Öneri İnat BOX V14.0 Reklamsız

Virüs içermeyen ve stabil çalışan uygulamanın linkini ilk sayfaya ekleyebilirseniz çok memnun olurum. Yorumlar arttıkça araya kaynıyor. Virüs içeren dosyayı da ilk sayfadan silmek lazım. Yazık arkadaşlar cihazlarımız zarar görebilir

alakasız olucak ama bende birde lınuxlu uydu cihazı var ona kurmak mümkümü

Açıklama da " kişisel bilgilerin içerdiği cihaz da " diye bir bölüm var zaten 😅 keşke tam okusaymışsınız. Ayrıca herkes sizin gibi TV box da kullanmıyor. Aşağıya bu konuyla ilgili bir video daha ekliyorum.

Bu İnattv Ajan Smith mi oldu; Uygulama klonlasın, hesaptan para çeksin, bankaya SMS atsın? Şehir efsaneleri. '' Parayı iddia'da, kaybettim, karı kızla yedim'' Demiyor da; İnattv yaptı diyor. Matrix mi burası?! :)

Forumda bir arkadaş paylaşmıştı ama forumu bulamadım lazım olanlar burdan indirebilir
Link hata veriyor Google a yapıştırıp indirebilirsiniz

Kod:
https://dosya.co/z5g903q84sjp/İnat_BOX_14.0_(REKLAMSIZ).apk.html
Teşekkürler tablet ve next start 4k cihazda denedim, reklamsız çalışıyor. Modlayanların ve uygulamayı yapanların ellerine ve emeğine sağlık.

setup.msi diye bir dosya kurulmuyor nova cihazda denedim reklam içeren çalıştı bu kurulmuyor
anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

setup.msi diye bir dosya kurulmuyor nova cihazda denedim reklam içeren çalıştı bu kurulmuyor
anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Muhtemelen virüs indirdiniz. Çünkü bu dosya apk dosyası sizin indirdiğiniz msi dosyası Windows için bir setup paketidir.

burada baylaşılan dosyalarında onaydan geçmesi lazım
Hocam maalesef burada paylaşılan dosyaların onaydan geçme ihtimali yok o kadar dosyayı kim kontrol edecek ? Üstelik modlanan bir uygulamada virüs uyarısı almanız çok doğal bunu bile bile indirmeniz gerekiyor. Siz indirirken upload edilen site yüzünden virüs indirirseniz buda sizin sorumluluğunuz altındadır. Videolarda @Sinetech boşuna söylemiyor indirdiğiniz her dosya, apk fark etmeksizin sizin sorumluluğunuz altındadır diye. Genel itibariyle modlanan bir uygulamadan virüs uyarısı almamanız çok nadir bir durumdur. Siz söylediğim gibi upload edilen sitede reklam engelleyicisi kullanmadığınız için pop-up vasıtası ile muhtemelen virüs indirdiniz neyse ki kurulum gerçekleşmedi. Msi uzantılı dosyayı cihazınızdan silin bir sorun çıkmaz neticede o windows paketi olduğu için kurulum yapamazsınız. Modlu inat apksını reklam engelleyici özellikli bir tarayıcıdan tekrar indirip deneyebilirsiniz.

inat reklamsız paylaşımı yapan arkadasımızın ve sıte yonetımının dıkkatıne reklamsız yada reklamlı dahıl olmak uzere kurup açmaya çalışmıs oldugumuz inat tvbox Normal ve reklamsız uygulamalarından win-prog kendı bır dosya yukluyor bu neden ıle bır surucu modlanmıs bıldıgınız keyloger bu neden ıle dır kı ıvedı bır sekılde sılme ıslemı gerçeklestırılıp gereklı entıvurus programı devreye alınmıstır burada bulunan degerlı dostlarımızın bu uyarıyı goz onunde bulundurararak reklamsız ismi bağlamında apk linki bulunan bu uygulamanın siteden kaldırılmasını onem ıle rica ederım saygılarla

inat reklamsız paylaşımı yapan arkadasımızın ve sıte yonetımının dıkkatıne reklamsız yada reklamlı dahıl olmak uzere kurup açmaya çalışmıs oldugumuz inat tvbox Normal ve reklamsız uygulamalarından win-prog kendı bır dosya yukluyor bu neden ıle bır surucu modlanmıs bıldıgınız keyloger bu neden ıle dır kı ıvedı bır sekılde sılme ıslemı gerçeklestırılıp gereklı entıvurus programı devreye alınmıstır burada bulunan degerlı dostlarımızın bu uyarıyı goz onunde bulundurararak reklamsız ismi bağlamında apk linki bulunan bu uygulamanın siteden kaldırılmasını onem ıle rica ederım saygılarla
Hocam bu kanıya nereden vardınız müsaitseniz tam olarak yaşadığınız olayı anlatır mısınız ?

Bu kadar uzun saçmalayan birini her gün göremiyoruz...
Kullanman için sizi zorlayan birileri mi var?
varsa eğer, kolluk güçlerine bildirin,
kaldı ki, ben ve benim gibi düşünenler KULLANIYORUZ.

oncelıkle selamlar saygılar ıyı akşamlar degerlı arkadasım kullanmakta olduğumuz bir android telefon degıl pc uzerınden ındırıyoruz emulator yenı versiyon bluestacks ancak uygulama kuruluyor açmıyor gerı atıyor cozumu ne dır teşekkur ederız

Konuyu görüntüleyenler

Geri