izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Bunlar çok detay istekler. İzlenebilecek bir sürü eklenti geliyor. 2 ilave tık sorun değil benim için.
Aynen öyle hocam bide bunlar Nuvio ile alakalı sorunlar ben pluginden Nuvionun işleyişini, mantığını değiştiremem

Üstad gördüğünüz hataları bildirin demiştiniz o yüzden yazıyorum.Müsait bir zamanınızda kontrol etmenizi rica ediyorum.Genelde sabo da izlediğimden bu kaynakta yaşadığım bir diğer sorunum diziyi yarım bıraktım diyelim sonrasında izlemeye devam etden açtığımda aktyazı gelmiyor tekrar Manuel oynat yapıp kaynağı seçtiğimiz altyazı sorunsuz geliyor.Kolay gelsin iyiki varsın.

Üstad gördüğünüz hataları bildirin demiştiniz o yüzden yazıyorum.Müsait bir zamanınızda kontrol etmenizi rica ediyorum.Genelde sabo da izlediğimden bu kaynakta yaşadığım bir diğer sorunum diziyi yarım bıraktım diyelim sonrasında izlemeye devam etden açtığımda aktyazı gelmiyor tekrar Manuel oynat yapıp kaynağı seçtiğimiz altyazı sorunsuz geliyor.Kolay gelsin iyiki varsın.
Hocam işte bu Nuvio ile alakalı bir problem, ben izlemeye devam et kısmıyla alakalı bir şey yapamam ben sadece size videoyla altyazıyı sunuyorum

Aynen öyle hocam bide bunlar Nuvio ile alakalı sorunlar ben pluginden Nuvionun işleyişini, mantığını değiştiremem
Benim için de sorun değil diğer arkadaşlar için söylemiştim,
Uygulama ile ilgili durum sizinle ilgisi yok
Uygulamanın böyle bir ayarı olsaydı aslında güzel olurmuş.

aslında üyeler, githubdan istek (issue request) yapabilirler. belki de geliştiricinin böyle bir talep olduğundan haberi yoktur. Tabi biz milletçe herşeyi devletten bekleriz😁

Uygulamadan dolayı o üstad, diğer kaynaklarda da oluyor. Bende yaşadım Tv de

@ayruki Hocam keyfiniz rahatınız yerinde mi eklenti çok güzel ilerliyor biraz el üstünde tutmamız lazım sizi güncel tutmanız için :ROFLMAO:

Ben desteğe her zaman varım.Repo nazar değmesin zaten süper.Ay oldu cs açmayalı.Böyle devam inşallah.ayruki dostum zamanına emeğine çok teşekkür ederim.Repo giderleri için destek lazımsa yazman kafi sağol Varol.

Ben desteğe her zaman varım.Repo nazar değmesin zaten süper.Ay oldu cs açmayalı.Böyle devam inşallah.ayruki dostum zamanına emeğine çok teşekkür ederim.Repo giderleri için destek lazımsa yazman kafi sağol Varol.
Çok teşekkürler hocam, iyi seyirler :)

Uygulamadan dolayı o üstad, diğer kaynaklarda da oluyor. Bende yaşadım Tv de
ayarlar-oynatma-player & kaynak seçimi aç aşagıda kesintisiz izleme grubunu aç açılan sekmede kesintisiz izleme grubunu koru aç artık alt yazılı izlediklerin alt yazılı olarak devam eder

ayarlar-oynatma-player & kaynak seçimi aç aşagıda kesintisiz izleme grubunu aç açılan sekmede kesintisiz izleme grubunu koru aç artık alt yazılı izlediklerin alt yazılı olarak devam eder
farklı bir soru sormak istiyorum yurtdışında mesela almanya veya başka ülkede izleyenler bunları vpn ile mi izliyo nuvio da veya p2p olan eklentileri izlemiyor mu? orada olay biraz daha sorunlu diye biliyorum ceza filan?

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 35 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
kardeşim bu eklentileri hangi apk yüklemeliyim

farklı bir soru sormak istiyorum yurtdışında mesela almanya veya başka ülkede izleyenler bunları vpn ile mi izliyo nuvio da veya p2p olan eklentileri izlemiyor mu? orada olay biraz daha sorunlu diye biliyorum ceza filan?
onu yurtdışndaki arkadaşlar cevap verebilir en doğrusunu onlar bilir.

Gorosei bazen hdr hocam, ben 4k izlemiyorum.
hocam bi ricam olucak Her eklentinin kendi domain url girme ayar kısmı eklesen Site adresi değiştiğinde eklentinin güncellenmesini beklemeden yeni site adresini kendimiz girebilsek nası olur

hocam bi ricam olucak Her eklentinin kendi domain url girme ayar kısmı eklesen Site adresi değiştiğinde eklentinin güncellenmesini beklemeden yeni site adresini kendimiz girebilsek nası olur
Hocam ben uzaktan kontrollü bir şekilde güncelleyebiliyorum zaten, bunun için telegram botu geliştirdim.

Az önce Nuvio Tv sürümüne 0.9.3 beta güncellemesi geldi.Böyle bir şey var sürüm notunda.

CloudStream uzantıları için ProGuard kurallarında FragmentActivity'i koruyun (NUVIO-TV-445)

Az önce Nuvio Tv sürümüne 0.9.3 beta güncellemesi geldi.Böyle bir şey var sürüm notunda.

CloudStream uzantıları için ProGuard kurallarında FragmentActivity'i koruyun (NUVIO-TV-445)
ne işe yariyor bilen varmi abiler

Geri