eTasci
Paylaşımcı
- Konular
- 8
Başarılı beğendim elinize salıkMerhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes api sistemine uygun panel vardı halen geliştirme aşamasındayım.
Sabit m3u adresi yoktur sadece Xtream destekli playerde kullanici bilgileri ile çalışmaktadır.
Üyelik bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İçerik Editorleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Test edilen playerler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Linux
Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?
Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.
Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım.