Güne Bir Film Müziği Bırak

🦋 Suçsuz olduğu halde mahkûm edilen ve mahkûm gemisinde tanıştığı arkadaşı banker Dega, 'na gönderilmişlerdir. Burası kaçması imkânsız bir hapishanedir. Mahkûmlara çok kötü şartlarda çalıştırılmakta ve yaşamaya çalışmaktadırlar. Papillon ilk günden itibaren kaçmayı kafasına koyar.

🦋 Suçsuz olduğu halde mahkûm edilen ve mahkûm gemisinde tanıştığı arkadaşı banker Dega, 'na gönderilmişlerdir. Burası kaçması imkânsız bir hapishanedir. Mahkûmlara çok kötü şartlarda çalıştırılmakta ve yaşamaya çalışmaktadırlar. Papillon ilk günden itibaren kaçmayı kafasına koyar.

İlk olarak kitabını okumuştum kitabı filmden daha çok etkilemişti beni, yinede çok iyiydi Dusten Hoffman ın oyunculuğu mükemmeldi. Sonra Kelebek kitabının devamı -Banko- yuda okudum enfes bir seri ve final olmuştu.
Teşekkür ederim hatırlattığınız için.

Entergalactic .
tavsiye.

İlk olarak kitabını okumuştum kitabı filmden daha çok etkilemişti beni, yinede çok iyiydi Dusten Hoffman ın oyunculuğu mükemmeldi. Sonra Kelebek kitabının devamı -Banko- yuda okudum enfes bir seri ve final olmuştu.
Teşekkür ederim hatırlattığınız için.
Rica ederim 👍 🦋 hem filmi hemde kitabı efsaneler arasında

-Javert; Valjean, nihayet! Gördük gerçek yüzümüzü!...
"Reis Bey"miş! Başka bir zincir takacaksın artık!

-Valjean; Tek kelime daha etme Javert!
Beni yine köle gibi zincire vurmadan önce dinle beni!...

Yapmam gereken bir şey var! Bu kadın ardında acı çeken bir çocuk bıraktı;
Onu kurtarabilecek tek kişi benim...

Tanrı aşkına!
Sadece üç gün istiyorum. Sonra döneceğim, sözüm söz.

-
-
-
_

Ölmeden önce mutalaka izlmeniz gereken bir film. Daha iyisi henüz yapılmadı. :)

Russel Crowe'un da Hugh Jackman'ın da oyunculuklarının zirvesidir, bu müzikal/film

Gerçekten çok iyi hazırlanmış, çok uğraşılmış ve çok iyi mix edilmiş bir klip.

(SHAFT).
Hikâye, kızını onu kaçıran kurtarmak için bir gangster tarafından tutulan John Shaft adlı özel bir etrafında dönüyor Filmde Shaft rolünde yanı sıra Moses Gunn, Charles Cioffi, Christopher St. John ve Lawrence Pressman yer alıyor.

Çok iyi bir oyuncu olmasının yanı sıra aynı zamanda çok da iyi bir şarkıcıydı! Bu şarkı 80'lerin, 90'ların klasiği!

Son düzenleme:
Film'de antipatik bulduğum iki karakter ama antipatik buluyor olmam; filme '' yakışımamışlar, keşke olmasaydılar!'' anlamında değil.

Orlando Bloom zaten malum, Keira Knightley de çok güzel kadın. Özelikle dudakları.
Tam aşık olunacak kadın! :)

Müzik de; Hans Zimmer

Konuyu görüntüleyenler

Geri