Öneri (Güncellendi) Ulusal ve Diğer Yayınlar Otomatik Güncellemeli ve Artık EPG Destekli

arkadaşlar pyhton dosyasında değişiklik yapıyorum liste güncellemesi belki geç olabilir yani boş liste gelebilir tvg id ve epg denemesi yapıyorum

Televizio da telefonda calısıyor next start pro tv de liste gelmiyor ilginc

github repodan m3u güncelleme yapıyor fakat raw görmek istediğimde boş liste göstermeye başladı ustalardan yardım bekliyorum
Raw kısmına hemen yansıma yapmayabilir üst üste güncelleme yapıldıysa, bir 10 dakıka bekleyın. Github bazen raw kısmına hemen yansıtmıyor.

Raw kısmına hemen yansıma yapmayabilir üst üste güncelleme yapıldıysa, bir 10 dakıka bekleyın. Github bazen raw kısmına hemen yansıtmıyor.
teşekkürler dediğiniz gibi üst üste güncelleme yapınca boş liste gözüküyordu şimdi sıkıntı kalmadı

onu çözmeye çalışıyorum nasıl olur bilmiyorum
Sakultah diye bir üyenin paylaştığı kabloo kanallarının kodlarında bir link çıkmıştı Televizoda. Bütün kabloo kanallarının epgsini full getiriyordu. Ama sonra o liste patlayınca epg linki de çalışmaz oldu. Şu an seninki de dahil hiçbir kabloo kanallarının linkinde çalışmıyor. Sadece Sakultahın son paylaştığı listede çalışıyordu.

Belki fikir verir. Sakultahın listesindeki epg linki:

Emeği geçenlere teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-14-23-53-15-454_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2025-06-14-23-53-15-454_com.ottplay.ottplay.jpg
    323.4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2025-06-14-23-53-26-899_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2025-06-14-23-53-26-899_com.ottplay.ottplay.jpg
    320.2 KB · Görüntüleme: 38
epg ile çalışan bir m3u denemesi yaptım fakat

Bu adresteki yayınlar tam saatleri uymuyor televizo ve tivimate ile denedim -8 saat girdim ama tam yayın akışını göstermiyor kanalların bazılarında o yüzden düzgün bir kaynak bulursam onu ekleyeceğim eğer sizin bir öneriniz olursa sevinirim mesela kablooo nun orjinal epg verilerini çekebilirsem ekleyeceğim

arkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım

buyrun güle güle kullanın

ekip güzel o yüzden bu çalışma incelenir :)

inceledim düz id leri alıp güncelleme ile uğraşmadan listelesen daha kolay ve iyi olur diye düşünüyorum

ekip güzel o yüzden bu çalışma incelenir :)

inceledim düz id leri alıp güncelleme ile uğraşmadan listelesen daha kolay ve iyi olur diye düşünüyorum
Kabloo nun ojinal id lerini alamadım pyhton dosyasını tekrar güncellemem gerekli onun içinde yardım almam gerekli daha acemiyim 😂 yavaş yavaş mükemmelliğe doğru hep beraber adım adım gideriz birde sitesinde orjinal epg dosyalarını çekebilsem tadından yenmez 😜😜

Kabloo nun ojinal id lerini alamadım pyhton dosyasını tekrar güncellemem gerekli onun içinde yardım almam gerekli daha acemiyim 😂 yavaş yavaş mükemmelliğe doğru hep beraber adım adım gideriz birde sitesinde orjinal epg dosyalarını çekebilsem tadından yenmez 😜😜
orjinal idleri @kerimmkirac paylaştı ben üşendim hepsini yapmaya da lazım olanları kullanıyorum o şekilde böylece güncellemeden yapabilirsin epg çok kasıyor yani güzel de sonra çok çorba oluyor başka epgler dosyalar filan işe girince televizo da filan yoruyor :D

epg ile çalışan bir m3u denemesi yaptım fakat

Bu adresteki yayınlar tam saatleri uymuyor televizo ve tivimate ile denedim -8 saat girdim ama tam yayın akışını göstermiyor kanalların bazılarında o yüzden düzgün bir kaynak bulursam onu ekleyeceğim eğer sizin bir öneriniz olursa sevinirim mesela kablooo nun orjinal epg verilerini çekebilirsem ekleyeceğim
Yayın saatini 0 yapın düzelir.

Kullandığınız programdan olabilir farklı saatler deneyin.

Geri