Öneri İnat BOX V14.0 Reklamsız

Evet, v14 ilk yayınladıklarında boyutu 19 mb'tı. Sonra 11 mb oldu. 19 mb iken 2 virüs çıkıyordu, 11 mb olunca şimdi temiz çıkıyor.
Hocam inatin resmi sitesinin linkini atar mısın ? inattbrest kaçtı bunların ki kaç tane v14 var anlamadım gitti 😅 bendeki orijinal sürüm 19 mb olan

Bide bu yeniyi modlayım bakalım ne olacak

Sadece korumasını kırdım reklam engellemesi yapmadım 6 adet sonuç verdi demek ki korumasını kırdığım yöntem ile ilgili

Avast kaspersky bitdefender malwarebytes uyarı vermiyor nerde boş anti virüs varsa uyarı veriyor 😂😂 virüslerin nedeni korumasını kırarken kullandığım yöntem ile ilgili ama ne olursa olsun sizler için boxta kullanmak daha faydalı olacaktır

güncel reklasız olanını yükleyebilirmisiniz
@Dgreen77 söylediğine göre 2 adet v14 yayınlanmış. V14 ilk sürüm reklamsızı forumda mevcut. V14 2. Sürüm reklamsız galiba şu an bir tek bende var onuda kendim modladığım için.

orjinal inatbox windows güvenliği ile tarattım, Virüs yok. Ancak REKLAMSIZ olanı tarattım virüs var.

orjinal inatbox windows güvenliği ile tarattım, Virüs yok. Ancak REKLAMSIZ olanı tarattım virüs var.
Hocam yukarıda o virüslerin sebebini anlattım korumasını kırmak için kullandığımız yöntemden dolayı böyle bir sorun çıkıyor.

Hocam yukarıda o virüslerin sebebini anlattım korumasını kırmak için kullandığımız yöntemden dolayı böyle bir sorun çıkıyor.
Evet. olabilir.. de;

Daha önceki versiyonu 13 modlu olarak kullanıyordum. ve onda virüs yoktu. Yani şöyle söyleyeyim virüs olmaması lazım diye düşünüyorum. Bazen windows da her şeyi virüs görebiliyor... Yinede nereden kaynaklandığını tespit etmek gerekiyor.

Bir de hangi programla parçalayıp/Topluyorsunuz?

Ben bir deneme yaptım cihaza kuruldu. Ama çalışmadı.

Son düzenleme:
Evet. olabilir.. de;

Daha önceki versiyonu 13 modlu olarak kullanıyordum. ve onda virüs yoktu. Yani şöyle söyleyeyim virüs olmaması lazım diye düşünüyorum. Bazen vindows da her şeyi virüs görebiliyor... Yinede nereden kaynaklandığını tespit etmek gerekiyor.

Bir de hangi programla parçalayıp/Topluyorsunuz?

Ben bir deneme yaptım cihaza kuruldu. Ama çalışmadı.
Bilmiyorum hocam ben inat kullanmıyorum sadece modladım apk olarak duruyo. Benim yöntemim farklı. Siz korumasını kırmadan modlamaya çalıştınız o yüzden çalışmıyor açılır ve kapanır direkt ya da açılır imat simgesi gözükür sonra kapanır tekrar girerseniz ekranda simge dönüp durur bu da korumayı kırmadığınız için olur. Virüs gözükmesi konusuna gelirske bir tek Windows değil, virüs totalde aynı sonucu veriyor kendim modlamasam heralde virüslü olduğuna inanırdım 😂😂

Bu benim modladığım sürüm bakın 6 tane gözüküyor ama kendi modladığım uygulamaya neden virüs koyayım üstelik hiç bir yerde paylaşmamışken şayet paylaştığım uygulamalarda da virüs koymuyorum ama işten anlamayan herkes her gördüğü sonuca virüs damgasını vurup geçiyor :) virüs gözükmesi için bir çok sebep olabilir uygulama atılan sertifikadan olabilir , atılan korumadan olabilir , kırılan korumadan olabilir, sonuçta uygulama üzerinde oynama yapıyoruz doğal olarak virüs uyarısı veriyor. Mesela gpik uygulamasını da modladım burada paylaştım Windows uygulamaları kodladım burada paylaştım kiminde virüs var gözüktü kiminde gözükmedi. Başlıca sebepler ise kullandığım kodlardan kaynaklı mesela python ile bir program yazıyorum bunu herkesin kullanabilmesi için exe paketi haline getiriyorum kullandığım kütüphaneler sonucunda virüs uyarısı veriyor ama kodları göstersem ne virüs ne bişey var. Ama sorsanız virüs var derler.. 😅

Bilmiyorum hocam ben inat kullanmıyorum sadece modladım apk olarak duruyo. Benim yöntemim farklı. Siz korumasını kırmadan modlamaya çalıştınız o yüzden çalışmıyor açılır ve kapanır direkt ya da açılır imat simgesi gözükür sonra kapanır tekrar girerseniz ekranda simge dönüp durur bu da korumayı kırmadığınız için olur. Virüs gözükmesi konusuna gelirske bir tek Windows değil, virüs totalde aynı sonucu veriyor kendim modlamasam heralde virüslü olduğuna inanırdım 😂😂
Peki korumayı nasıl kaldırdınız hocam?

Konuyu görüntüleyenler

Geri