patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
forumda reklamsız sürümü mevcut onu kullanın hocamBen okumaktan yorulmam.. ,, zira reklamları kaldırmayı hedeflemişim... dönüşü yok.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
forumda reklamsız sürümü mevcut onu kullanın hocamBen okumaktan yorulmam.. ,, zira reklamları kaldırmayı hedeflemişim... dönüşü yok.![]()
o şu anda cihazda yüklü zaten., Teşekkürlerforumda reklamsız sürümü mevcut onu kullanın hocam
Tech X96 mate cihazım android 10Mi box ve Mi stick te çalışıyor bende,
sizin cihaz nedir?
Açıklama da " kişisel bilgilerin içerdiği cihaz da " diye bir bölüm var zatenTelefonda kullanmayın derseniz anlarım da,
biz box cihazda kullanıyoruz,
Box cihazdan bankaya mı girecek,
akıl var mantık var
Bildiğim kadarıyla mümkün olmayabilir ama emülatör ile bunu çözebilirsiniz sanırsam. Diğer arkadaşlar daha hakim olabilir belki bu konuya.alakasız olucak ama bende birde lınuxlu uydu cihazı var ona kurmak mümkümü
Hocam forumda bulamadım link atarmıaınız@Dgreen77 söylediğine göre 2 adet v14 yayınlanmış. V14 ilk sürüm reklamsızı forumda mevcut. V14 2. Sürüm reklamsız galiba şu an bir tek bende var onuda kendim modladığım için.
https://forum.sinetech.tr/konu/inat-box-v14-0-reklamsiz.2222/Hocam forumda bulamadım link atarmıaınız
Bu İnattv Ajan Smith mi oldu; Uygulama klonlasın, hesaptan para çeksin, bankaya SMS atsın? Şehir efsaneleri. '' Parayı iddia'da, kaybettim, karı kızla yedim'' Demiyor da; İnattv yaptı diyor. Matrix mi burası?!Açıklama da " kişisel bilgilerin içerdiği cihaz da " diye bir bölüm var zatenkeşke tam okusaymışsınız. Ayrıca herkes sizin gibi TV box da kullanmıyor. Aşağıya bu konuyla ilgili bir video daha ekliyorum.
Teşekkürler tablet ve next start 4k cihazda denedim, reklamsız çalışıyor. Modlayanların ve uygulamayı yapanların ellerine ve emeğine sağlık.Forumda bir arkadaş paylaşmıştı ama forumu bulamadım lazım olanlar burdan indirebilir
Link hata veriyor Google a yapıştırıp indirebilirsiniz
Kod:https://dosya.co/z5g903q84sjp/İnat_BOX_14.0_(REKLAMSIZ).apk.html
Muhtemelen virüs indirdiniz. Çünkü bu dosya apk dosyası sizin indirdiğiniz msi dosyası Windows için bir setup paketidir.setup.msi diye bir dosya kurulmuyor nova cihazda denedim reklam içeren çalıştı bu kurulmuyor
anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Hocam maalesef burada paylaşılan dosyaların onaydan geçme ihtimali yok o kadar dosyayı kim kontrol edecek ? Üstelik modlanan bir uygulamada virüs uyarısı almanız çok doğal bunu bile bile indirmeniz gerekiyor. Siz indirirken upload edilen site yüzünden virüs indirirseniz buda sizin sorumluluğunuz altındadır. Videolarda @Sinetech boşuna söylemiyor indirdiğiniz her dosya, apk fark etmeksizin sizin sorumluluğunuz altındadır diye. Genel itibariyle modlanan bir uygulamadan virüs uyarısı almamanız çok nadir bir durumdur. Siz söylediğim gibi upload edilen sitede reklam engelleyicisi kullanmadığınız için pop-up vasıtası ile muhtemelen virüs indirdiniz neyse ki kurulum gerçekleşmedi. Msi uzantılı dosyayı cihazınızdan silin bir sorun çıkmaz neticede o windows paketi olduğu için kurulum yapamazsınız. Modlu inat apksını reklam engelleyici özellikli bir tarayıcıdan tekrar indirip deneyebilirsiniz.burada baylaşılan dosyalarında onaydan geçmesi lazım
Hocam bu kanıya nereden vardınız müsaitseniz tam olarak yaşadığınız olayı anlatır mısınız ?inat reklamsız paylaşımı yapan arkadasımızın ve sıte yonetımının dıkkatıne reklamsız yada reklamlı dahıl olmak uzere kurup açmaya çalışmıs oldugumuz inat tvbox Normal ve reklamsız uygulamalarından win-prog kendı bır dosya yukluyor bu neden ıle bır surucu modlanmıs bıldıgınız keyloger bu neden ıle dır kı ıvedı bır sekılde sılme ıslemı gerçeklestırılıp gereklı entıvurus programı devreye alınmıstır burada bulunan degerlı dostlarımızın bu uyarıyı goz onunde bulundurararak reklamsız ismi bağlamında apk linki bulunan bu uygulamanın siteden kaldırılmasını onem ıle rica ederım saygılarla
inat reklamsız paylaşımı yapan arkadasımızın ve sıte yonetımının dıkkatıne reklamsız yada reklamlı dahıl olmak uzere kurup açmaya çalışmıs oldugumuz inat tvbox Normal ve reklamsız uygulamalarından win-prog kendı bır dosya yukluyor bu neden ıle bır surucu modlanmıs bıldıgınız keyloger bu neden ıle dır kı ıvedı bır sekılde sılme ıslemı gerçeklestırılıp gereklı entıvurus programı devreye alınmıstır burada bulunan degerlı dostlarımızın bu uyarıyı goz onunde bulundurararak reklamsız ismi bağlamında apk linki bulunan bu uygulamanın siteden kaldırılmasını onem ıle rica ederım saygılarla