Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis senin için diyorum calısmayan alternatiflerinat örneğin cnn sadece 3. calisiyormnormalvuydu gibi 200 kanal yeter sende az uğraşırsın eline emeğine sağlın
Alternatifli olmasının sebebi bazı kanallarin sadece VPN ile çalışması ve beni rahatsız etmiyor açıkçası 1099 Kanal olmasının sebebi çoğunlukla la fil... lerden kaynaklı

Reis senin için güncel çalısmayan kanallar yenilenmiş halde ;
Tv8 (hepsi)
A spor ( ikiside)
Beinspor Haber (hepsi)
Natgeo Wild (donuyor)
Tgrtnbelgesek bozuk

Kanalların hepsi 15 saniyede bir , birkaç saniye donuyor donmadan izlemek kesinlikle imkansız diyebilirim :( sorunu çözebilen var mıdır acaba birkaç farklı program ile denedim ama yine de olumlu sonuç alamadım

Kanalların hepsi 15 saniyede bir , birkaç saniye donuyor donmadan izlemek kesinlikle imkansız diyebilirim :( sorunu çözebilen var mıdır acaba birkaç farklı program ile denedim ama yine de olumlu sonuç alamadım
Örnek bir kaç kanal sayar mısınız?

Bende çoğu kanal donmuyor donan sadece birkaç Kanal var belki sizin internet hızından dolayı olabilir

Sizin dediğiniz kanalları kontrol ettim bende çoğu donmadan çalışıyor
Bende denedim, sorun bu bağlantıdan gelenlerde. Kullanıcı sayı sınırlı galiba. Bence bu şekil çok kanal sıkıntı, listeyi 150 ye düşürüp stabil çalışan yerel, haber, belgesel, çizgi film, spor gibi (kekik listesi misali) kanallar yeterli

Lütfen anketi oylayiniz duruma göre listeyi değiştirmeyi düşünüyorum

Bende denedim, sorun bu bağlantıdan gelenlerde. Kullanıcı sayı sınırlı galiba. Bence bu şekil çok kanal sıkıntı, listeyi 150 ye düşürüp stabil çalışan yerel, haber, belgesel, çizgi film, spor gibi (kekik listesi misali) kanallar yeterli
Doğrudur anketi oylayiniz lütfen duruma göre listeyi düzenleyeceğim

@Memetcandal sarı çerçeveli dedikleriniz spor kanalları olanlar mı? Farklı isimlerde sarı çerçeveliler var çünkü. Eğer öyleyse ankete ona göre cevap vereyim ben de. Donmadan açılıyorlar çünkü.

@Memetcandal sarı çerçeveli dedikleriniz spor kanalları olanlar mı? Farklı isimlerde sarı çerçeveliler var çünkü. Eğer öyleyse ankete ona göre cevap vereyim ben de. Donmadan açılıyorlar çünkü.
Spor değil mesela belgesel kanalları veya sinema kanalları sarı çerçeveli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

• m.i

Geri