GoldVOD Ücretsiz Epg Destekli Tv Film Dizi Listesi

Vstro Player"de Calısıyor.Lakin,Sadece Live Tv Bölümünde,Calıstı.Vod ve Series Bölumunde Calismadı.
Vstro Playerde 4 Tane Yerlesik Player Mevcut Aslında Ucretsiz Player"lerin İcinde Hatta Ucretli Player"lerden Bile Daha Stabil Bir Player.
Denemek İcin Ekledim Vod ve Seri Bolumlerinde
Codec Sorunu Oldugu İcin Calısmadı.
Bu Mesajıda Bilgilendirme Amaclı Paylasmak İstedim.
Sizlerde Farklı Player"lerle Deneyip,Full Listeyi,Acan Bilmedigimiz,Player Varsa Bilgilendirebilirseniz,

İptv Extreme Player Son Surumu İle Dizi Bolumu Haric Sorunsuz Calısıyor.
İptv Playlist Loader 4.55 Surumu Dizi Bolumu Haric Sorunsuz Calısıyor.
Ögrenmis Oluruz.Saygılarımla.
Uygulamalar genel olarak dizi bölümünü açamaz. Çünkü uygulamalar genel olarak tek katmanlı çalışır. Yani canli tv veya filmin direkt linkini alir oynatır ama dizi konusu şöyle ki ilk once dizi bilgisi, onun alt katmaninda sezon bilgisi, onun alt katmaninda ilgili bolumun linki gibi düşünebilirsiniz. Klasör içinde klasör gibi düşünelim. Bir cok uygulama burda eleniyor iste. Bunu kendi uygulamamdan fark ettim. Dizi bilgilerini alamadim bir türlü . Baktim durum anlattığım gibi. ;) ufak bir güncellemeye ihtiyac var.

9Xtream - Download & Play Iptv uygulamasinda tüm içerikler çalışıyor kullanmak isteyenler kullanabilirler sadece epg çalışmadı bende.

ilk mesaja sfvipplayer eklenmiş ama ben şu ana kadar açan sürümü bulamadım. 1.2.5.7 kullanıyorum. ayrıca ilk mesajda kulanıcı adında çift o var. çift o ile de denedim liste gelmiyor.
Reis, SFVipPlayer'de oynatmak için, request yöntemini GET olarak ayarlayın.. liste iptvnator ile açılmadı (request yöntemi ayarı yok.) ama SFVipPlayer'de açıldı. ben kullanıyorum. bir problem yok..

Uzun bir süredir forum'a uğramamıştım bugün girdim bu yazıya denk geldim ve kullanmaya başladım çok kaliteli çok güzel bir şekilde çalışıyor diziler filmler canlı yayınlar vesaire.
Umarım güncellenir ve herhangi bir sorun olmadan kullanırız yayında yapımda paylaşımda emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık

Son düzenleme:
öyle de denemiştim, ben pes ettim bu kadar player seçen bir sistem benim için çok aşırı sistem oturana kadar beklemek en iyisi.
@pronomix ayarlar o şekilde zaten.
aslında, liste player seçmiyor.. playerler, listenin verdiği çıktıyı algılamıyorlar.. tüm playerlerin algılayacağı standart bir çıktı henüz yok maalesef.. ama bir çok çıktıyı tanıyan playerler mevcut.. SFVipPlayer gibi.. elbet bunun da eksikleri vardır ama şimdilik iyi gibi.. versiyonu güncelleyip denemenizi tavsiye ederim.. bendeki sürüm: v1.2.9.3 X64 ayarlar da resimdeki gibi...

Ekli dosyalar

• sfvipAyarlar.jpg
    sfvipAyarlar.jpg
    92.8 KB · Görüntüleme: 10
Aynenn, her player her çıktıyı okuyamaz. Sebebi de kaynak sahiplerinin kaynaklarininin izinsiz alinmasini istememesinden dolayi önlem almalari. Ornegin link uzantisi m3u8 ama adam diyor ki bu şekilde olursa herkes alir kullanir. Ben bunu jpeg olarak adlandirayim, benim playera da ufak bir kod yazayim ve ben bunu okuturken bu linki alan kişi kendi playerina okutamasin. Bu duruma uyanan playerlar kendini günceller. Guncellemeyenler de deneyip basarisiz olduklarınıniz işte. Bu bahsettigim sadece biri. Bunun gibi nice kısıtlamamar var.

Uygulamalar genel olarak dizi bölümünü açamaz. Çünkü uygulamalar genel olarak tek katmanlı çalışır. Yani canli tv veya filmin direkt linkini alir oynatır ama dizi konusu şöyle ki ilk once dizi bilgisi, onun alt katmaninda sezon bilgisi, onun alt katmaninda ilgili bolumun linki gibi düşünebilirsiniz. Klasör içinde klasör gibi düşünelim. Bir cok uygulama burda eleniyor iste. Bunu kendi uygulamamdan fark ettim. Dizi bilgilerini alamadim bir türlü . Baktim durum anlattığım gibi. ;) ufak bir güncellemeye ihtiyac var.
Aslında her katman var api sistemini ayarlamıştım ama dediğiniz gibi yayın formatlari çok farklı olunca her player açamıyor.
Reis, SFVipPlayer'de oynatmak için, request yöntemini GET olarak ayarlayın.. liste iptvnator ile açılmadı (request yöntemi ayarı yok.) ama SFVipPlayer'de açıldı. ben kullanıyorum. bir problem yok..
Bilgi için teşekkürler ilk mesaja eklendi verdiğiniz bilgi.
Uzun bir süredir forum'a uğramamıştım bugün girdim bu yazıya denk geldim ve kullanmaya başladım çok kaliteli çok güzel bir şekilde çalışıyor diziler filmler canlı yayınlar vesaire.
Umarım güncellenir ve herhangi bir sorun olmadan kullanırız yayında yapımda paylaşımda emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık
İyi seyirler.
Eline sağlık kardeş
İyi seyirler.

Gün içinde zaman buldukça yabancı diziler bölümünü güncelleyeceğim.

Aslında her katman var api sistemini ayarlamıştım ama dediğiniz gibi yayın formatlari çok farklı olunca her player açamıyor.

Bilgi için teşekkürler ilk mesaja eklendi verdiğiniz bilgi.

İyi seyirler.

İyi seyirler.

Gün içinde zaman buldukça yabancı diziler bölümünü güncelleyeceğim.
Eline,Emeğine,Sağlık @hpgdisco Kardeşim.
Bence,Bu Yaptıkların Daha Başlangıçtı.
Dahada İyi Projeler Yapacağından,Zerre Kadar Bir Şüphem Yok.Kardeşim.
Cenab"ı Allah"ım Gönlüne,Göre Versin.Saol.

Geri