Öneri (Güncellendi) Ulusal ve Diğer Yayınlar Otomatik Güncellemeli ve Artık EPG Destekli

atakan1983

Üye
Konular
6
arkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım

Konu güncellenmiştir artık m3u adresini girince otomatik epg gömülü şekilde geliyor otomatik güncellemeli güle güle kullanın
EPG adresi bot tarafından sürekli güncelliyor

Screenshot 20250624 140024Screenshot 20250624 150413Screenshot 20250624 140141

Link güncellenmiştir

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan phyton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım

buyrun güle güle kullanın

teşekkürler tv ler çalışıyor .

Bende olmadı. Depo ekle kısmında linki kopyalayıp yapıştır yaptığım zaman adresi kontrol edin veya vpn kullanın uyarısı veriyor

arkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım

Eline sağlık. Çok güzel çalışıyor. Bir de bu listede epg olsa çok daha güzel olur.

Eline Saglik kardesim calisiyor kablo tv yayinlari sanirim hepsi calisti bende emegine saglik guzel olmus not=wise player ile denedim bende calisiyor

sizin için tekrar denedim çalışıyor ben sadece kısa kod ekledim insanlar rahat eklesin diye

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250613-165358.png
    Screenshot_20250613-165358.png
    28 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20250613-165418.png
    Screenshot_20250613-165418.png
    22 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20250613-165445.png
    Screenshot_20250613-165445.png
    31.2 KB · Görüntüleme: 86
1.Yaptiginiz listeyi ilk m3u olarak indirin
2.Txt olarak acin
3.#EXTM3U x-tvg-url="https://www.open-epg.com/files/turkey2.xml"
4.3.noktadan sonra baslayyin enson ust virgule kadar olan yerikopyalayin
5.#EXTM3U yaazan yeri secin yapistir deyin
6.Listeyi kaydet deyip cikin
7.Bulisteyi githubmu drivemi artik nereye atiyorsaniz atip kisaltma linki tekrar alman gerekebilir
8.Listendeki yayinlar epg yi destekliyorsa epg ler calisacaktir
9.Listeni ben beendim epg olsun olmasin eline saglik bu yazdiklarimi yaparsan calisacaktir epg ler

Son düzenleme:
https://forum.sinetech.tr/konu/vavo...rektirmeyen-m3u-github-botlu.5154/#post-74897

Hocam yapımcının konusu var zaten. Herkes aynı depoyu alıp paylaşım yapmasını pek doğru bulmuyorum ve içerik kirliliği de olduğu kanaatindeyim.
zaten @kerimmkirac arkadaşın reposundaki dosyalardan faydalandığımı zaten kendisi biliyor hatta takıldığım yerleri özelden sorup ona göre repo yaptım yani izni var ben onun reposunu fork yapmadın sadece kendimi deniyorum

Mezzo çalıştı diğerlerine gerek yok benim için

Emeği gecenlere teşekkürler benim gibi uydu anteni kullanmayanlar icin 10 numara paylaşım

Geri