Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Virüs varmış sanırım reisTeşekkürler
İnatboxu indirirken reklamlar çıkıyor büyük ihtimal onu indirmiştir bu arkadaş 2 yıla yakındır kullanıyorum hiç böyle bir şeyle karsilasmadimDikkat arkadaşlar ! İnatbox uygulaması banka uygulamalarının ara yüzünü kopyalayıp giriş bilgilerine erişiyor. Sakın kişisel bilgilerinizin olduğu cihaza yüklemeyin, hatta hiç yüklemeyin bir şey kaybetmezsiniz.
Video linkini ekledim izleyebilirsiniz isterseniz.
İnatboxu indirirken reklamlar çıkıyor büyük ihtimal onu indirmiştir bu arkadaş 2 yıla yakındır kullanıyorum hiç böyle bir şeyle karsilasmadim
anroid tv için nereden indirebilirim. sinetech drive da indirme kotası dolu uyarısı veriyorBende yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ancak yeni güncelleme ile yazılım saldırısı yapıyor cihazlara. Eğer indireceksenizde kendi sitesinden hariç başka sitelerden indirmemenizi öneririm
anroid tv için nereden indirebilirim. sinetech drive da indirme kotası dolu uyarısı veriyor
Tebdir amaçlı uyarıyor olabilirler, hoş görün.Telefonda kullanmayın derseniz anlarım da,
biz box cihazda kullanıyoruz,
Box cihazdan bankaya mı girecek,
akıl var mantık var
Yükledimde açılımıyor günceli varmıForumda bir arkadaş paylaşmıştı ama forumu bulamadım lazım olanlar burdan indirebilir
Link hata veriyor Google a yapıştırıp indirebilirsiniz
Kod:https://dosya.co/z5g903q84sjp/İnat_BOX_14.0_(REKLAMSIZ).apk.html
Arkadaşlar uygulamaya android tv box ta drek atıyor açmadan. Eski yüklü olanı silip temiz kurdum yine aynı sorun çözümü var mıdır
şöyle bir söz söyleyesim geldi bankada param var telefonumda inat var inat ile paramı kaptırmak istiyorum telefonumdanİnat mod ve virüs konusunda şunları söyleyeceğim. İnat orj apk taratınca 2 adet virüs zaten gözüküyor virüs totalde. Tarafımca kendi modladığım inatta aynı şekilde paylaşılan inatta daha fazla virüs gösteriyor. Çünkü uygulamayı modlamak için malum korumasını kırıyoruz ve modluyoruz. Ya inat gerçekten virüslü ya da korumasını kırdığımız için ekstra kod eklemesi yaptığımız için virüslü gözüküyor. Bu elbette şüphe uyandırıyor bu yüzden box cihazlarda kullanmak en doğrusu sonuçta box cihazınızda banka uygulaması vs kurulu değil değil mi ?![]()
Çok çok eskiden inat kuruluydu telefonumda bi arkadaşım önermişti ne onun ne benim banka hesabımızdan 1 kuruş eksilme olmadı.şöyle bir söz söyleyesim geldi bankada param var telefonumda inat var inat ile paramı kaptırmak istiyorum telefonumdan![]()
sen el atınca virüs damgası otomatik yerleşiyor galibaÇok çok eskiden inat kuruluydu telefonumda bi arkadaşım önermişti ne onun ne benim banka hesabımızdan 1 kuruş eksilme olmadı.
Her modlu uygulama virüslü değildir , şahsen kendi modladığım uygulamaya herhangi bir virüs koymamama rağmen vt sonucu virüslü gösteriyor. Çünkü uygulamanın "korumasını kırıp" reklam temizliği yaptım.