Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 17
Doğru sayı listeyi sonradan tekrardan güncelledimGüncelledim listeyi ben de. Yalnız 225 kanal görünüyor 235 değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Doğru sayı listeyi sonradan tekrardan güncelledimGüncelledim listeyi ben de. Yalnız 225 kanal görünüyor 235 değil.
Listeyi güncelledim ve yinelenen iki tanesini kaldırdım.Liste Guncellendi
yeni Kanallar eklendi kanal sayısı 411 oldu
calismayan Kanallar kaldirildi
Calismayan kanallar duzeltildi
Yeni Eklenen Kanallar baska M3u dan ve o yuzden kisi siniri var 150
@Latte
Ben GitHub listesine ekliyorum şimdi @Memetcandal da online olunca dropbox listesine ekler eğer isterse bendeki listeyi kopyalayıp.selamun aleykum sn hocam bizim yayınlarımızada yer verirseniz cok mutlu oluruz yayınlarımız 7/24 saat full hd kalitesinde dir saygılar
Slow Karadeniz TV m3u8 karadeniz müzik kanalı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Rize Türk TV m3u8 rize sinema kanalı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kanal 53 m3u8 karadeniz tanıtım kanalı
allah razi olsun sizden hocam sagolasınız tşk ederizBen GitHub listesine ekliyorum şimdi @Memetcandal da online olunca dropbox listesine ekler eğer isterse bendeki listeyi kopyalayıp.
Teşekkürler amin. Sizden de.allah razi olsun sizden hocam sagolasınız tşk ederiz
https://tinyurl.com/iptvlovers
Doğrudur hiç kontrol etmedim o filmleri o zaman tekrardan gözden geçireyimListeyi güncelledim ve yinelenen iki tanesini kaldırdım.
Birisi en sondaki link satırı diğeri ise Thor 2 ve Thor 4 satırlarının bağlantılarının aynı olması nedeniyle Thor 4 için olanı sildim çünkü o Thor 2 filmini içeriyor.
Yani kanal sayısı 410 oldu şu anda.
Benim eklediğim adresi açın ve tüm listeyi kopyalayıp kendi dosyanıza yapıştırın. Uğraşmanıza gerek kalmaz.Doğrudur hiç kontrol etmedim o filmleri o zaman tekrardan gözden geçireyim
Forum da bir sürü M3U var onları deneyinizTr Film ve dizi Yabancı Film ve Dizilerin olduğu m3u veya Stb mac adresler olan varsa yaza bilir misiniz Tv Box için
Sizin kanallar şuanda sadece @Latte nin listesinde yer alıyor bugün zamanım olursa kendi listeme de ekleyeceğimçok tşk ederim sn abim yayınlarımızı 3-5 insanlara daha izletme sansini bize sagladıgınız için sagolun her zaman varolun. kanallarımızı isteyen dileyen herkes ekleyebilir daha çok izleyicilere ulaşma hayali ile yaşıyoruz keşke sizin gibi canlıtv siteleride yayınlarımıza yer verse ama vermiyorlar biraz adaletsiz iş yapıyorlar onlara karşı biraz kırgınız sizler bizi eli boş geri cevirmediniz bu sansı fırsatı bize verdiniz keşke sizin gibi bu işi bu işleri yapanlarda kanallarımızı eklese daha güzel kitlelere daha güzel yerlere gelebiliriz umudumuzu kesmedik umudumuz devam ediyor saygılar
O zaman bende bir sorun var bende hiçbiri açılmıyorBaktım şimdi bir iki tanesi açılmıyor belki VPN istiyordur ama genel olarak açılıyorlar siyah ekransız sinema da belgesel de.
Evet@Latte Belgesel ve sinema kanalları sende gösteriyor mu bende siyah ekran var![]()
üç kanalımızda 7/24 saat açık biz yayınlarımızı bedava yayın linki ile yapmıyoruz üçretli link üzerinden yapıyoruzBaktım şimdi bir iki tanesi açılmıyor belki VPN istiyordur ama genel olarak açılıyorlar siyah ekransız sinema da belgesel de.
Sizin yayınlarınızla ilgili bir sorun yok zaten. Farklı kategorideki farklı kanallardan bahsetmişti @MemetcandalEvet
üç kanalımızda 7/24 saat açık biz yayınlarımızı bedava yayın linki ile yapmıyoruz üçretli link üzerinden yapıyoruz
kendi listenizin linki nedir biz next 2071 cihaz kullanıyoruz linkinizi joker bölümüne ekleyelim bizde sizin listenizi takip edelim izleyelimSizin kanallar şuanda sadece @Latte nin listesinde yer alıyor bugün zamanım olursa kendi listeme de ekleyeceğim
kendi listenizin linki nedir biz next 2071 cihaz kullanıyoruz linkinizi joker bölümüne ekleyelim bizde sizin listenizi takip edelim izleyelim