Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spor değil mesela belgesel kanalları veya sinema kanalları sarı çerçeveli
Anladım. Baktım şimdi gecikmesiz bir şekilde açılıyor ve normal akışında devam ediyorlar.
En azından ben sorunsuz izleyebiliyorum. Oyumu kullanabilirim o halde ;)

Anladım. Baktım şimdi gecikmesiz bir şekilde açılıyor ve normal akışında devam ediyorlar.
Bende de aynı (genelikle) ama bir kaç kişi şikayetçi bende anket açtım çoğunluk donuyor derse hepsini bir tur değiştiririm

mehmet hocam 100 megabit internet var ve hızın hepsini görüyorum fakat sarı çerçeveli kanallar çoğunlukla donuyor

Bende de gecikmesiz açıyor ama donup geri geliyor dakkikada bir, Zevki kalmıyor 😊

Bende de gecikmesiz açıyor ama donup geri geliyor dakkikada bir, Zevki kalmıyor 😊
Şu donanları tam ismini yazmak istemiyorsanız bile bir iki tanesinin adını yazarsanız biraz daha uzun süreli izleyeyim bakalım nedir bendeki durum.

Muhakkak haklısınız ama kişiye göre ne kadar değişiyor anlarız en azından.

Sanırım ben yanlış anlaşıldım ben siz yalan söylüyorsunuz demiyorum doğrudur dediğiniz kişiden kişiye değişiyor olabilir kanalların durumu
Estağfurullah benim kötü bişey dediğim yok, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Ayrıca teşekkür ederim bu liste için, emek verdiğin için.

Amacım, geridönüşüm sağlayıp listeyi hem güncel hem stabil güzel olmasını sağlamak

Son düzenleme:
Şu donanları tam ismini yazmak istemiyorsanız bile bir iki tanesinin adını yazarsanız biraz daha uzun süreli izleyeyim bakalım nedir bendeki durum.

Kod:
https://tv390.dynu.net
bu bağlantıdaki kanallar gibi geldi bana

1000045136

Bu şekil sarı çerçeveli olanlar

Şu anki duruma göre zaten lsite değişmesi gerekiyor o yüzden gerek yok artık buna sarı çerçeveli bütün kanallar silinecek ve yerine başka bir siteden/listeden kanallar gelecek bu aynı durum şu anki çalışmayan kanallar için de geçerlidir

Kod:
https://tv390.dynu.net
bu bağlantıdaki kanallar gibi geldi bana

Ekli dosyayı görüntüle 2667

Bu şekil sarı çerçeveli olanlar
Evet baktım 10 tanesine sırayla. Söylediğiniz gibi 1 saniye kadar süren bir donup devam etme olayı oluyor ara ara. "Merhaba ben.." derken donuyorsa başladığı anda o cümleyi tekrar ederek devam ediyor.

Memetcandal yurtdışında oturduğu için bağlantısıyla alakalı bizim yaşadığımız sorunları yaşamayabiliyor iptv/m3u listesi gibi streaming yayınlarda. Muhtemelen o yüzden fark edemiyor ya da her kanalı en az 2 dakika izlemiyor ekledikten sonra. Belki onda da öyledir ve sorun yayındadır.

Estağfurullah benim kötü bişey dediğim yok, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Ayrıca teşekkür ederim bu liste için, emek verdiğin için.

Amacım, geridönüşüm sağlayıp listeyi hem güncel hem stabil güzel olmasını sağlamak
Bu da tam olarak benim istediğim birşey zaten geri bildirim böylece düzgün bir liste oluşturabilirim (elimden geldiğince)

Evet baktım 10 tanesine sırayla. Söylediğiniz gibi 1 saniye kadar süren bir donup devam etme olayı oluyor ara ara. "Merhaba ben.." derken donuyorsa başladığı anda o cümleyi tekrar ederek devam ediyor.

Memetcandal yurtdışında oturduğu için bağlantısıyla alakalı bizim yaşadığımız sorunları yaşamayabiliyor iptv/m3u listesi gibi streaming yayınlarda. Muhtemelen o yüzden fark edemiyor ya da her kanalı en az 2 dakika izlemiyor ekledikten sonra. Belki onda da öyledir ve sorun yayındadır.
Şöyle söyleyeyim her kanalı kontrol etmem (donup donmadigina dair) günler sürer o yüzden sadece çalışıp çalışmadığına bakıyorum genellikle

geri dönüşüm aldığım da da kontrol ediyorum

ama yok bende çoğu hala çalışıyor nedense dediğiniz gibi yurtdışında olmam ile bir alakası olabilir

Şöyle söyleyeyim her kanalı kontrol etmem (donup donmadigina dair) günler sürer o yüzden sadece çalışıp çalışmadığına bakıyorum genellikle geri dönüşüm aldığım da da kontrol ediyorum ama yok bende çoğu hala çalışıyor nedense dediğiniz gibi yurtdışında olmam ile bir alakası olabilir
Bizde de çalışıyor o konuda hemfikiriz 😀

Sadece arkadaşın dediği gibi izlemeye başlayıp donma konusuna bakmak istediğimde anında açılıp oynamaya başlayan kanallar bir süre sonra 1 saniye gibi anlık süreyle takılıp devam ediyor ama bu takılma bağlantı kaynaklı görünmüyor yani ekranda loader simgesi görünmüyor ara belleğe alır gibi ya da bağlantı kesildi gibi.

Hani bir web sitesinde film izlersiniz de ara ara sahneler bir saniyelik başa sarar, onun gibi bir durum.

Bizde de çalışıyor o konuda hemfikiriz 😀

Sadece arkadaşın dediği gibi izlemeye başlayıp donma konusuna bakmak istediğimde anında açılıp oynamaya başlayan kanallar bir süre sonra 1 saniye gibi anlık süreyle takılıp devam ediyor ama bu takılma bağlantı kaynaklı görünmüyor yani ekranda loader simgesi görünmüyor ara belleğe alır gibi ya da bağlantı kesildi gibi.

Hani bir web sitesinde film izlersiniz de ara ara sahneler bir saniyelik başa sarar, onun gibi bir durum.
Dediğinizi anladım zaten donma da yok idi daha demin tekrardan kontrol ettim ve evet artık bende de oluyor🥲😅 (büyük ihtimalle aldığım yer ile alakalı birşey en yakın zamanda düzeltirim)

SS ve mor 3'e baktım 1 belki 2 sn.lik bir kopma oluyor, sonra yayın kaldığı yerden devam ediyor.

Tabi bu 1-2 sn.lik donmalar dakikada 1 veya 2 dakikada 1 olunca seyir zevki pek olmuyor.

SS ve mor 3'e baktım 1 belki 2 sn.lik bir kopma oluyor, sonra yayın kaldığı yerden devam ediyor.

Tabi bu 1-2 sn.lik donmalar dakikada 1 veya 2 dakikada 1 olunca seyir zevki pek olmuyor.
Ben şuan kontrol ettim çoğunda öyle bir sorun yaşamadım ama liste zaten değişecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri