Latte
Geliştirici
- Konular
- 68
GitHub içeriğini de yeni listenize göre güncelledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
GitHub içeriğini de yeni listenize göre güncelledim.
Baya hızlısın maşallahGitHub içeriğini de yeni listenize göre güncelledim.
Sizin dosyanızı indirip yüklüyorum. Eskisini kaldırıp yenisine aynı ismi veriyorum.Baya hızlısın maşallah![]()
Seni de yoruyorum kusura bakma![]()
Adam yazılımcı oldu Rıza baba@Memetcandal bir kaç sehven hata yapmışsınız kodlarda ama çalışmalarına engel olmamış.
Mesela görsel adresi için tek "/" yerine bazı yerlerde çift var ve EXTINF kodları arasında boşluk yok bazı yerlerde. Mesela logo kodundan sonraki " işaretinden sonra boşluk bırakmadan " ile grup kodu devam ediyor gibi gibi.
*/" için sorun olmaz elbette isterseniz aaa.com/.. yazın isterseniz aaa.com/////...
Yine de daha düzenli kod denetimi yaparak çalışan m3u oynatıcılar için bu gibi ufak detaylar da önemli olabilir. Bir ara gözden geçirip düzenlersiniz isterseniz.
O zaman şimdiden söyleyeyim yarın bir kaç düzenleme daha gelecek listeye daha doğrusu bir kaç Kanal silinecek diyelimSizin dosyanızı indirip yüklüyorum. Eskisini kaldırıp yenisine aynı ismi veriyorum.
Buradaki güncellendi yazısını gördüğüm zaman bunu yapmam bir iki dakikamı alır sadece telefon ile yapıyorum çünkü
Estağfurullah, katkım oluyorsa ne mutlu bana.![]()
Bugün yetişmeye bilir duruma göre haber veririmO zaman şimdiden söyleyeyim yarın bir kaç düzenleme daha gelecek listeye daha doğrusu bir kaç Kanal silinecek diyelim
TRT 4 kBugün yetişmeye bilir duruma göre haber veririm
Bakayım bulabilirsem eklerimTRT 4 k
Kanal sayısı 777 den 577 ye düşürüldü bazı IPTV lerde bu sayı daha fazla olabilir@Latte liste guncellendi TRT 4k ye bakmayi unuttum
Güncelledim ben de.@Latte liste guncellendi TRT 4k ye bakmayi unuttum
579 kanal var zaten bir yerlerde aldığım M3u dan kanalları yanlışlıkla çift aldım tespit edebildiklerimi tekrardan sildim tek tük kalmış onlar da kalsın şimdilik sonra silerimGüncelledim ben de.
Televizo 577 gösteriyor ama benim site 579.
Bendeki linkleri alırken bir hata yapmış da olabilir ama sonuçta 577 kanalı göstermesi yetiyor sanırım sizin söylediğinize göre.
Ekli dosyayı görüntüle 3155
Merhaba URL adresini IPTV kullanırken yayındalarda çok donma olayı yaşanıyor bir çok IPTV programını denediğim halde çözümü yok mu acabaMerhabalar yeni listem sonunda hazırlandı her kanal açılıyor daha doğrusu ben her kanalı çalışır halde tutuyorum
Listede bir çok içerik var
- Ulusal
- Çizgi film
- belgesel
- Si.....
- 7/24 Diz...
- Spor
- fil ve diz
- Alman kanalları
Her kanal dediğim gibi açılıyor ve VPN siz çalışıyor, daha doğrusu açılmayan Kanallar VPN ile çalışıyor ama her çalışmayan kanallın en az 1 tane alternatifi var ve o VPN siz çalışıyor
URL geçersiz yazıyor ne yapabilirim?
- Lütfen URL yi yazarken yazım hatası yapmadığınıza emin olun
- hala çalışmıyor ise VPN ile tekrar deneyiniz
- Oda olmadı kullandığınız Player ı değiştirin
Peki bu URL yi nasıl kullanacağız?
Ister dosyayı indirin ve öyle kullanın yada URL yi kopyalayıp kullanın 2 türlü de çalışır URL kullanırsanız avantajı olur çünkü ben listeyi guncelledigimde sizde de güncellenir
Listedeki Fil....ler direk açılıyor diz.....iler ise direk açılmıyor onun yerine sizi bir websitesi ne yönlendiriyor o radan da izleyebiliyorsunuz (her IPTV de çalışmıyor maalesef Televizo benzeri programlar da çalışıyor bu sistem)
Merhabalar listede sadece VPN ile çalışan kanalları ve hiç çalışmayan kanalları lütfen yazınız böylece çalışmayan kanalları düzeltir sadece VPN ile çalışan kanallara da alternatif eklerim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kod:https://www.dropbox.com/scl/fi/v2kehgxdx8tzkby03kpht/IPTVSevenler.m3u?rlkey=4sop4kr4o7u9nzm55yfhmkx1w&st=5puawny2&dl=1
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
HTTP:https://dl.dropbox.com/scl/fi/v2kehgxdx8tzkby03kpht/IPTVSevenler.m3u?rlkey=4sop4kr4o7u9nzm55yfhmkx1w&st=5puawny2&dl=1
HTTP:https://urlz.fr/tvV2
HTTP:https://tinyurl.com/29f78bvr
HTTP:https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/patr0n/refs/heads/site/lists/iptvsevenler.m3u
TRT 4Bugün yetişmeye bilir duruma göre haber veririm
OkBakayım bulabilirsem eklerim
Büyük ihtimalle sinema ve belgesel kanallarını kastediyorsunuz onları başka bir M3u dan aldım ve onlarda kişi sınırı var 100 kişi olması lazım 100 kişiden fazla kişi izlerse doğal olarak donma yaşanıyor daha iyi bir M3u veya websitesi bulabilirsem o kanallar değişecekMerhaba URL adresini IPTV kullanırken yayındalarda çok donma olayı yaşanıyor bir çok IPTV programını denediğim halde çözümü yok mu acaba
Belgesel ve sinema kategori haricinde donan kanallar varsa onları yazınız Ben bugün kontrol ederim zamanım olursaMerhaba URL adresini IPTV kullanırken yayındalarda çok donma olayı yaşanıyor bir çok IPTV programını denediğim halde çözümü yok mu acaba