maganda404
Üye
Nuvoioya eklenen cloudstream repolari cokme yapiyor cokmeden calismasi icin yapilan kod duzeltmesi diyebilirizne işe yariyor bilen varmi abiler
Nuvoioya eklenen cloudstream repolari cokme yapiyor cokmeden calismasi icin yapilan kod duzeltmesi diyebilirizne işe yariyor bilen varmi abiler
Doğru yazdığınızdan emin misiniz hocam?Deo eklendiye bolume yaİyorum depo eklemedi failed parse reposty diye hata veriyor
İlk sayfadaki linki kopyalayip yapisdiriyorum ama olmuyor..Doğru yazdığınızdan emin misiniz hocam?
Hocam workersi barındırma gibi düşünün sadece kodları barındırıyorum. İstekler ise nuvioya inen kodlar tarafından sizin kendi ağınızdan istek atıyor.Hocam selamlar eklentiniz harika, ellerinize sağlık. Bir şey merak ediyorum ama bilgileri parse ederken cloudflare challenge'a takılmıyor musunuz ? Workers'tan istek yolladığınız için mi takılmıyor yoksa?
Hocam mobil veri veya wifi de deneyin belki güvenli ağ ile alakalı bir problemdir veyahut ilk sayfadaki linke gitmeye çalışın gidiyor mu gitmiyor mu? SS atabilirseniz de sevirimİlk sayfadaki linki kopyalayip yapisdiriyorum ama olmuyor..
Anladım hocam bir nevi embedleri toplayıp referrer ile istek gönderip arka planda biz açıyoruz aslında yanlış mıyım?Hocam workersi barındırma gibi düşünün sadece kodları barındırıyorum. İstekler ise nuvioya inen kodlar tarafından sizin kendi ağınızdan istek atıyor.
Aynen öyle hocam siz workers plugin linkini girerek indiriyorsunuz nuvioya sonra ise nuvio kaynaklara göre adım adım js kodlarından ilerliyor ve videoyu, altyazıyı gerekli headerlerle birlikte size videoyu açıyorAnladım hocam bir nevi embedleri toplayıp referrer ile istek gönderip arka planda biz açıyoruz aslında yanlış mıyım?
Tamamdir hocam.Ustam ilk sayfadaki linki telefondan tikliyorum sayfaya gidiyor.ama box ile ilgili ekran goruntusunu yarin atabilirim.