birdirbir
Paylaşımcı
- Konular
- 38
Valla dediğim gibi sistem güzel, buradan bir arkadaşımla şu an orada sohbet ediyoruz.
Kulaklarım çınlıyor fazla dedikodu var orda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Valla dediğim gibi sistem güzel, buradan bir arkadaşımla şu an orada sohbet ediyoruz.
Uyarı için Teşekkür ederim. Sohbet grubu içeren bir uygulama herhangi bir kötü yazılım vb. kesinlikle değildir. Önce uyarı yapılması yeterlidir.FORUM KURALLARInı okuyunuz!
Arka arkaya mesaj atmak yasaktır, eklemek istedikleriniz için önceki mesajlarınızı düzenleyiniz. Hatta ben bu mesajı yazarken bir kere daha aynı şeyi yaptınız, tekrarı halinde uyarı alırsınız.
Gereksiz Konu Hortlatmak (Flood)
Ceza puanı: 10
Geçerlilik süresi: 1 Ay
Ayrıca konu ile alakalı raporlar geliyor, paylaştığınız link nedir? İnsanları nereye çağırıyorsunuz biraz daha bilgi vermenizi bekleriz.
Forumda spam atan güvensiz kişiler için gizlilik esasına dayanarak güvenli tutulmuştur.Neden gizli neyi kimden gizliyecegiz![]()
Mesajlaşma uygulaması hocam internetten detaylı da araştırıp bakabilirsiniz.Linke Tıkladım Uygulama İndirmeye Yonlendiriyor.
Bu Uygulama Nedir Nicin Gereklidir Bir Acıklamada Yok.
İndirmeden Cıktım Ne Oldugunu Bilmediğim İcin.
Gerekli açıklamalar yapılmaktadır...Açıklama gelene kadar link kaldırılmıştır.
Komik mi hocam burda birşeyler yapmaya çalışan insanların emeğine az da olsa biraz saygı rica ediyorum.Güne bir grup bırakaylaklık zor zanaat pirim
![]()
Çok Teşekkür ederim Tekkan HocamSistem güzel ben beğendim.
Uygulama bu:Linke Tıkladım Uygulama İndirmeye Yonlendiriyor.
Bu Uygulama Nedir Nicin Gereklidir Bir Acıklamada Yok.
İndirmeden Cıktım Ne Oldugunu Bilmediğim İcin.
Ayıp be ayıp yazık günah insanların günahını alıyorsunuz.Cennet Hurileri de mi orda![]()
Teşekkür ederim hocamUygulama bu:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Anonimlik amacıyla yapılmış mesajlaşma uygulaması.
Burada görüp denedim. Telegram gibi fakat sizden hiç bir bilgi istemiyor (telefon vs.) , sadece hangi isimle görünmek istediğinizi soruyor.
Sanırım buradaki arkadaş da Telegram'da bile gruplar kapatıldığı için forumu denetim altına alan malum kişilerden korunma amacıyla keşfetmiş bu uygulamayı. Grup hakkında bir şey diyemem fakat ben uygulamayı kullanmaya başladım ve güzel bir keşif oldu benim için.
@Enes Bey Kardeşim Eyvallah Baktım Bilemedigimiz İcin Yorum Yapmadım.Arastırdım.Mesajlaşma uygulaması hocam internetten detaylı da araştırıp bakabilirsiniz.
Benim nickito nasıl amaUygulama bu:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Anonimlik amacıyla yapılmış mesajlaşma uygulaması.
Burada görüp denedim. Telegram gibi fakat sizden hiç bir bilgi istemiyor (telefon vs.) , sadece hangi isimle görünmek istediğinizi soruyor.
Sanırım buradaki arkadaş da Telegram'da bile gruplar kapatıldığı için forumu denetim altına alan malum kişilerden korunma amacıyla keşfetmiş bu uygulamayı. Grup hakkında bir şey diyemem fakat ben uygulamayı kullanmaya başladım ve güzel bir keşif oldu benim için.
Üslubunuza bakarsak kıraathaneden kütüphaneye gitmediğiniz belli.Bizim kahveden canı sıkılan soluğu başka "kahvenin yanına taze demlenmiş çayda" almaya çalışır
Teşekkür ederim hocam ayrıca bilgilendirmeniz için@Enes Bey Kardeşim Eyvallah Baktım Bilemedigimiz İcin Yorum Yapmadım.Arastırdım.
Bir Sorun Gorunmuyor Gizlilik Esaslı Sohbet Uygulaması Olarak Goruluyor Kullanmak İsteyen Arkadaslarımız Kullanabilir.Saygılarımla.
İnanın mecburiyetten kapatılan teIegram kanallarını biliyosunuzGüzel bir düşünce Basit kullanışlı lakin referans olayı biraz sıkıntı geldi
Estagfurullah @Enes Bey Kardesim Herkes Seyi Bilemez Ogrenmeninde ,Yasi Yoktur.Teşekkür ederim hocam ayrıca bilgilendirmeniz için![]()
Box için bu apk'yı deneyebilirsiniz:Estagfurullah @Enes Bey Kardesim Herkes Seyi Bilemez Ogrenmeninde ,Yasi Yoktur.
Faydalı Olabilir, Mesajlasmayı Seven Arkadaslar İcin.
Bende Tesekkur Ederim,Size.
Ayrica Android Box İcinde Apk Si Varsa Birde Kurulum Ayar Bizleri Detaylı Bilgilendirebilirseniz,
O Zaman Bu Konudan Daha Cok Kisiler Faydalanmıs Olur.
Elinize Emeğinize Sağlık Kardesim.Saygılarımla.