Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yaptım ama sorun devam ediyor 2-3 kanal değiştirince donup uygulama kapanıyorUygulama özelliklerinden cache temizliği yapıp tekrar deneyin lütfen.
bin de kuruluyor bas paket yükleyici de kur ben de bazen tarayıcıda onu yaşıyorum zeus sanırım oyle yapıyoİyi akşamlar... Bir sorum olacak...Driver'dan GPIK apk tvbox'a indiriyorum apk yerine bin dosyası iniyor. Bu dosyayı nasıl apk'ya çevirip tvbox'a bu uygulamayı nasıl yüklerim ? Birde sanırım L1 Google bağlantısı olmayan tvbox'lara google tanıtım artık yapılmıyor.Google bağlantılarda baya sorun var.
sisitemi bununla tarayın lütfen...Yaptım ama sorun devam ediyor 2-3 kanal değiştirince donup uygulama kapanıyor
Muhtemelen sizin sorununuz tarayıcı kaynaklı chrome veya benzeri tarayıcılar ile indirip deneyinİyi akşamlar... Bir sorum olacak...Driver'dan GPIK apk tvbox'a indiriyorum apk yerine bin dosyası iniyor. Bu dosyayı nasıl apk'ya çevirip tvbox'a bu uygulamayı nasıl yüklerim ? Birde sanırım L1 Google bağlantısı olmayan tvbox'lara google tanıtım artık yapılmıyor.Google bağlantılarda baya sorun var.
Box olarak bilgin var mısisitemi bununla tarayın lütfen...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Elimizden geleni yaparız , forumda çok yardım sever arkadaş var zaten, benden geçer başkası çözerBox olarak bilgin var mı![]()