdan istek atıyor.
Anladım hocam bir nevi embedleri toplayıp referrer ile istek gönderip arka planda biz açıyoruz aslında yanlış mıyım?

Ustam ilk sayfadaki linki telefondan tikliyorum sayfaya gidiyor.ama box ile ilgili ekran goruntusunu yarin atabilirim.

Anladım hocam bir nevi embedleri toplayıp referrer ile istek gönderip arka planda biz açıyoruz aslında yanlış mıyım?
Aynen öyle hocam siz workers plugin linkini girerek indiriyorsunuz nuvioya sonra ise nuvio kaynaklara göre adım adım js kodlarından ilerliyor ve videoyu, altyazıyı gerekli headerlerle birlikte size videoyu açıyor

Geri