Güne Bir Film Müziği Bırak

VARSA DAHA İYİSİ GELSİN :)))

Matt Demon; Bir an vardır. :)
Bu filmin en güzel sahnelerinden biridir'' Kenetlenme''sahnesi.
Matt Demon'un uçması, Cooper'ın uzay aracını çalıştırken; sanki araba çalıştırıyormuş gibi'' marş'' sesisinin gelmesi, Anne Hathaway'in aracın dönüşünden dolayı; dayanamayıp bayılması.
Müziğin, Canlı performansın ve salonun görkemi.

Çok severim. Hatta payalaşacaktım sırasını bekliyordu. Sakın''diğerini''de benden önce paylaşma! Bunu bildiğine göre paylaşacağım farklı bir filmin müziğini de kesin biliyorsundur. :)
Eyvallah. Ben de çok severim Eleni'nin müziklerini. Hangi filmin müziklerini paylaşacağını tahmin edebiliyorum. O halde sana bırakıyorum paylaşımı :)

Herbie Mann'ın 1967 çıkışlı "Impressions Of The Middle East" albümündeki parçaların tamamına yakını Kemal Sunal'ın Gerzek Şaban, İnek Şaban gibi filmlerinde kullanılmıştır. Albümden "Dance Of The Semites" parçasını paylaşmak istiyorum.

Ben '' Ulysses'in Bakışı"nı paylaşırken; " Bir sonraki hamleni de kestirebiliyorum." dediğimde, senden bunu bekliyordum, Kosecki35

Sonsuzluk ve Bir Gün
Kötü film değildi ama izlerken çok bunaldım. Adamın buhranı bana da bulaştı, o an için.
Filmden bir replik;
-Bir gün sana sormuştum: yarın ne kadar sürecek?
Cevap verdin bana: sonsuzluk ve bir gün kadar…

Ben '' Ulysses'in Bakışı"nı paylaşırken; " Bir sonraki hamleni de kestirebiliyorum." dediğimde, senden bunu bekliyordum, Kosecki35

Sonsuzluk ve Bir Gün
Kötü film değildi ama izlerken çok bunaldım. Adamın buhranı bana da bulaştı, o an için.
Filmden bir replik;
-Bir gün sana sormuştum: yarın ne kadar sürecek?
Cevap verdin bana: sonsuzluk ve bir gün kadar…
Bunu da çok severim, aklıma da gelmişti ama farklı isimlerden de paylaşım yapmak istediğimden paylaşmamıştım :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri