Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok severim. Hatta payalaşacaktım sırasını bekliyordu. Sakın''diğerini''de benden önce paylaşma! Bunu bildiğine göre paylaşacağım farklı bir filmin müziğini de kesin biliyorsundur.
Eyvallah. Ben de çok severim Eleni'nin müziklerini. Hangi filmin müziklerini paylaşacağını tahmin edebiliyorum. O halde sana bırakıyorum paylaşımıÇok severim. Hatta payalaşacaktım sırasını bekliyordu. Sakın''diğerini''de benden önce paylaşma! Bunu bildiğine göre paylaşacağım farklı bir filmin müziğini de kesin biliyorsundur.![]()
Aynen bunu bekliyordum.
Sana da. Bir sonraki hamleni de kestirebiliyorum.Aynen bunu bekliyordum.Bunu da çok severim. Eline sağlık ve de iyi geceler.
![]()
Bunu da çok severim, aklıma da gelmişti ama farklı isimlerden de paylaşım yapmak istediğimden paylaşmamıştımBen '' Ulysses'in Bakışı"nı paylaşırken; " Bir sonraki hamleni de kestirebiliyorum." dediğimde, senden bunu bekliyordum, Kosecki35
Sonsuzluk ve Bir Gün
Kötü film değildi ama izlerken çok bunaldım. Adamın buhranı bana da bulaştı, o an için.
Filmden bir replik;
-Bir gün sana sormuştum: yarın ne kadar sürecek?
Cevap verdin bana: sonsuzluk ve bir gün kadar…