Grubumuza Bekleriz...

Estagfurullah @Enes Bey Kardesim Herkes Seyi Bilemez Ogrenmeninde ,Yasi Yoktur.
Faydalı Olabilir, Mesajlasmayı Seven Arkadaslar İcin.
Bende Tesekkur Ederim,Size.
Ayrica Android Box İcinde Apk Si Varsa Birde Kurulum Ayar Bizleri Detaylı Bilgilendirebilirseniz,
O Zaman Bu Konudan Daha Cok Kisiler Faydalanmıs Olur.
Elinize Emeğinize Sağlık Kardesim.Saygılarımla.
Şuan için Android mobil cihazlarda kullanarak test ediyoruz. Iphone desteği de mevcut olduğu iletilmekte teknoloji olarak blockchain teknolojisine dayanmaktadır. Yani son derece gizlilik ve güven esastır.

Evet hocam, malesef engellemek için konu sahbini yoksay demek gerekiyor.
@neocan Hocam Bende İstemedende Olsa Engellemek Zorunda Kalabiliyorum.Belki Bizleride Engelleyenler Olabiliyordur.Herkesin Kisisel Goruslerinede Saygımız Var Sağlık Olsun.Saygılarımla.

Şuan için Android mobil cihazlarda kullanarak test ediyoruz. Iphone desteği de mevcut olduğu iletilmekte teknoloji olarak blockchain teknolojisine dayanmaktadır. Yani son derece gizlilik ve güven esastır.
Ben şuan iphone dan kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok

Üslubunuza bakarsak kıraathaneden kütüphaneye gitmediğiniz belli.
Kusura bakma kardeşim sana bir lafım yoktu. Biraz yazılanlara nukte olsun espri yapmaktı. Gruba katilim icin destek olur musun ?
Emeğine sağlık olsun .

Son düzenleme:
Gruptan çıkarılma sebebini öğrenebilir miyim acaba?

KVP tapınakçılar toplantısı sanırsam baya gizli 😀

Uygulama bu:
Anonimlik amacıyla yapılmış mesajlaşma uygulaması.
Burada görüp denedim. Telegram gibi fakat sizden hiç bir bilgi istemiyor (telefon vs.) , sadece hangi isimle görünmek istediğinizi soruyor.
Sanırım buradaki arkadaş da Telegram'da bile gruplar kapatıldığı için forumu denetim altına alan malum kişilerden korunma amacıyla keşfetmiş bu uygulamayı. Grup hakkında bir şey diyemem fakat ben uygulamayı kullanmaya başladım ve güzel bir keşif oldu benim için.
Hocam sonra bylock olayı gibi patlamasın😀😀😀

Geri