Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır yasaklıyorum ve bu cevabı şiddetle kınıyorum dermişim 😅🤣😂 tabiki de benim listemde ki yayınları kullanabilirsiniz sonuçta hiçbiri bana ait değil. 🥲
Sen de benim daddylive yayınlarımı listene ekleyebilirsin @Memetcandal .
Kanal isimlerinin yanına DaddyLive-VPN yazarsın anlaşılır VPN gerektiği

1-2-3-4 mor kanal :D

Hocam Tabii Spor kanalları için m3u8 linkleri buldum.Eklerseniz sevinirim:

Tabii Spor.tr

Tabii Spor 2.tr

Tabii Spor 3.tr

Tabii Spor 4.tr

Tabii Spor 6.tr (Bunuda ben bulmuştum :D)

Tabii Spor.tr

Tabii Spor 2.tr

Tabii Spor 3.tr

Tabii Spor 4.tr

Listeye eklersen sevinirim
@Memetcandal

Kısa bir duyuru

Listeye eskisi kadar sıklıkla güncelleme gelmeyecek Yeni kanalların eklenmesi de bu nedenden dolayı biraz uzun sürebilir bilginize

Saygılarımla
Memetcandal
Hocam tamamdır ;) Ama müsait olduğun zamanlarda bu kanalları eklersen sevinirim:

DisneyJr.
Cartoonito
beIN Home & Entertainment
Discovery Channel
Habitat TV
Tarih TV
Çocuk Smart
Game Screen
Cosmo Sports
Azoomee
Docu Screen
Film Screen
FX
Da Vinci
Discovery ID

Ekleyemesen de canın sağ olsun reis

Hocam tamamdır ;) Ama müsait olduğun zamanlarda bu kanalları eklersen sevinirim:

DisneyJr.
Cartoonito
beIN Home & Entertainment
Discovery Channel
Habitat TV
Tarih TV
Çocuk Smart
Game Screen
Cosmo Sports
Azoomee
Docu Screen
Film Screen
FX
Da Vinci
Discovery ID

Ekleyemesen de canın sağ olsun reis
Bakayım bulduğum zaman eklerim ama dediğim gibi biraz zaman alabilir eskisi gibi sıklıkla Listeye güncelleme gelmeyecek dediğim gibi

Merhabalar ve herkese iyi bayramlar dilerim 😀

Buradan bir duyuru yapmak istiyorum ve aynı zamanda bir soru sormak istiyorum.

Şu anki IPTVSeverler listesi bildiğiniz üzere ben yapıyorum ve elimden geldiğince güncel tutuyorum ama artık yoruldum ve sıkıldım 😔.

Listeyi son istenen eklentileri/kanalları bulup ekleyeceğim ve 01.05.2025 e kadar da aktif tutmaya çalışacağım ama ondan sonra Listeyi Dropbox dan kaldıracağım 😐😔.

Size sormak istediğim şu anki Listeyi devre almak isteyen varmı ben yaparım aktif tutarım diyen varsa aranızdan listeyi gönderebilirim 💪.

01.05.2025 den sonra dediğim gibi bu listeyi sileceğim ve bir daha güncelleme gelmeyecek ve ilk mesajımı @Latte abinin GitHub URL si dışında bütün mesajı da kaldıracağım.

Illerde belki tekrar dan devam ederim ama şimdilik kararım bu şekilde.

Saygılarımla
Memetcandal

Merhabalar ve herkese iyi bayramlar dilerim 😀

Buradan bir duyuru yapmak istiyorum ve aynı zamanda bir soru sormak istiyorum.

Şu anki IPTVSeverler listesi bildiğiniz üzere ben yapıyorum ve elimden geldiğince güncel tutuyorum ama artık yoruldum ve sıkıldım 😔.

Listeyi son istenen eklentileri/kanalları bulup ekleyeceğim ve 01.05.2025 e kadar da aktif tutmaya çalışacağım ama ondan sonra Listeyi Dropbox dan kaldıracağım 😐😔.

Size sormak istediğim şu anki Listeyi devre almak isteyen varmı ben yaparım aktif tutarım diyen varsa aranızdan listeyi gönderebilirim 💪.

01.05.2025 den sonra dediğim gibi bu listeyi sileceğim ve bir daha güncelleme gelmeyecek ve ilk mesajımı @Latte abinin GitHub URL si dışında bütün mesajı da kaldıracağım.

Illerde belki tekrar dan devam ederim ama şimdilik kararım bu şekilde.

Saygılarımla
Memetcandal
Sıkıldıysanız kendinize eziyet etmeyin sonuçta zamanınız gidiyor keyif almıyorsanız devam etmenin de bi mantığı yok :)

Tabii Spor.tr

Tabii Spor 2.tr

Tabii Spor 3.tr

Tabii Spor 4.tr

hepsi eklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri