Öneri (Güncellendi) Ulusal ve Diğer Yayınlar Otomatik Güncellemeli ve Artık EPG Destekli

Arkadaşlar tavsiye etmeden duramayacağım,atakan1983 verdiği bu harika linki,tekkan arkadaşımızın tavsiyesi Öneri - ''M3U IPTV'' Player ( Premium ) v3.0.5.2 ile mükemmel çalışıyor dünden beri devamlı izliyorum bir defa takılmadı.Arayüzüde çok kullanışlı misal Viasat Explorer de multi dil desteğide sunuyor.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-07-02 144658.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-02 144658.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 77
Kaynakta ne yayın varsa onu çekiyor ama ileride platforma eklenirse otomatik kanal linkini çeker
reis epg url varmi bi kod yazdirdim epg ekledim ama epg url si istiyor senin linkte drek gosteremiyor epg yi

reis epg url varmi bi kod yazdirdim epg ekledim ama epg url si istiyor senin linkte drek gosteremiyor epg yi
benim yaptığım epg direk kendi serverinden geliyor ve kanal isimlerini ve id numaralarını otomatik ayarlıyor istersen vereyim linkini ama belki çakışma yapabilir yani epg isimleri ve id numaraları aynı olmadığı için

benim yaptığım epg direk kendi serverinden geliyor ve kanal isimlerini ve id numaralarını otomatik ayarlıyor istersen vereyim linkini ama belki çakışma yapabilir yani epg isimleri ve id numaraları aynı olmadığı için
sagol reis calisti sistem pars tv apk ya atacam kodu linki verince bilgi gelmeye basladi

sagol reis calisti sistem pars tv apk ya atacam kodu linki verince bilgi gelmeye basladi
nasıl atacasın webwiev tarzı uygumalana xml uzantılı dosyayı kabul ediyormu bir ara bende denedim benim uygulama için ama çok uğraştırdı sonradan vazgeçmiştim yap bakalım senin nasıl olacak görelim

nasıl atacasın webwiev tarzı uygumalana xml uzantılı dosyayı kabul ediyormu bir ara bende denedim benim uygulama için ama çok uğraştırdı sonradan vazgeçmiştim yap bakalım senin nasıl olacak görelim
reis var benim pars tv de aksam eve gidince test koda bakmam lazim tv de kumanda sorunu olmasin diye ona gore ekliyom pars tv ye

Arkadaşlar tavsiye etmeden duramayacağım,atakan1983 verdiği bu harika linki,tekkan arkadaşımızın tavsiyesi Öneri - ''M3U IPTV'' Player ( Premium ) v3.0.5.2 ile mükemmel çalışıyor dünden beri devamlı izliyorum bir defa takılmadı.Arayüzüde çok kullanışlı misal Viasat Explorer de multi dil desteğide sunuyor.
Az önce ben de uyarladım ve M3U ıptv playerde televizoya göre daha detaylı bilgi veriyor.Ayrıca m3u player televizoya göre görüntü kalitesi olarak daha iyi bana göre.👍

Teşekkürler ellerinize sağlık.

Platformun VOD listelerini çektim uygun vakitte onları da ekleyeceğim güncel film olmasa da arşiv niteliğinde türkçe ve yabancı film ve dizi şeklinde yine otomatik güncellenebilen şekilde ayarladım github reposunda ama daha denemeler yapıyorum ayrı bir link şeklinde paylaşacağım

Son düzenleme:
Teşekkürler tivimate üzerinde gayet güzel çalışıyor

Merhaba. Nasıl kullanılıyor? Linke tıklayınca çok büyük bir liste çıkıyor. Onu kopyala yapıştır yapınca hata veriyor.

Merhaba. Nasıl kullanılıyor? Linke tıklayınca çok büyük bir liste çıkıyor. Onu kopyala yapıştır yapınca hata veriyor.
Siz hangi programa ayarlamak istiyorsunuz Tivimate ,Televizo IPTV Pro vb onu yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım

Yukarda bir arkadaş uygulama vermiş onu indirip denedim.

Yukarda bir arkadaş uygulama vermiş onu indirip denedim.
O uygulamaya ilk girdiğinde çalma listesi url bölümüne bu adresi gir sonra ileri ileri dersen zaten program kanal listesini otomatik indirir izlenecek hale getirir başka bir şeye gerek yok

O uygulamaya ilk girdiğinde çalma listesi url bölümüne bu adresi gir sonra ileri ileri dersen zaten program kanal listesini otomatik indirir izlenecek hale getirir başka bir şeye gerek yok
Tamamdır. Telefonda bu şekilde oldu. Tvye de deneyeceğim. Çok teşekkürler.

Geri