Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar ve herkese iyi bayramlar dilerim 😀

Buradan bir duyuru yapmak istiyorum ve aynı zamanda bir soru sormak istiyorum.

Şu anki IPTVSeverler listesi bildiğiniz üzere ben yapıyorum ve elimden geldiğince güncel tutuyorum ama artık yoruldum ve sıkıldım 😔.

Listeyi son istenen eklentileri/kanalları bulup ekleyeceğim ve 01.05.2025 e kadar da aktif tutmaya çalışacağım ama ondan sonra Listeyi Dropbox dan kaldıracağım 😐😔.

Size sormak istediğim şu anki Listeyi devre almak isteyen varmı ben yaparım aktif tutarım diyen varsa aranızdan listeyi gönderebilirim 💪.

01.05.2025 den sonra dediğim gibi bu listeyi sileceğim ve bir daha güncelleme gelmeyecek ve ilk mesajımı @Latte abinin GitHub URL si dışında bütün mesajı da kaldıracağım.

Illerde belki tekrar dan devam ederim ama şimdilik kararım bu şekilde.

Saygılarımla
Memetcandal
ben güncellemek isterim ama nasıl yapılacağını bilmiyorum

Al sana kaynak

Blu play 1 =

Blu play 2=
Kaynak için teşekkür ederim eklerim listeme

Aşağıdaki konulari okuyunuz ve yapmaya çalışınız M3u yapmak için benim şu anki listemi kullanabilirsiniz

https://forum.sinetech.tr/konu/m3u-web-editoru-by-latte.3217/
https://forum.sinetech.tr/konu/m3u-olusturma-ve-dropbox-ile-paylasma-ve-guncelleme.2431/
@Latte abim de belki yardımcı olur @riva70

Başkası güncellerken ben bir şey yapamam tabi ki ;))

En doğrusu herkes kendi listesini yapsın ve devam ettirebildiği yere kadar ettirsin.
Tabi ki bunu yaparken diğer listelerden yaralanılabilir.

@Memetcandal listeyi otomatiğe aldım.

Senin dropbox adresinden 2 saatte bir kontrol edip güncelleyecek. Yani ekstra indir/yükle ile güncellememize gerek kalmadı.

Ayrıca senin eklemediğin tvg-language ve tvg-country etiketlerini de TR olarak otomatik ekletmeye ayarladım ki cloudstream veya diğer uygulamalarda kullanırken dil ve ülke bilgileri tam olarak görünsün.

Merhabalar,

Emeklerinize sağlık. Sağ olun.

EPG desteğinin daha iyi çalışması veya formatta gördüğüm düzeltilebilecek yönlere ilişkin bilgi vermek isterim. Olmazsa olmaz değil fakat olursa da güzel görünür :)

Bilginize,
Kolaylıklar dilerim.

1. Bein Iz -> beIN İZ (Büyük İ sorun olabilir ama I ile de Televizo gibi manuel eşleştirme yapılamayan uygulamada EPG eşleşmiyor. Tercih sizlerin.)

2. tvg-name="TRT Spor Yıldız" bu kanalda Spor ile Yıldız ifadesi arasında 2 boşluk var EPG eşleşme sorunu oluyor.

3. Tivibuspor 4 logosunun data url'si çok garip görünüyor. Doğruysa bile sade bir url ile değiştirilebilir.

4. Yeni yapılan "TR:" uygulamasının tvg-id yerine tvg-name parametresine uygulandığı kayıtlar var. Bunlarda uygulamasak EPG ve görünüm için daha iyi olur. (Öneri: Bu parametre değerlerinden "TR: " kısmını kaldırmak.)

tvg-name="TR: beIN Series 2"
tvg-name="TR: beIN Series 4"
tvg-name="TR: DiziSmart Premium"

5. tvg-id parametrelerinin başına eklenen "TR:" yerine ifadelerini diğer kanallarda olduğu gibi sonlarına ".tr" ifadesi olarak değiştirilmesi düşünülebilir. Bu kayıtlar eski formata uymayan kayıtlar olarak gözüme çarptı. (Değişiklik önerisi: tvg-id="KANALADI.tr")

tvg-id="TR: beIN Movies Premiere"
tvg-id="TR: beIN Movies Premiere 2"
tvg-id="TR: beIN Movies Stars"
tvg-id="TR: beIN Movies Turk"
tvg-id="TR: beIN Series 1"
tvg-id="TR: beIN Series 2"
tvg-id="TR: beIN Series 3"
tvg-id="TR: beIN Series 4"

6. Aşağıdaki kayıtta da ".tr" ifadesi eskiden de eksikti diye hatırlıyorum. Hazır dokunmuşken bunu da eklemeyi düşünebilirsiniz.

tvg-id="beIN SPORTS Max 2" -> tvg-id="beIN SPORTS Max 2.tr"

Merhabalar,

EPG desteğinin daha iyi çalışması veya formatta gördüğüm düzeltilebilecek yönlere ilişkin bilgi vermek isterim. Olmazsa olmaz değil fakat olursa da güzel görünür :)

Bilginize,
Kolaylıklar dilerim.

1. Bein Iz -> beIN İZ (Büyük İ sorun olabilir ama I ile de Televizo gibi manuel eşleştirme yapılamayan uygulamada EPG eşleşmiyor. Tercih sizlerin.)

2. tvg-name="TRT Spor Yıldız" bu kanalda Spor ile Yıldız ifadesi arasında 2 boşluk var EPG eşleşme sorunu oluyor.

3. Tivibuspor 4 logosunun data url'si çok garip görünüyor. Doğruysa bile sade bir url ile değiştirilebilir.

4. Yeni yapılan "TR:" uygulamasının tvg-id yerine tvg-name parametresine uygulandığı kayıtlar var. Bunlarda uygulamasak EPG ve görünüm için daha iyi olur. (Öneri: Bu parametre değerlerinden "TR: " kısmını kaldırmak.)

5. tvg-id parametrelerinin başına eklenen "TR:" yerine ifadelerini diğer kanallarda olduğu gibi sonlarına ".tr" ifadesi olarak değiştirilmesi düşünülebilir. Bu kayıtlar eski formata uymayan kayıtlar olarak gözüme çarptı. (Değişiklik önerisi: tvg-id="KANALADI.tr")

6. Aşağıdaki kayıtta da ".tr" ifadesi eskiden de eksikti diye hatırlıyorum. Hazır dokunmuşken bunu da eklemeyi düşünebilirsiniz.

EPG dosyasını açtım ve içindeki kanalları TVG ID sini bire bir yapmaya çalıştım ama belli bir vakit sonra saldım ve açıkçası 3-4 hafta içinde onunla uğraşmak istemiyorum @Latte abim belki kendi GitHub adresinde buna dikkat etmek ister onu bilemem ama ben o kadar uğraşmak istemiyorum 3-4 hafta icin 👀

Merhabalar,

Bilginize,
Kolaylıklar dilerim.

Öneriniz için yinede çok teşekkür ederim eğer Listeyi aktif güncelemeye devam edecek olsaydım tekrar gözden geçirirdim 💪

Kanallar aktif ama spor kanalları açılmıyor beinler

Evet donma yapıyor mor kanallar diğer kanallarda bi Tik geç açıyor.

Ekledim 🥳 Ayrıca indirmek isteyenler için .apk dosyası burada

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250406-012748.png
    Screenshot_20250406-012748.png
    98.7 KB · Görüntüleme: 30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri