Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncelledim şimdi.

Yalnız sizin listenize her seferinde EPG de ekliyorum TV Rehberi için. O yüzden github adresindeki link ile ekleyince EPG verisi olan kanallarda program bilgisi de görünüyor.
Doğrudur o işi yapacaktım unuttum sen deyince aklıma geldi hangi URL yi kullanıyorsun bana da verir misin bende ekleyeyim

A2 ve bazi belgesel kanalları usüyordu dönüyordu titriyordu
Belgesel kanallarını başka bir M3u dan aldım zamanında ve onlarda kişi sınırı var 100 kişi aynanda izleyebiliyor daha fazla kişi izlemeye çalışınca da donmaya başlıyor elimde yeni bir M3u geçti o stabil duruyor onu ileriki zamanda ekleyeceğim

@Latte bir sorum olacak listeyi GitHub da düzenleme yaptın mı? Yada şöyle sorayım aynı şeyi ben nasıl yapabilirim sana zahmet vermeyeyim habire
Evet güncelledim dedim ya ;))

GitHub adresini açarsanız ilk satırı görürsünüz zaten #EXTM3U'un yanına eklediğim EPG adresini yani.

Bende güncellenmedi de o yüzden sordum tekrardan teşekkür ederim yardımların için
Güncelleyince hem televizo ile kontrol ediyorum yenilerini hem de github üzerindeki siteme eklediğim hazır listelerde ekli olduğu için oradan kontrol ediyorum öncekiyle farkını.

Teyit etmeden buraya da güncellediğimi yazmıyorum yani 🙂

Rica ederim ayrıca. Seve seve katkıda bulunuyorum.

Anladım bir bakayım M3u listelerine belki vpn siz çalışan bir tane bulurum
Zaten liste mecbur güncellenecek belgesel kanallarını ve sinema kanallarını yeni bulduğum M3u ile değiştireceğim şu anki çok donuyor yeni bulduğum stabil gözüküyor

Anladım bir bakayım M3u listelerine belki vpn siz çalışan bir tane bulurum
Zaten liste mecbur güncellenecek belgesel kanallarını ve sinema kanallarını yeni bulduğum M3u ile değiştireceğim şu anki çok donuyor yeni bulduğum stabil
Güncelleyince hem televizo ile kontrol ediyorum yenilerini hem de github üzerindeki siteme eklediğim hazır listelerde ekli olduğu için oradan kontrol ediyorum öncekiyle farkını.

Teyit etmeden buraya da güncellediğimi yazmıyorum yani 🙂

Rica ederim ayrıca. Seve seve katkıda bulunuyorum.
Doğrudur bende de şimdi güncellendi internet sorunu yaşadım sanırım

Arkadaşlar ayıptır sorması bu mor kanallar dediğniz nedir cidden bilmediğim için soruyorum

VPN kullanmadan açılan Yok mu? Aralarında bir kaç tane var diye biliyor İdim
VPN güvenli ve relax bir APK değil (benim düşüncem) lütfen tüm rutin listelerde olduğu gibi Mor listeler, Katar TV yada bilindik ismi ile Bein Sport Kanalları nı VPN siz açalım. İstirham ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri