GPIK GÜNCELLENDİ ✊ EN İYİLERDEN BİRİ OLMAYA DEVAM EDİYOR 😎

canli tv uygulamasimi bu kral.video blur belli olmuyor

bunun modlusunu yapacak arkadaş var mı? Benim kuzen odtü bilgisayar. söylemeye üşeniyorum

Habetürk kanalı çalışmıyor ilgilenir misiniz üreticiler önemli bir kanal hepsi çalısıyor osiyaj ekran

İyi akşamlar... Bir sorum olacak...Driver'dan GPIK apk tvbox'a indiriyorum apk yerine bin dosyası iniyor. Bu dosyayı nasıl apk'ya çevirip tvbox'a bu uygulamayı nasıl yüklerim ? Birde sanırım L1 Google bağlantısı olmayan tvbox'lara google tanıtım artık yapılmıyor.Google bağlantılarda baya sorun var.

Benim çözemediğim.. bit.ly/sinetech6128'den GPIK .apk olarak hiremco x6-pro cihazıma indirdiğimde GPIK.bin olarak inmekte ve bu inen uygulamayı tvbox cihazıma yükliyemiyorum.
Yine yeni aldığım google lisanslı next star 4k cihazıma ise indirmekte ve yüklemekte sorun olmuyor. Biri lisanslı diğeri ise lisanssız olduğu için mi bunu yaşıyorum ? .bin ' i nası apk yapabilirim vs.

Benim çözemediğim.. bit.ly/sinetech6128'den GPIK .apk olarak hiremco x6-pro cihazıma indirdiğimde GPIK.bin olarak inmekte ve bu inen uygulamayı tvbox cihazıma yükliyemiyorum.
Yine yeni aldığım google lisanslı next star 4k cihazıma ise indirmekte ve yüklemekte sorun olmuyor. Biri lisanslı diğeri ise lisanssız olduğu için mi bunu yaşıyorum ? .bin ' i nası apk yapabilirim vs.
.apk yı başka bir cihaza indirip hiremco cihazınıza göndermeyi/aktarmayı deneyebilirsiniz belki

İnen dosya boyutu olması gerektiği gibiyse eğer dosya yöneticisinden dosya adını değiştir deyip sonundaki . bin uzantısını .apk olarak değiştirin.

2-3 hafta önce yüklemiştim son sürümünü. Gayette iyi gidiyordu. Umarım böyle de devam ederler.

Konuyu görüntüleyenler

Geri