Burz
Üye
- Konular
- 3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
58 panel le girmiştim ben, az kısayım bari ayarı@patr0n Hocam 10 panelle girdim programa
Yaklaşık 1.5 saatlik tarama testi sonucu
İnternette hiç bir yavaşlama yok
Aşırı ram veya işlemci kullanımı yok
Programın ilerlemesinde takılma yok
Yavaştan bu program için noktayı koyabilirsin sanırım![]()
Mükemmel noktayı koyduk o zaman proje bu şekilde tamamlanmış oldu hayırlı olsun. Seninde emeğine sağlık hocam.@patr0n Hocam 10 panelle girdim programa
Teşekkür ederim hocam.bu sürümde hiçbir sıkıntı yaşamadım. gayet güzel çalışıyor . eline sağlık.
E biraz programa da saygı göstermek lazım hocam 58 nedir.58 panel le girmiştim ben, az kısayım bari ayarı![]()
Teşekürler ilk başta dediğim gibi bu son versiyon olumluE biraz programa da saygı göstermek lazım hocam 58 nedir.![]()
Teşekkür ederim hocam.Emeğine sağlık .Çok güzel olmuş
Üstüne bi güncelleme daha verecektim ama ellemeyim bi yeri düzeltelim derken bi yeri bozarım.Teşekürler ilk başta dediğim gibi bu son versiyon olumlu
bu linkte problem var indirme sürekli kendini tekrar ediyor.sanırım virüs indirma işine gitmeyin@patr0n Hocam 10 panelle girdim programa
düşündüğün için teşekürler . indirme sende vürüsten korkuyorsan .bu linkte problem var indirme sürekli kendini tekrar ediyor.sanırım virüs indirma işine gitmeyin
Evet hocam virüs var bencede indirmeyin.bu linkte problem var indirme sürekli kendini tekrar ediyor.sanırım virüs indirma işine gitmeyin
Dear guests! Welcome to flight number 1907 patr0n AirlinesEvet hocam virüs var bencede indirmeyin.
Dear guests! Welcome to flight number 1907 patr0n Airlines![]()
Okurları üzmezsiniz benceAslında millet olarak sorunumuz okumamak oysa ben konu içinde gerekli açıklamaları yapmışım bundan dolayı böyle sonuç alabilirsiniz demişim ama okuyan yok.
Sizce benim sizlerin paranıza, fotoğrafınıza ya da ne biliyim başka bir şeyinize ihtiyacım mı var ? Hayır virüs paylaşacak olsam yine yaparım kimsenin ruhu duymaz fud nedir bilir misiniz ?
Gerekli açıklamaları yapmasam gelip virüs muhabbeti yapılsa amenna güzelce açıklarım ama oraya o kadar yazmama rağmen.. Pes diyorum.
Lütfen konu içinde yazdıklarımı okuyun, bunca zaman hep söyledim yine söylüyorum kimseyi indirsin diye zorlamıyorum isteyen indirir istemeyen indirmez yoluna bakar. Ha yok biz okumayacağız diyecekseniz biliyim ki konu içinde bu kadar açıklama yapmak zorunda kalmayım..
1 elin parmağını geçmez hocamOkurları üzmezsiniz bence
Yine bir standart haline geldiği için söylüyorum bu tür programlar virüs uyarısı verecektir bu ekstra olarak verebilir çünkü exe paketine gömdüm normalde programı python ile kodladım herkes kullanabilsin diye böyle yaptım.Bir tane m3u linki için mesajın her yerini rengarenk süsleyip emoji ve minik resimlerle konu açılırsa okumam mesela. Nasıl kullanılacağı zaten belli birşey için bu kadar kreş havası fazla.
Merhaba, günaydın ya da iyi akşamlar yazmak az geliyor diye tüm emojileri kullanarak şiirler şarkılar yazılıyorsa da okumam.
Noktalama işaretlerini geçtim, satır başı bile verilmeden art arda yazılıp kelime çöplüğüne dönüşmüş mesajları saymak bile istemem. Maalesef ironi yapmak için aynı şekilde cevap verdiklerim de olmuştur.
İlgimi çeken, bilgilendirme içeren, öğrenirsem faydası olacağını düşündüğüm veya kullanmayı denemek istediğim içeriklerin mesajlarını kelimesi kelimesine okurum mutlaka. Okuduklarım yeterliyse amenna ne kendimi ne de paylaşanı yormam ama olumsuzluklar ve olası zararlar orada yazmıyorsa yazarın eksikliğini dile getirip eleştirebilir veya bilgi isteyebilirim bu sayede.
Ben Kemal, geliyorum.
Yine bir standart haline geldiği için söylüyorum bu tür programlar virüs uyarısı verecektir bu ekstra olarak verebilir çünkü exe paketine gömdüm normalde programı python ile kodladım herkes kullanabilsin diye böyle yaptım.
Aha konuda yazmışım abi bak![]()
Herkese merhaba forum sakinleri ...
Yine bir standart haline geldiği için söylüyorum bu tür programlar virüs uyarısı verecektir bu ekstra olarak verebilir çünkü exe paketine gömdüm normalde programı python ile kodladım herkes kullanabilsin diye böyle yaptım.
Tam olarak o abi konu içinde bunu yazdım ama okunmuyor sonra virüs muhabbeti dönüyor.Hani nerede ben göremedim. Aşağıdaki kısım değildir herhalde açık açık yazılan![]()