Milyoncubaba
Üye
- Konular
- 4
O değilde filmlerde iyi. Elinize sağlıkYayın gösterimi her kanalda yok maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
O değilde filmlerde iyi. Elinize sağlıkYayın gösterimi her kanalda yok maalesef
ben güncellemek isterim ama nasıl yapılacağını bilmiyorumMerhabalar ve herkese iyi bayramlar dilerim
Buradan bir duyuru yapmak istiyorum ve aynı zamanda bir soru sormak istiyorum.
Şu anki IPTVSeverler listesi bildiğiniz üzere ben yapıyorum ve elimden geldiğince güncel tutuyorum ama artık yoruldum ve sıkıldım.
Listeyi son istenen eklentileri/kanalları bulup ekleyeceğim ve 01.05.2025 e kadar da aktif tutmaya çalışacağım ama ondan sonra Listeyi Dropbox dan kaldıracağım.
Size sormak istediğim şu anki Listeyi devre almak isteyen varmı ben yaparım aktif tutarım diyen varsa aranızdan listeyi gönderebilirim.
01.05.2025 den sonra dediğim gibi bu listeyi sileceğim ve bir daha güncelleme gelmeyecek ve ilk mesajımı @Latte abinin GitHub URL si dışında bütün mesajı da kaldıracağım.
Illerde belki tekrar dan devam ederim ama şimdilik kararım bu şekilde.
Saygılarımla
Memetcandal
Al sana kaynakHocam yazmayı unutmuşum
+BluTV Play 1
BluTV Play 2
Aşağıdaki konulari okuyunuz ve yapmaya çalışınız M3u yapmak için benim şu anki listemi kullanabilirsinizben güncellemek isterim ama nasıl yapılacağını bilmiyorum
Kaynak için teşekkür ederim eklerim listemeAl sana kaynak
Blu play 1 =Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Blu play 2=Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
@Latte abim de belki yardımcı olur @riva70Aşağıdaki konulari okuyunuz ve yapmaya çalışınız M3u yapmak için benim şu anki listemi kullanabilirsiniz
https://forum.sinetech.tr/konu/m3u-web-editoru-by-latte.3217/
https://forum.sinetech.tr/konu/m3u-olusturma-ve-dropbox-ile-paylasma-ve-guncelleme.2431/
EPG dosyasını açtım ve içindeki kanalları TVG ID sini bire bir yapmaya çalıştım ama belli bir vakit sonra saldım ve açıkçası 3-4 hafta içinde onunla uğraşmak istemiyorum @Latte abim belki kendi GitHub adresinde buna dikkat etmek ister onu bilemem ama ben o kadar uğraşmak istemiyorum 3-4 hafta icinMerhabalar,
Emeklerinize sağlık. Sağ olun.
EPG desteğinin daha iyi çalışması veya formatta gördüğüm düzeltilebilecek yönlere ilişkin bilgi vermek isterim. Olmazsa olmaz değil fakat olursa da güzel görünür
Bilginize,
Kolaylıklar dilerim.
1. Bein Iz -> beIN İZ (Büyük İ sorun olabilir ama I ile de Televizo gibi manuel eşleştirme yapılamayan uygulamada EPG eşleşmiyor. Tercih sizlerin.)
2. tvg-name="TRT Spor Yıldız" bu kanalda Spor ile Yıldız ifadesi arasında 2 boşluk var EPG eşleşme sorunu oluyor.
3. Tivibuspor 4 logosunun data url'si çok garip görünüyor. Doğruysa bile sade bir url ile değiştirilebilir.
4. Yeni yapılan "TR:" uygulamasının tvg-id yerine tvg-name parametresine uygulandığı kayıtlar var. Bunlarda uygulamasak EPG ve görünüm için daha iyi olur. (Öneri: Bu parametre değerlerinden "TR: " kısmını kaldırmak.)
tvg-name="TR: beIN Series 2"
tvg-name="TR: beIN Series 4"
tvg-name="TR: DiziSmart Premium"
5. tvg-id parametrelerinin başına eklenen "TR:" yerine ifadelerini diğer kanallarda olduğu gibi sonlarına ".tr" ifadesi olarak değiştirilmesi düşünülebilir. Bu kayıtlar eski formata uymayan kayıtlar olarak gözüme çarptı. (Değişiklik önerisi: tvg-id="KANALADI.tr")
tvg-id="TR: beIN Movies Premiere"
tvg-id="TR: beIN Movies Premiere 2"
tvg-id="TR: beIN Movies Stars"
tvg-id="TR: beIN Movies Turk"
tvg-id="TR: beIN Series 1"
tvg-id="TR: beIN Series 2"
tvg-id="TR: beIN Series 3"
tvg-id="TR: beIN Series 4"
6. Aşağıdaki kayıtta da ".tr" ifadesi eskiden de eksikti diye hatırlıyorum. Hazır dokunmuşken bunu da eklemeyi düşünebilirsiniz.
tvg-id="beIN SPORTS Max 2" -> tvg-id="beIN SPORTS Max 2.tr"
Öneriniz için yinede çok teşekkür ederim eğer Listeyi aktif güncelemeye devam edecek olsaydım tekrar gözden geçirirdimMerhabalar,
Emeklerinize sağlık. Sağ olun.
EPG desteğinin daha iyi çalışması veya formatta gördüğüm düzeltilebilecek yönlere ilişkin bilgi vermek isterim. Olmazsa olmaz değil fakat olursa da güzel görünür
Bilginize,
Kolaylıklar dilerim.
1. Bein Iz -> beIN İZ (Büyük İ sorun olabilir ama I ile de Televizo gibi manuel eşleştirme yapılamayan uygulamada EPG eşleşmiyor. Tercih sizlerin.)
2. tvg-name="TRT Spor Yıldız" bu kanalda Spor ile Yıldız ifadesi arasında 2 boşluk var EPG eşleşme sorunu oluyor.
3. Tivibuspor 4 logosunun data url'si çok garip görünüyor. Doğruysa bile sade bir url ile değiştirilebilir.
4. Yeni yapılan "TR:" uygulamasının tvg-id yerine tvg-name parametresine uygulandığı kayıtlar var. Bunlarda uygulamasak EPG ve görünüm için daha iyi olur. (Öneri: Bu parametre değerlerinden "TR: " kısmını kaldırmak.)
tvg-name="TR: beIN Series 2"
tvg-name="TR: beIN Series 4"
tvg-name="TR: DiziSmart Premium"
5. tvg-id parametrelerinin başına eklenen "TR:" yerine ifadelerini diğer kanallarda olduğu gibi sonlarına ".tr" ifadesi olarak değiştirilmesi düşünülebilir. Bu kayıtlar eski formata uymayan kayıtlar olarak gözüme çarptı. (Değişiklik önerisi: tvg-id="KANALADI.tr")
tvg-id="TR: beIN Movies Premiere"
tvg-id="TR: beIN Movies Premiere 2"
tvg-id="TR: beIN Movies Stars"
tvg-id="TR: beIN Movies Turk"
tvg-id="TR: beIN Series 1"
tvg-id="TR: beIN Series 2"
tvg-id="TR: beIN Series 3"
tvg-id="TR: beIN Series 4"
6. Aşağıdaki kayıtta da ".tr" ifadesi eskiden de eksikti diye hatırlıyorum. Hazır dokunmuşken bunu da eklemeyi düşünebilirsiniz.
tvg-id="beIN SPORTS Max 2" -> tvg-id="beIN SPORTS Max 2.tr"
VPN ile deneyinizKanallar aktif ama spor kanalları açılmıyor beinler
bende genelde hizli aciliyor kanallar mor lari bilmiyorum onlari denemedimEvet donma yapıyor mor kanallar diğer kanallarda bi Tik geç açıyor.
Tv de açıyorum da orası için bi çözüm var mıdır acabaVPN ile deneyiniz
DNS veya aynı şekilde varsa VPN kullanmakTv de açıyorum da orası için bi çözüm var mıdır acaba
Eyw kral,birazdan kendi İPTV platformuma ekleyeceğim.Al sana kaynak
Blu play 1 =Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Blu play 2=Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.