Grubumuza Bekleriz...

FORUM KURALLARInı okuyunuz!

Arka arkaya mesaj atmak yasaktır, eklemek istedikleriniz için önceki mesajlarınızı düzenleyiniz. Hatta ben bu mesajı yazarken bir kere daha aynı şeyi yaptınız, tekrarı halinde uyarı alırsınız.

Gereksiz Konu Hortlatmak (Flood)
Ceza puanı: 10
Geçerlilik süresi: 1 Ay

Ayrıca konu ile alakalı raporlar geliyor, paylaştığınız link nedir? İnsanları nereye çağırıyorsunuz biraz daha bilgi vermenizi bekleriz.
Uyarı için Teşekkür ederim. Sohbet grubu içeren bir uygulama herhangi bir kötü yazılım vb. kesinlikle değildir. Önce uyarı yapılması yeterlidir.

Linke Tıkladım Uygulama İndirmeye Yonlendiriyor.
Bu Uygulama Nedir Nicin Gereklidir Bir Acıklamada Yok.
İndirmeden Cıktım Ne Oldugunu Bilmediğim İcin.
Uygulama bu:
Anonimlik amacıyla yapılmış mesajlaşma uygulaması.
Burada görüp denedim. Telegram gibi fakat sizden hiç bir bilgi istemiyor (telefon vs.) , sadece hangi isimle görünmek istediğinizi soruyor.
Sanırım buradaki arkadaş da Telegram'da bile gruplar kapatıldığı için forumu denetim altına alan malum kişilerden korunma amacıyla keşfetmiş bu uygulamayı. Grup hakkında bir şey diyemem fakat ben uygulamayı kullanmaya başladım ve güzel bir keşif oldu benim için.

Uygulama bu:
Burada görüp denedim. Telegram gibi fakat sizden hiç bir bilgi istemiyor (telefon vs.) , sadece hangi isimle görünmek istediğinizi soruyor.
Sanırım buradaki arkadaş da Telegram'da bile gruplar kapatıldığı için forumu denetim altına alan malum kişilerden korunma amacıyla keşfetmiş bu uygulamayı. Grup hakkında bir şey diyemem fakat ben uygulamayı kullanmaya başladım ve güzel bir keşif oldu benim için.
Teşekkür ederim hocam 😊👍

Mesajlaşma uygulaması hocam internetten detaylı da araştırıp bakabilirsiniz.
@Enes Bey Kardeşim Eyvallah Baktım Bilemedigimiz İcin Yorum Yapmadım.Arastırdım.
Bir Sorun Gorunmuyor Gizlilik Esaslı Sohbet Uygulaması Olarak Goruluyor Kullanmak İsteyen Arkadaslarımız Kullanabilir.Saygılarımla.

Uygulama bu:
Benim nickito nasıl ama ;)

Teşekkür ederim hocam ayrıca bilgilendirmeniz için 😊👍🏻
Estagfurullah @Enes Bey Kardesim Herkes Seyi Bilemez Ogrenmeninde ,Yasi Yoktur.
Faydalı Olabilir, Mesajlasmayı Seven Arkadaslar İcin.
Bende Tesekkur Ederim,Size.
Ayrica Android Box İcinde Apk Si Varsa Birde Kurulum Ayar Bizleri Detaylı Bilgilendirebilirseniz,
O Zaman Bu Konudan Daha Cok Kisiler Faydalanmıs Olur.
Elinize Emeğinize Sağlık Kardesim.Saygılarımla.

Estagfurullah @Enes Bey Kardesim Herkes Seyi Bilemez Ogrenmeninde ,Yasi Yoktur.
Faydalı Olabilir, Mesajlasmayı Seven Arkadaslar İcin.
Bende Tesekkur Ederim,Size.
Ayrica Android Box İcinde Apk Si Varsa Birde Kurulum Ayar Bizleri Detaylı Bilgilendirebilirseniz,
O Zaman Bu Konudan Daha Cok Kisiler Faydalanmıs Olur.
Elinize Emeğinize Sağlık Kardesim.Saygılarımla.
Box için bu apk'yı deneyebilirsiniz:

Geri