Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liste Guncellendi

yeni Kanallar eklendi kanal sayısı 411 oldu
calismayan Kanallar kaldirildi
Calismayan kanallar duzeltildi
Yeni Eklenen Kanallar baska M3u dan ve o yuzden kisi siniri var 150

@Latte
Listeyi güncelledim ve yinelenen iki tanesini kaldırdım.
Birisi en sondaki link satırı diğeri ise Thor 2 ve Thor 4 satırlarının bağlantılarının aynı olması nedeniyle Thor 4 için olanı sildim çünkü o Thor 2 filmini içeriyor.

Yani kanal sayısı 410 oldu şu anda.

selamun aleykum sn hocam bizim yayınlarımızada yer verirseniz cok mutlu oluruz yayınlarımız 7/24 saat full hd kalitesinde dir saygılar

Slow Karadeniz TV m3u8 karadeniz müzik kanalı

Rize Türk TV m3u8 rize sinema kanalı

Kanal 53 m3u8 karadeniz tanıtım kanalı

selamun aleykum sn hocam bizim yayınlarımızada yer verirseniz cok mutlu oluruz yayınlarımız 7/24 saat full hd kalitesinde dir saygılar

Slow Karadeniz TV m3u8 karadeniz müzik kanalı

Rize Türk TV m3u8 rize sinema kanalı

Kanal 53 m3u8 karadeniz tanıtım kanalı
Ben GitHub listesine ekliyorum şimdi @Memetcandal da online olunca dropbox listesine ekler eğer isterse bendeki listeyi kopyalayıp.

allah razi olsun sizden hocam sagolasınız tşk ederiz
Teşekkürler amin. Sizden de.

Ben şimdilik ilk mesajda yer alan aşağıdaki adrese ekledim. Söylediğim gibi @Memetcandal konu sahibi olarak dropbox adresindeki listeye de bendeki içeriği alıp ekleyecektir diye düşünüyorum.

Şu anda kanalların ekli olduğu liste aşağıdaki:

HTTP:
https://tinyurl.com/iptvlovers

Screenshot 2025 01 21 02 47 45 29 013dba30cae4674f6b0947ea3c272499

Son düzenleme:
Listeyi güncelledim ve yinelenen iki tanesini kaldırdım.
Birisi en sondaki link satırı diğeri ise Thor 2 ve Thor 4 satırlarının bağlantılarının aynı olması nedeniyle Thor 4 için olanı sildim çünkü o Thor 2 filmini içeriyor.

Yani kanal sayısı 410 oldu şu anda.
Doğrudur hiç kontrol etmedim o filmleri o zaman tekrardan gözden geçireyim

Doğrudur hiç kontrol etmedim o filmleri o zaman tekrardan gözden geçireyim
Benim eklediğim adresi açın ve tüm listeyi kopyalayıp kendi dosyanıza yapıştırın. Uğraşmanıza gerek kalmaz.

Tr Film ve dizi Yabancı Film ve Dizilerin olduğu m3u veya Stb mac adresler olan varsa yaza bilir misiniz Tv Box için

çok tşk ederim sn abim yayınlarımızı 3-5 insanlara daha izletme sansini bize sagladıgınız için sagolun her zaman varolun. kanallarımızı isteyen dileyen herkes ekleyebilir daha çok izleyicilere ulaşma hayali ile yaşıyoruz keşke sizin gibi canlıtv siteleride yayınlarımıza yer verse ama vermiyorlar biraz adaletsiz iş yapıyorlar onlara karşı biraz kırgınız sizler bizi eli boş geri cevirmediniz bu sansı fırsatı bize verdiniz keşke sizin gibi bu işi bu işleri yapanlarda kanallarımızı eklese daha güzel kitlelere daha güzel yerlere gelebiliriz umudumuzu kesmedik umudumuz devam ediyor saygılar

çok tşk ederim sn abim yayınlarımızı 3-5 insanlara daha izletme sansini bize sagladıgınız için sagolun her zaman varolun. kanallarımızı isteyen dileyen herkes ekleyebilir daha çok izleyicilere ulaşma hayali ile yaşıyoruz keşke sizin gibi canlıtv siteleride yayınlarımıza yer verse ama vermiyorlar biraz adaletsiz iş yapıyorlar onlara karşı biraz kırgınız sizler bizi eli boş geri cevirmediniz bu sansı fırsatı bize verdiniz keşke sizin gibi bu işi bu işleri yapanlarda kanallarımızı eklese daha güzel kitlelere daha güzel yerlere gelebiliriz umudumuzu kesmedik umudumuz devam ediyor saygılar
Sizin kanallar şuanda sadece @Latte nin listesinde yer alıyor bugün zamanım olursa kendi listeme de ekleyeceğim

Evet

üç kanalımızda 7/24 saat açık biz yayınlarımızı bedava yayın linki ile yapmıyoruz üçretli link üzerinden yapıyoruz
Sizin yayınlarınızla ilgili bir sorun yok zaten. Farklı kategorideki farklı kanallardan bahsetmişti @Memetcandal

kendi listenizin linki nedir biz next 2071 cihaz kullanıyoruz linkinizi joker bölümüne ekleyelim bizde sizin listenizi takip edelim izleyelim

Bu konudaki ilk mesajda yer alıyor bağlantı adresleri:

https://forum.sinetech.tr/konu/iptvsevenler-m3u.420/
Github ve kısaltılmış olarak iptvsevenler ve iptvlovers olan yine Github bağlantısı.

Ondan önceki yazılanlar yani ilk sıradan başlarsanız göreceğiniz adresler "dropbox" ve "karışık harflerden oluşan kısaltılmış url adresi" @Memetcandal 'a ait olanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri