GPIK GÜNCELLENDİ ✊ EN İYİLERDEN BİRİ OLMAYA DEVAM EDİYOR 😎

Uygulama kanal geri yapınca donuyor program kapanıyor tv den mi kaynaklanıyor programdan mı acaba

Uygulama özelliklerinden cache temizliği yapıp tekrar deneyin lütfen.

Girişte reklam döngüsü yüzünden hiçbir şey izlenemiyor x dan kapatınca başka açılıyor devamlı problemi yaşayan var mı benden başka veya çözüm nedir ?

vpn+dezor en güzelidir bu konuda. bu tarz uygulamalara prim vermeyin.

İyi akşamlar... Bir sorum olacak...Driver'dan GPIK apk tvbox'a indiriyorum apk yerine bin dosyası iniyor. Bu dosyayı nasıl apk'ya çevirip tvbox'a bu uygulamayı nasıl yüklerim ? Birde sanırım L1 Google bağlantısı olmayan tvbox'lara google tanıtım artık yapılmıyor.Google bağlantılarda baya sorun var.
bin de kuruluyor bas paket yükleyici de kur ben de bazen tarayıcıda onu yaşıyorum zeus sanırım oyle yapıyo

İyi akşamlar... Bir sorum olacak...Driver'dan GPIK apk tvbox'a indiriyorum apk yerine bin dosyası iniyor. Bu dosyayı nasıl apk'ya çevirip tvbox'a bu uygulamayı nasıl yüklerim ? Birde sanırım L1 Google bağlantısı olmayan tvbox'lara google tanıtım artık yapılmıyor.Google bağlantılarda baya sorun var.
Muhtemelen sizin sorununuz tarayıcı kaynaklı chrome veya benzeri tarayıcılar ile indirip deneyin

Konuyu görüntüleyenler

Geri