Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Alternatifli olmasının sebebi bazı kanallarin sadece VPN ile çalışması ve beni rahatsız etmiyor açıkçası 1099 Kanal olmasının sebebi çoğunlukla la fil... lerden kaynaklıReis senin için diyorum calısmayan alternatiflerinat örneğin cnn sadece 3. calisiyormnormalvuydu gibi 200 kanal yeter sende az uğraşırsın eline emeğine sağlın
TV 8 çalışıyor sadece alternatifi bozukBu arada Tv8 arızalı hepsi reisin
Bende ikiside çalısmıyor kral doğdudur o zaman diğer kanallar süper bide son attıgım listeTV 8 çalışıyor sadece alternatifi bozuk
Düzeltirim zamanım olduğunda von ile denerseniz çoğu kanal çalışacaktır dediğim gibi liste yi en yakın zamanda düzelteceğimBende ikiside çalısmıyor kral doğdudur o zaman diğer kanallar süper bide son attıgım liste
Örnek bir kaç kanal sayar mısınız?Kanalların hepsi 15 saniyede bir , birkaç saniye donuyor donmadan izlemek kesinlikle imkansız diyebilirimsorunu çözebilen var mıdır acaba birkaç farklı program ile denedim ama yine de olumlu sonuç alamadım
Hangi kanal örnek söyleyebilir misiniz?
https://tv390.dynu.net
Bende çoğu kanal donmuyor donan sadece birkaç Kanal var belki sizin internet hızından dolayı olabilirKanalların hepsi 15 saniyede bir , birkaç saniye donuyor donmadan izlemek kesinlikle imkansız diyebilirimsorunu çözebilen var mıdır acaba birkaç farklı program ile denedim ama yine de olumlu sonuç alamadım
Sinema kanalları donuyor biraz cercevesi sarı olan kanallar genelde.Örnek bir kaç kanal sayar mısınız?
Sizin dediğiniz kanalları kontrol ettim bende çoğu donmadan çalışıyorKod:https://tv390.dynu.net
Bu bağlantıdaki kanallar galiba
Çerçevesi sarı olan kanallar başka bir M3u dan kişi/sayı sınırı olabilir o kanallardaSinema kanalları donuyor biraz cercevesi sarı olan kanallar genelde.
Çok iyi anladım . Teşekkürler..Çerçevesi sarı olan kanallar başka bir M3u dan kişi/sayı sınırı olabilir o kanallarda
Eğer anket cevabı evet çıkarsa o kanalların URL sini başka bulabildiğim URL ile değiştireceğimÇok iyi anladım . Teşekkürler..
Bende denedim, sorun bu bağlantıdan gelenlerde. Kullanıcı sayı sınırlı galiba. Bence bu şekil çok kanal sıkıntı, listeyi 150 ye düşürüp stabil çalışan yerel, haber, belgesel, çizgi film, spor gibi (kekik listesi misali) kanallar yeterliSizin dediğiniz kanalları kontrol ettim bende çoğu donmadan çalışıyor
Doğrudur anketi oylayiniz lütfen duruma göre listeyi düzenleyeceğimBende denedim, sorun bu bağlantıdan gelenlerde. Kullanıcı sayı sınırlı galiba. Bence bu şekil çok kanal sıkıntı, listeyi 150 ye düşürüp stabil çalışan yerel, haber, belgesel, çizgi film, spor gibi (kekik listesi misali) kanallar yeterli
Spor değil mesela belgesel kanalları veya sinema kanalları sarı çerçeveli@Memetcandal sarı çerçeveli dedikleriniz spor kanalları olanlar mı? Farklı isimlerde sarı çerçeveliler var çünkü. Eğer öyleyse ankete ona göre cevap vereyim ben de. Donmadan açılıyorlar çünkü.