Öneri İnat BOX V14.0 Reklamsız

Dikkat arkadaşlar ! İnatbox uygulaması banka uygulamalarının ara yüzünü kopyalayıp giriş bilgilerine erişiyor. Sakın kişisel bilgilerinizin olduğu cihaza yüklemeyin, hatta hiç yüklemeyin bir şey kaybetmezsiniz.
Video linkini ekledim izleyebilirsiniz isterseniz.

İnatboxu indirirken reklamlar çıkıyor büyük ihtimal onu indirmiştir bu arkadaş 2 yıla yakındır kullanıyorum hiç böyle bir şeyle karsilasmadim

Bende yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ancak yeni güncelleme ile yazılım saldırısı yapıyor cihazlara. Eğer indireceksenizde kendi sitesinden hariç başka sitelerden indirmemenizi öneririm

Bende yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ancak yeni güncelleme ile yazılım saldırısı yapıyor cihazlara. Eğer indireceksenizde kendi sitesinden hariç başka sitelerden indirmemenizi öneririm
anroid tv için nereden indirebilirim. sinetech drive da indirme kotası dolu uyarısı veriyor

Telefonda kullanmayın derseniz anlarım da,
biz box cihazda kullanıyoruz,
Box cihazdan bankaya mı girecek,
akıl var mantık var
Tebdir amaçlı uyarıyor olabilirler, hoş görün.

Zaten bilinçli kullananlar risklerini bile bile kullanım kolaylığından dolayı kullanıyorlar.

Sizler gibi olmayıp, neyin ne olduğunu bilmeden kullanmaya çalışanlar için önceden dikkatli olmalarını söylemek normal bir uyarı.

Siz memnunsanız tadını çıkarın. İyi eğlenceler 🤟

Forumda bir arkadaş paylaşmıştı ama forumu bulamadım lazım olanlar burdan indirebilir
Link hata veriyor Google a yapıştırıp indirebilirsiniz

Kod:
https://dosya.co/z5g903q84sjp/İnat_BOX_14.0_(REKLAMSIZ).apk.html
Yükledimde açılımıyor günceli varmı

Google doğrulama kodunuz: G-xxxxxx. Kimseyle paylaşmayın.
Benim cep telefonunuma bu gün böyle sms geldi. Sanırım biri benim Google pocta adresime girmeye çalıştı ama güvenlik duvarını aşamadı anlamadım gitti

Arkadaşlar uygulamaya android tv box ta drek atıyor açmadan. Eski yüklü olanı silip temiz kurdum yine aynı sorun çözümü var mıdır

akıl var mantık var ya telefona hiçbişe bilmeden apk kurmak bilemedim yani 1 tane box almak mı zor illa telefondan bişe izliyceksen aç web sitesinden izle sanki çok zor şeyler şu zaman da haftada 1 kahve parasına hangisi için kullanmak ıstıyosan verip almak da mantık kimisi 20 30 40 bin telefona verip bunlara kurup izlemek ilginç geliyor bana yada tablet de al bu işler için boş bir tane kullan enteresan yani

İnat mod ve virüs konusunda şunları söyleyeceğim. İnat orj apk taratınca 2 adet virüs zaten gözüküyor virüs totalde. Tarafımca kendi modladığım inatta aynı şekilde paylaşılan inatta daha fazla virüs gösteriyor. Çünkü uygulamayı modlamak için malum korumasını kırıyoruz ve modluyoruz. Ya inat gerçekten virüslü ya da korumasını kırdığımız için ekstra kod eklemesi yaptığımız için virüslü gözüküyor. Bu elbette şüphe uyandırıyor bu yüzden box cihazlarda kullanmak en doğrusu sonuçta box cihazınızda banka uygulaması vs kurulu değil değil mi ? :)

İnat mod ve virüs konusunda şunları söyleyeceğim. İnat orj apk taratınca 2 adet virüs zaten gözüküyor virüs totalde. Tarafımca kendi modladığım inatta aynı şekilde paylaşılan inatta daha fazla virüs gösteriyor. Çünkü uygulamayı modlamak için malum korumasını kırıyoruz ve modluyoruz. Ya inat gerçekten virüslü ya da korumasını kırdığımız için ekstra kod eklemesi yaptığımız için virüslü gözüküyor. Bu elbette şüphe uyandırıyor bu yüzden box cihazlarda kullanmak en doğrusu sonuçta box cihazınızda banka uygulaması vs kurulu değil değil mi ? :)
şöyle bir söz söyleyesim geldi bankada param var telefonumda inat var inat ile paramı kaptırmak istiyorum telefonumdan :)

şöyle bir söz söyleyesim geldi bankada param var telefonumda inat var inat ile paramı kaptırmak istiyorum telefonumdan :)
Çok çok eskiden inat kuruluydu telefonumda bi arkadaşım önermişti ne onun ne benim banka hesabımızdan 1 kuruş eksilme olmadı.
Her modlu uygulama virüslü değildir , şahsen kendi modladığım uygulamaya herhangi bir virüs koymamama rağmen vt sonucu virüslü gösteriyor. Çünkü uygulamanın "korumasını kırıp" reklam temizliği yaptım.

Çok çok eskiden inat kuruluydu telefonumda bi arkadaşım önermişti ne onun ne benim banka hesabımızdan 1 kuruş eksilme olmadı.
Her modlu uygulama virüslü değildir , şahsen kendi modladığım uygulamaya herhangi bir virüs koymamama rağmen vt sonucu virüslü gösteriyor. Çünkü uygulamanın "korumasını kırıp" reklam temizliği yaptım.
sen el atınca virüs damgası otomatik yerleşiyor galiba :) mod yaparken modlarını kaçırma özellegin varmış öyle deniliyor :D :D :D

Eskiden orjinal apk taratınca 2 virüs çıkıyordu, şimdi temiz çıkıyor v14'te.

Son düzenleme:

Geri