GoldVOD Ücretsiz Epg Destekli Tv Film Dizi Listesi

Merhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes api sistemine uygun panel vardı halen geliştirme aşamasındayım.
Sabit m3u adresi yoktur sadece Xtream destekli playerde kullanici bilgileri ile çalışmaktadır.

Üyelik bilgileri

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

İçerik Editorleri

@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz

Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.

Test edilen playerler

Linux

Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?

Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.

Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım.
Başarılı beğendim elinize salık

Merhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes api sistemine uygun panel vardı halen geliştirme aşamasındayım.
Sabit m3u adresi yoktur sadece Xtream destekli playerde kullanici bilgileri ile çalışmaktadır.

Üyelik bilgileri

Kod:

İçerik Editorleri

@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz

Test edilen playerler

Linux

Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?

Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.

Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım.
teşekkürler

Üyelik bilgileri

Kod:

İçerik Editorleri

@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz

Test edilen playerler

Linux

Eline sağlık usta. Bikaç sorum olacak. Canlı tv vavoo yayınlarımı değilse paylaşım m3ulardan mı çekiyorsunuz? Biraz takılma yaşadım ama fazla izlemeye vaktim olmadım

Max2 bağlantı ve 25 mayıs 2026 yazıyor bitiş tarihinde, bunu sizmi ayarladınız kullandığınız kaynaklarsan çekiyor bu bilgiyi?

Yanlış anlamayın bende m3u ve apk yapıyorun sadece merakımdan sormak istedim..

Ayrıca konuya ait çalışan m3u yu bırakayım sizlere baktim ki soran çok oldu.

▪︎Iptv extreme ile denendi.
▪︎smartiptv ile denendi

Ekli dosyalar

• 20251029_195032.jpg
    20251029_195032.jpg
    2.7 MB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Eline sağlık usta. Bikaç sorum olacak. Canlı tv vavoo yayınlarımı değilse paylaşım m3ulardan mı çekiyorsunuz? Biraz takılma yaşadım ama fazla izlemeye vaktim olmadım

Max2 bağlantı ve 25 mayıs 2026 yazıyor bitiş tarihinde, bunu sizmi ayarladınız kullandığınız kaynaklarsan çekiyor bu bilgiyi?

Yanlış anlamayın bende m3u ve apk yapıyorun sadece merakımdan sormak istedim..

Ayrıca konuya ait çalışan m3u yu bırakayım sizlere baktim ki soran çok oldu.

▪︎Iptv extreme ile denendi.
▪︎smartiptv ile denendi

Bir çok farklı kaynak var canlı yayınlarda vavoo sadece bir tanesi

Kullanıcı tarihi ve bağlantı bilgilerini ben rastgele ekledim bir geçerliliği yok

Verdiğiniz m3u bağlantısı çalismaz ben eklemedim panele şuan

Bir çok farklı kaynak var canlı yayınlarda vavoo sadece bir tanesi

Kullanıcı tarihi ve bağlantı bilgilerini ben rastgele ekledim bir geçerliliği yok

Verdiğiniz m3u bağlantısı çalismaz ben eklemedim panele şuan
Smartiptv ile izliyom şuan atvhd ve gayet kaliteli yayın eline sağlık

Bu uygulama sadece m3u link ve dosya üzerinden çalışır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251029_195927_Brave.jpg
    Screenshot_20251029_195927_Brave.jpg
    156.1 KB · Görüntüleme: 26
Smartiptv ile izliyom şuan atvhd ve gayet kaliteli yayın eline sağlık

Bu uygulama sadece m3u link ve dosya üzerinden çalışır.
Büyük ihtimalle üyelik bilgileri ile listeyi alıyordur yoks m3u olarak sabit yok sistemde.
Kanal d de dizi izlemek istedim devamli donduğu için başka yeri açtım şuan.
Sadece haber vermek istedim
Canlı yayınlar düzeltilecek zaman bulunca

Üyelik bilgileri

Kod:

İçerik Editorleri

@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz

Test edilen playerler

Linux

Severek kullanıyorum..elinize sağlık

Severek kullanıyorum..elinize sağlık
İyi seyirler.
maksimum bağlantı sayısı 2 kişi 3 üncü kişi bu yayınları izleyemez bağlantı sayısı sınırsız olmalı ilk 2 kim olursa yayınları izler diğerleri izleyemez.
Sırf senin için 9999999999 yaptım :)

Bu arada bir çok canlı yayının kaynaklarını değiştirdim biraz daha stabil hale geldi. Zaman bulunca 3. 4. kaynakları da ekleyeceğim. Yine diziler bölümüne Gain, Exxen, Netflix popüler dizilerini vakit buldukça ekliyorum.

Geri