Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Umarım tutarForumda ilkaki yorum veya mesajlaştığın, güvendiğin birisi vardır hocam, onunla iletişime geçebilirsin
Teşekkür ederiz hocam. Amin inşallah aile ortamı gibi güzel ve hoş sohbetler ederizEline sağlık dışarıdayım deneyecem inşallah güzeldir guzel sohbetlerimiz olur
Ben geçmiş zamanda, şu an forumda olmayan birinden "şunu da ekler misin" diye dm den talepte bulundum, kendisi isteklerimizi bekliyordu. "Pıff, herkes birşey istiyor" yazmıştı cevabenForumda ilkaki yorum veya mesajlaştığın, güvendiğin birisi vardır hocam, onunla iletişime geçebilirsin
Tutması için değil, denemekten zarar gelmediği için deniyoruz hocam. Arkasındaki teknoloji ne teIegramda, ne dc' da ne de whatsapp' ta varUmarım tutar
Hocam herkesi bir tutmamak lazım hele ki patr0n adamdırBen geçmiş zamanda, şu an forumda olmayan birinden "şunu da ekler misin" diye dm den talepte bulundum, kendisi isteklerimizi bekliyordu. "Pıff, herkes birşey istiyor" yazmıştı cevabenO yüzden, gerenk yok
Ya o değil zaten, forumu terk etmiş bir üyeHocam herkesi bir tutmamak lazım hele ki patr0n adamdır![]()
Hocam sevdiğim bir sözdür Ana var "İ*" doğurur, Ana var "Yiğit" doğururYa o değil zaten, forumu terk etmiş bir üye
Canın sagolsun kardeşim sana başarılar dilerimEmeğe saygısızlık.
Ref alalım o zmnSistem güzel ben beğendim.
Senin için boş senet'e imza bile atarım reis .Ref alalım o zmn![]()
Eyvallah dostumSenin için boş senet'e imza bile atarım reis .![]()
Alımlar kısa süreliğine tekrar açılmıştır. Bilgilerinize,Sohbet Grubumuza Hepiniz davetlisiniz, herkesi bekleriz...
Not: Alımlar 2 Günlüğüne; Bugün ve Yarın (Cumartesi ve Pazar için) Tekrar Açılmıştır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.